72

Анонимен

преди 4 години

Язовир "Камчия" е полуизточен! А ние трябва да приготвяме нови 4 милиарда за рекет тази година, интересно какво ще бъде сега, сигурно подводници трябва да купуваме.

71

Факт

преди 4 години

Идва времето когато трябва да решим или сащ или живот,те са заплаха за човечеството.

70

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, Боко излъга, че строи по 5 км. тръба на ден. Той по 5 см. да беше казал пак щеше да е лъжа :))))))))))))))))))) Никва руска тръба за Сърбия няма да има.Путин за това подписа с Украйна нов договор и им плати 3 милиарда евро неустойка. Иначе трябваше през космоса да пренася газ срещу свежа валута.

69

Посрани краварчета

преди 4 години

Посолството на САЩ в Багдад призова американските граждани в Ирак да напуснат незабавно страната, предава AFP.Гражданите на САЩ трябва да напуснат страната по въздух, докато това е възможно, а ако не успеят, да отидат в други страни по суша, се казва в съобщение на посолството.

68

Анонимен

преди 4 години

Това е мъжът на новата посланичка Ферхунде Мустафа. Тая е черна вдовица и го е взривила, за да се гушка с Боко Тиквата на спокойствие.

67

АнонимеН

преди 4 години

ИРАК Е ТЕРИТОРИЯ ПОДЧИНЕНА НА ФАЩ!!!ТЪЙ ЧЕ ТОЗИ АКТЬОР ИЛИ НЕ ОПРЕДЕЛЕНО МЯСТОТО МУ НЕ Е БИЛО В ИРАК!ВСЕКИ ШПИОНИН ТАЕН АГЕНТ СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА КОГАТО ОТИДЕ ТАМ КЪДЕТО ТЕРИТОРИЯТА Е ПОД ЧУЖДО УПРАВЛЕНИЕ!

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Вече ще им викаме краварчета-убийци.

65

Анонимен

преди 4 години

А на Прокопиев троловете откъде са дошли и защо не са в пандиза с него?

64

Анонимен

преди 4 години

Нали се смеехте на Тръмп какво може и какво не може... Пак им викайте краварчета, а и другарят Кими да поразмисли ако желае.

63

Анонимен

преди 4 години

До сара"До къде ли ще стигнем, ако убиваме тези, които не харесваме ? "Ами ще станем истински американци.

62

Анонимен

преди 4 години

До така като гледамТова е демократичен терористичен акт, а както всички знаем, демокрацията е най-добрата система! При демокрацията имаме тоалетна хартия, банани и изобилие от западни стоки в магазините!

61

Анонимен

преди 4 години

"Южен поток" бе отменен от България през есента на 2014 г., поради украинската криза и след посещението на американските сенатори, водени от вече покойния Джон Маккейн, който в крайна сметка поиска ултимативно от София да се откаже от проекта с Русия.

60

Васалите не смеят

преди 4 години

Ами не смеят васалите да строят защото САЩ ще им напускат бомбите. Ще купуват "евтина" шистова газ.

59

Анонимен

преди 4 години

Ако иранците решат, че някой американски генерал им пречи и го ликвидират, как щяха да квалифицират деянието?

58

Анонимен

преди 4 години

Зозо тонката странджата калеко и подобни *** са за пандиза.

57

така като гледам

преди 4 години

това си е 100% терористичен акт от страна на САЩ, чудя се ООН защо мълчи? сега ще чакаме иранците да опукат някой висш американски служител, може да е Помпейо или някой друг, американците са се побъркали общо взето

56

Анонимен

преди 4 години

За БАЛААМИТЕ нов копиран текст да коментират , щом коментирате тука значи престапленията сега требва да намалеят в България щото всички са заети да пишат тука коментари..........................хахаха

55

Булгура

преди 4 години

Не го мислете.Сипете си по един посен булгур , по една чаша второ вино и се успокойте. Поета го е казал: Всичките са маскари.

54

Зозо

преди 4 години

До Анонимен......Рискуваме санкции заради Турско-Балкански поток.......Нищо не рискуваме защото нищо не строим:)))))))))))))))))))))))))))))))Да припомня: самолетът Ф-16, белене и тръба за Сърбия йок!!!

53

Анонимен

преди 4 години

Рискуваме санкции заради Турско-Балкански поток. САЩ ще наложат санкции на всякакви продължения на приоритения за Русия газопровод "Турски поток", спроред EURACTIV. Сърбия вече завърши, а България доизгражда скъпа инфраструктура, за да внася газ от "Турски поток" и да го пренася по-нататък в Унгария и Австрия. Санкциите ще се прилагат към всички допълнителни линии изградени в бъдеще заяви американски служител пред EURACTIV.Айде честито на васалите!