54

Анонимен

преди 4 години

Не схванахте ли прикритата поръчка на жена му. Обича африкански, а не източноевропейски...неща. Колкото по-дърти, толкова по-лакоми.

53

Анонимен

преди 4 години

Ще ви вземе за мезе я, като нямате акъл дори на първолаци, за да схавенете просто изречение, с чието съдържание всеки нормален човек би се съгласил.И аз предпочитам работещи емигранти, пред бандити-мафиоти. Ама тук, в България, нямаме думата.

52

13

преди 4 години

Макрон не трябва да прави такива изказвания публично, но го разбирам. Всеки би предпочел африкански мигранти пред *** и Ганка от България или Украйна. Затова и не-*** напускат територията и отиват във Франция да си живеят живота спокойно, за да не се занимават с бугаристанските бандити и ганьовщината. А пр4сето което хвърли 3млрд за въображаеми самолети да си пие ганьовската ракия, да си яде киселото зеле и кебапчетата, още малко ще краде от нас, след това няма да има от кой да краде.

51

Алокакси

преди 4 години

Имам междинен вариант, който да задоволи и двете страни. Български мургaви мъже. Само за Петричев ще е проблем.

50

Анонимен

преди 4 години

На баба момчето се опитва да играе лидер в ЕС, но мощната германска индустрия не му позволява и затова винаги ще е някоя следваща дупка на кавала. Сега се заиграва със крайните, но втори мандат никога.

49

Анонимен

преди 4 години

Днешния ден другарите са франкофони, щото Макрон от една година драпа да го признаят за некъв фактор в ЕС, но не е и затова се присламчва към Русия, кани джуджето на визити във Франция и прочее. Макарона живее в облаците и реално случващите неща не ги разбира, втори мандат няма да получи никога.

48

Легендата

преди 4 години

Щом и на баба момчето ни взима за мезе, значи сме много зле!

47

избирател

преди 4 години

Господин Макрон, според един филм,които гледах преди мноооого години,една друга мафия е много по страховита от нашата!!! Та тази другата е само на един тунел разстояние от Вас,но....Вероятно вашето мъжество стига до там,да сте мъж на СТАРА дама,и да хулите държавица,като нашата?!МЪЖЕСТВО,какво да се прави.....

46

Анонимен

преди 4 години

до 54На неграмотни хора само конспирации са им в главата.

45

Анонимен

преди 4 години

Макрон е избран от Евреите на Ротшилд и изпълнява техния разрушителен план за цяла Християнска Европа.Това обяснява предпочитанията му.

44

милицай

преди 4 години

Къф лош макрон ва,а наш тумбак супер българин и сите останали които са негови хора. Къде къде ние,начело с тумбак сме по умни,по цивилизовани,по напред и първи в Европа и света и разбира се по красиви,а макрон греши и нарочно така говори,защото си мисли,че нашия му е изял кюфтета,кебапчета,а тревата оставил

43

Анонимен

преди 4 години

Хора, става въпрос за правителствената банда, а не за селяните из еуропата.

42

Анонимен

преди 4 години

О, неграмотни българино, не четеш ли, мче не схващаш, че изказването не касае "българите", а "българските банди"?Или си наистина много неграмотен и пр ост, или си платен троладжия на бг мафията. Елементарно изречение не можеш да прочетеш и да асимилираш! Няма кой да иска бг банди в държавата си. И аз не ги искам, но ги търпя, защото не мога да ги изгоня.

41

F5

преди 4 години

Тиккватта разцепил дясното!

40

Анонимен

преди 4 години

Когато Макрон беше избран за президент, беше на възраст под 40 г. В момента е на 41 г. Не само, че е прекалено млад, но е и прекалено глyпaв да заема какъвто и да е пост. Нали имате мигранти от Африка от десетилетия. И какво, добре ли живеете с тях, интегрирахте ли ги, те нямат ли банди там?Този човек няма мозък в главата, също както и последните три президента на прехвалената му "държава", която вече за нищо не става, французите само лежат на стари лаври.

39

Чак били съгласни

преди 4 години

Да довърша: погледнете в YouTube на какво приличат големите градове на Франция! Тогава ще видите , че не са ни български, ни украински, ни полски, ни чешки бандите им!!! Почерняла е Франция - вътрешно и външно вече

38

Анонимен

преди 4 години

По-голяма излагация от Саркози, дори от комуниста преди него. Това момче си живее в някой негов собствен свят, без да разбира какво се случва наистина. Гледах на живо обща пресконференция с въпроси на Тръмп и Макрон заедно. В откриващата част Макарона говори 20 минути и повтори едно и също 30 пъти, а Тръмп едва се сдържаше да не му избие зъбките.

37

Коце,

преди 4 години

ти си гледай твоята копанка, че може да не ти платят, като минат изборите, за тролажа из непрокопсаните бг медии. Виж, ако ти плащат на теб "българските банди", ще пишеш глупости из нета, разбира се. Но не всеки лиже задните участъци на мафията и не всеки я желае на своята си територия.

36

Анонимен

преди 4 години

Ми, верно е като гледа кой ни управлява.

35

Чак били съгласни

преди 4 години

Смехотворни долуподписващи: ИМА АРАБСКА мафия, има ТУРСКА мафия , ИМА АФРИКАНСКА такава... къде забихте Украинците и Българите... от началото на годината в Марсилия са убити 17 човека! Стрелба!!! А вие, разбрали-недоразбрали храчите по собствения си народ (изключвам Ел Турко Баш Манафоглу). С това интервю се мазни на крайно десните от една страна, а от друга си пази арабчетата и африканчетата за електорат!!! Замислете се колко българи и украинци живеят във Франция! После си пуснете ютюб