17

Анонимен

преди 5 години

Предателя най-мрази своя народ - на него тука всичко му е криво.. Винаги ще се намери накой да му пречи да изяви таланта си - мутри , милиционери , комунисти , хан Аспарух..

16

ПРАВИЛА НА УСПЕХА

преди 5 години

1. НИКОГА НЕ СЕ СЪВЕТВАЙ С ХОРА ПО-ПРОСТИ ОТ ТЕБ.2. НИКОГА НЕ РАЗЧИТАЙ НА ПРОСТИ ХОРА.3. НИКОГА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙ НА ПРОСТИ ХОРА.4. НИКОГА ГЛАСУВАЙ ЗА ПРОСТИ ХОРА.

15

:)

преди 5 години

Искат да се върнат тези, които нямат добра работа в чужбина.Ако си живял 5+ години и имаш относително сигурна и добре платена работа, изобщо не си и помисляш за България. Просто е несравнимо. България е загубена кауза - правителство на мутри, милиционери и национални предатели, корупция, тотална анархия, държавната администрация пълна с некадърни Калинки, милицията прави само далавери... трагедия. Ако имате мозък в главите, бягайте, докато още можете. Ще става само по-зле!

14

Анонимен

преди 5 години

Четете коментарите и изхождайте от правилото : Предателя най-мрази своя народ"Предателите да не се връщат повече , да си седят в новата родина да си мият кенефите.. Има Ай Ти сектор които непрекъснато търси хора като са толкава къдърни да дойдат и работя има заплати по 4000лв. но има и по 12000лв. кой колко може..

13

Анонимен

преди 5 години

БАТЕ БОЙКО ПОСТРОИ МАГИСТРАЛИ ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ ХОРАТА, АМА КАКВО СЕ ОКАЗА? АМИ ТО И ТАМ СИ ИМАЛИ МАГИСТРАЛИ...

12

привет от Германия

преди 5 години

И аз имам условия ! Да ми плащат 5000 лв. заплата като кенефомияч , връщам се веднага ! Но предварително сключвам договорнаправо с правителството на България , ако ме излъжат дължат ми обезщетение от 5 милиона лв. !

11

Анонимен

преди 5 години

Разбирам, хората трябва да се върнат за да работят за стотинки за един фотограф със средно образование от Ямбол, един съветски шапкар от Димитровград и един да не казвам какъв че сами се сещате. Да работят и да гласуват за хора далеч по-прости, невъзпитани и аморални от тях самите. И защо да го правят?

10

фанетиМазаКуро

преди 5 години

И да работя на червенитеСвини за хиляда кинта?!Тц, мерси

9

Анонимен

преди 5 години

Верно ли е необходимо проучванe ?, Туй означава, че цялата държава не е наясно с това какво става в държавата. Cамо се повтаря доходи, работа хахаха, идеоти. Човешина немааа човещинаа. Диоген е ходил с една лампа и е казвал търся човеци. ХоPата отидоха на Запад за да попаднат на себеподобни и да жиеят в мир, не да се трепят на всяка кpачка с деградирали полухора.

8

Анонимен

преди 5 години

Не е верно има пазар има нужда от хора и то за добри пари..

7

Хах

преди 5 години

"При положение, че нашият пазар на труда има нужда от толкова много хора, това означава, че една част от хората, които са в чужбина, все още нямат информация за промените, които са настъпили в България", изтъква Живков.Тук просто спрях да чета. В момента се търсят миячи , готвачи , сервитьорки и продавач-консултанти за по 1000 лв при 12 часа гърч на ден. Точно образованите българи в чужбина ще си зарежат квалифицирана и в пъти по-добре платена работа да мият чинии в ресторанта на някой с IQ 80

6

Анонимен

преди 5 години

Абе нали оня социалната министърска обясняваше как имало едва ли не километрични опашки от българи, завръщащи се да работят у нас?

5

Анонимен

преди 5 години

предателите да не се връщат да со останат в новата .. В ИТ сектора има достатъчно високи заплати , като са големи специалисти да са дошли да работят.. Не може некъдърници и кенефочистачи да ни поставят условия..

4

АНТИ

преди 5 години

Ами нЕкой ще се върнат след време.Да си харчат европейските пенсии в маФиотската ***.

3

за 2

преди 5 години

До АнонименНЕ, НЯМА! ХОРАТА НЕ ВЯРВАТ НА НИКОГО ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ВРЕМЕ. НА НИКОГО. ХОРАТА ЩЕ ЕМИГРИРАТ И ТОЗИ ПРОЦЕС ЩЕ СЕ ЗАСИЛВА. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ВРЪЩА ЗА ДА РАБОТИ ЗА СТОТИНКИ ЗА БИВШОТО БКП И НЕГОВИТЕ КЛОНОВЕ.

2

Анонимен

преди 5 години

"Най-значимите три условия за завръщане, които представят българите живеещи в чужбина, са по-високите доходи, стандарта на живот и борбата с корупцията""Значи няма да се случи завръщането по Боково време.

1

Анонимен

преди 5 години

КАК ИСКАТЕ ОТ ЕДНИ ХОРА НА КОИТО КОРУПЦИЯТА ИМ Е В МАНТАЛИТЕТА ДА ПРЕБОРЯТ КОРУПЦИЯТА? В БЪЛГАРИЯ ПРИСВОЯВАНЕТО, КРАДЕНЕТО, ПОВЗЕМВАНЕТО СА ОТЧЕ НАШ НА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПОКОЛЕНИЯ. ТОВА ЗА ТЯХ НЕ Е ПРОБЛЕМ А НЕЩО НОРМАЛНО.