60

Анонимен

преди 5 години

До Майтапчия 51Браво................много вярно и хубаво казано, ама не знае човек дали да се смее или да плаче!!!

59

Анонимен

преди 5 години

До 52Вие русофилите превърнахте България в съветско гробище...я се огледай малко !

58

панчо

преди 5 години

от самото му начало западните лидери го виждат като поредния източно европейски нескопосан перко от който да не очакват много но го толерират до сега единственно защото са прекалено заети да оправят света и не им създава дертове освен че не желае да реформира но са склонни да му подхвърлят кеш само и само да седи тихо и кротко в източно европейския ъгъл,поне се радват че не е популист като орбан и няколко други европейски лидери,инае като политик бойко е просто гола вода

57

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ да си сменят името най-добре да се казват ГАРБ............гадове за анадолско развитие на България, нали ни продадоха и предадоха на турската мафия , Ердоган и ДПС!!

56

Анонимен

преди 5 години

Когато един клоун разсмива народа, това е комедия. Когато един клоун управлява народа, това е трагедия. Гьоте

55

ПроСоТо

преди 5 години

ей,***,не за пръв път не пускаш коментарите ми,но НЕ АЗ съм "врагът" на Тиквата!!!ТОЙ САМИЯ КОПА СРЕЩУ СЕБЕ СИ!!а ТИ с нищо НЕ можеш да му помогнеш!!!...ЗАПОМНИ ТОВА!!!!

54

У

преди 5 години

Тоя крадец и подлизурко Бойко за тези 10 години управление ни излезе поне ДЕСЕТИНА МИЛИАРДА ЛЕВА! Като започнем от загубите и пропуснатите ползи от Южен Поток , КТБ , АЕЦ БЕЛЕНЕ МОЖЕМ САМИ ДА СМЕТНЕМ КОЛКО ПАРИ ИЗЯДЕ ТОЯ НА ДЪРЖАВАТА! МНОГО СКЪПО НИ ИЗЛЕЗЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТОЯ ХИТРЕЦ!

53

Анонимен

преди 5 години

Ще му се на г-н Борисов да има мюсюлмани в ГЕРБ, и на мен много ми се иска. Имаше един Плевнелиев и вече го няма. Всички, абсолютно всички мюсюлмани, които познавам гласуват за ДПС, на пръсти се броят изключенията, които не познавам. Все тая кой каква религия е,аз искам също опрощаване на заема щом ГЕРБ опрощават така

52

до inter

преди 5 години

Според мен ще остане в историята като 4-тата национална катастрофа след правителствата на Бойко, ако изобщо има история след това!

51

Анонимен

преди 5 години

До inter 50Грешиш..............и 100 години няма да ни стигнат за да се стабилизираме от некадърното, предателско и крадливо управление на ГЕРБ-ерската мафия!!!

50

Анонимен

преди 5 години

Бойко ги реди добре, когато се подготви с лафовете пред журналисти. А иначе дърпа Медведев за ръкава.

49

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ...........гадове за единно разграбване на България!!

48

Майтапчия

преди 5 години

Цецова молитваНа молитвена закускаЦецо кокалчета хруска.Там България предаваи на нещо се надява.Ще получи май апартамент,от Държания департамент!Папка-слушка,папка-слушка,тъй напълни свойта гушка!К'во му пука за раята'важното-да е в играта!Туй не е от вчерада предава свойта вера!Той и мама би продалза имот в добър квартал!

47

inter

преди 5 години

Последствията са толкова непоправими и катастрофални които това правителство остави че може би след него ще ни трябват около 40-50 години за да се възстановяваме най-вече идеологично и като общество. Господ да ни е на помощ ако тази мафиотска *** пак захапе кокала.... Тогава ще трябва с пръчки да ги гоним от парламента...

46

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ = ГРОБ

45

ПроСоТо

преди 5 години

До Кирим Мариновизобщо не се чуди!..Това е ясно като бял ден!..Лошото е,че за такива има "Места за въдворяване", но те НЕ са от сорта на.."Министерски съвет"!!!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Бойко ги реди добре, когато се подготви с лафовете пред журналисти. А иначе дърпа Медведев за ръкава.

43

бай ганю

преди 5 години

брех то май слънцето ще угасне без теб да ти имам дертовете светът се върти около теб и само ти си важен чуваме само аз аз аз на мен на мен....а когато нещо потръгне на зле отговорността я прехвърляш на някого другиго.най жалкото е че ще си останеш с поведение и мислене на квартален хайванин и никога няма да си истински политик въпреки огромния ти стаж и опит на вън нищо не прихвана от всички истински заобикалящи те политици поне в европа.но каквото нивото на избирателите такова е и на водача

42

Анонимен

преди 5 години

Борисов - нагледен пример, че ако човек е истински българин и членуването в комунистическата партия, не може да го направи предател,...за разлика от русофилите.При русофилите, Партия, Русия и Предателство са едно неразделно цяло, което се е превърнало в патологична българофобия !По делата и коментарите ще ги познаете !

41

Майтапчия

преди 5 години

Тримата ****тиЕй ги наш'те трима патриоти!Патриоти,патриоти-пълни ****ти!Краси,Волен и Валери-е нема таквиз лицемери!От приказките им празни,народът само се дразни!Коалиция Орел,Рак и Щука-айде бегайте от тука!Всеки взел се за орел,но по рачешкият път поел!Единия парички от паспорти тръска,другия на границата баби блъска.А пък третия ***ил,пред клек-шопа стана за резил!Синя каска,Златен пръст и Шумомер-всички до един сте за кашмер!Айде сбогом **или,вече не сте ни мили!