26

Анонимен

преди 5 години

Замислете се - България е една от страните с най-големи данъци върху обикновения човек. Взимате заплата и ви облагат с 10 %, след като я похарчите - още 20 % ДДС, прибавяте и акцизите върху горива, цигари и алкохол. Добавете и годишните данъци за имот, автомобил, както и застраховката, която в България си е вид данък, глоби и такси и ще видите, че държавата прибира обратно около 45 % от това, което вземате, дори на мин. заплата. Сравнете ако сте на запад с 1000 лв. заплата - необлагаемо.

25

Анонимен

преди 5 години

цените на горивата не се формират на пазарен принцип а на мутро-комунистически. Същото е с цените и на ел. енергията.

24

Анонимен

преди 5 години

Пак увъртане, усукване, замотаване, много приказки и накрая гражданската отговорност ще я вдигнат. Дали сега, дали след месец или три, пак ще направят каквото са си наумили те. Бонусите с хиляди си ги раздадоха, за Коледа ще си раздадат още бонуси с хиляди, пенсиите 5.7% на лято, МРЗ с 50лв, бензинът скъп, за отнемане на права и свободи на хората- ни дума, обвинения и арести на неудобните за властта хора... всичко продължава по старому.

23

Анонимен

преди 5 години

Сега е време на размисъл! Виждаме, че Цв и Б не са седмали да помислят в правимната насока - да подават моментално оставка и кой от къде? Махайте се! Това, че някакви платени мижетурки ви хвалят, не означава, че цял един народ не ви мрази!

22

анонимен

преди 5 години

БСП е виновна - да се преименова ! Предлагам ГЕРБ 2 .

21

Анонимен

преди 5 години

Пътници сте!

20

Кратун

преди 5 години

Пробваха, видяха, че хората реагират ожесточено. Сега обявяват, че било спекулация, която целяла обществено напрежение. Глупости! Пускат предварително в медиите и гледат дали ще мине. Ако няма реакция, гласуват го и толкоз. Ако мине. Затова трябва да сме активни!

19

реалист

преди 5 години

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ГО ТАКА Е ИЗЧИСЛЕНА, ЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ МНОГО ДОРИ ПРИ БОНУС ЗА ВОДАЧА, ВСИЧКО ДРУГО НАД ТОВА Е ОЩЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ПЕЧАЛБА. ТОВА СЕ НАРИЧА ГРАБЕЖ ПО ПЛАДНЕ. ЗАЩО БЕ НАЛОЖЕНИ ПОЧТИ ДВОЙНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ГО ОТ ТАЯ ГОДИНА? МАФИЯ!!! ОСТАВКА!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Защо тогава цената на ГО не е на пазарен принцип? Защо баба Ненда излезе да лобира за цените на ГО?! Вие на луди ни направихте! За вдигане на цени може, за сваляне всичко е на пазарен принцип! Краци нещастни! Оставка мутро!

17

Анонимен

преди 5 години

Е тя и свинетката не е 100 лева а само 97. Що пък застраховката да не е 999, пак няма да е 1000 нали

16

АнонимеН

преди 5 години

СВОБОДА ИЛИ БУДАЛИСОВО ИГО!!!!

15

шматка

преди 5 години

Как спекулация270×4(400%)=1080лвКак ще се вдига данъка с 10лв при положение че той се увеличава в %.За всяка кола ще е различно а 10лв ще е минимума.

14

batmario

преди 5 години

Руснаците като им вдигнат горивата започват всички да зареждат само от една верига бензиностанции...и цените падат...

13

Анонимен

преди 5 години

Бсп и да ви иска властта, няма да я получи! И вие и те сте мафия! Оставка прошляци! Не ви искаме повече мнението! Мутри долни!

12

Долу Герб!

преди 5 години

ДОлу Герб!ДОлу Герб!ДОлу Герб!ДОлу Герб!

11

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е картел за ограбване на България.

10

Анонимен

преди 5 години

1000 не ама 600 , 6-10 лв повече за старите които замърсяват повече , пълни лъжи , в неделя двойно по голям протест мислят си че с това ще им се размине

9

АнонимеН

преди 5 години

МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ КОЛКО ТОЧНО ТРЯБВА ДА Е ГРАЖДАНСКАТА В БЪЛГАРИЯ!!ВЗИМАТ СЕ СРЕДНИТЕ ДАННИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА ЕС И ПОЛУЧЕНОТО СЕ СЪОБРАЗЯВА СЪС РАЗМЕРА НА ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ КАТО СЕ ВЗЕМАТ СРЕДНИТЕ ДАННИ ЗА ТОВА ТАМ!10 ГОДИНИ НЯМАХА ПРОБЛЕМ СЪС СУМИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАТ НО СЕГА ИМАТ И ТО СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ВЕДНЪЖ Я УВЕЛИЧИХА!! РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ЛЪЖАТ И СА НА ПРИНЦИПА АКО МИНЕ НОМЕРА МИНЕ ТАКОВА Е БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!

8

анонимен

преди 5 години

България към Северна Корея!

7

Анонимен

преди 5 години

Цветанов, обмисляйте как да подавате оставка! Не ни губете времето с мафиотските си въжделения! Вие сте мафия и ще бъдете разкарани ако не си тръгнете доброволно! Уволнени сте! Не го ли разбирате чуми герберски!