132

до 130

преди 5 години

Първият телевизор `Опера` започнаха да го произвеждат през 1962-ра г. Само 18 години след 1944-та. И веднага започнахме да го изнасяме, Правехме електрокари и ги изнасяхме в 80 страни. Правехме смешните котлони, но за арабския свят изнасяхме вагони с котлони, а ни плащаха в долари. Селскостопанскеа продукция изнасяхме за Русия цели влакове. Плащаха ни с нефт и затова бензинът беше 40 ст- литъра.КОЙ днес ще ни разреши да изнасяме каквото ни скимне.За всичко има квоти. Затова изнасяме лютеница

131

до132

преди 5 години

факт е че държавата при Виденов беше умишлено срината и не от червенитв, защото те загубиха властта а другитв след тях се възползваха от изпапкването на спестяванията и обезценяването на дълговете, Жан Виденов да не е станал милионер, май другите след него се нагушиха...

130

ВЪПРОС

преди 5 години

Когато БГ Съда и Прокуратурата накарат Джи Пи Груп , КТБ , И Здравната Каса да върнат Откраднатите СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЕВРА , тогава ще живеем Нормално като в Африка .*А дано , ама Надали * Айше Шерифова .

129

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 130Средно статистически българин ще си купи 3 годишен Мерцедес тоест гаранционен когато цъфнат на босия налъмите,льохман. Да не говорим пък да е на цената на Лада.

128

Анонимен

преди 5 години

Много хора,които пишат колко е хубаво при соца,или не са живяли по това време или бащите им са били партийни секретари или международни шофьори.А може и шофьор на ифа в булгарплод щото тия много крадяха.

127

Мето

преди 5 години

Много от тези дето искат 3000 лв след една година ще мият чинии за 500 евро на месец. Но е истина че *** 50 години сраха по тази хубава държава и сега всичко в нея вони.

126

:):)

преди 5 години

докато работодателите са девили в бг, заплатите ще са африкански. Държавата и тя се орави на ущипана, играе комбина с работодателитв. Лично съм чул как шеф на фирма в Добрич ми заяви, щом мога да плащам по 500(510) защо да давам по 1000 като никой нищо не ми казва. Ако средната заплата в държ сектор се вдигне това кара и часника да вдига зада си пази кадрите. В Бг конкуренция държавно частно няма има комбина..

125

Така е

преди 5 години

На фасадата на НС трябва да пише: Надежда всяка оставете.

124

Анонимен

преди 5 години

На крив комунист Жан Виденов Сорос му виновен.По други версии - руснаците свалиха Жан Виденов.Но ФАКТ - само при Жан Виденов заплатите на българите паднаха до 3 долара и спестяванията изчезнаха.А при ББ средната заплата стигна 800 долара.

123

Анонимен

преди 5 години

Българина е оцелявал и налагал системи, различни от цивилизационно приетите, още по времето преди Римската империя. Цивилизационния модел се е сменял, коренните качества остават постоянни. Във всеки модел, който има твърдост да следва смисъла, ще създаде и промени действителността. Днес масовката е залитнала по чужди за Българина импулси, но това ще премине. Тука, в неуредената родина се раждат и съществуват истински качествени индивиди, които могат да предложат промяната. С личен пример.

122

Анонимен

преди 5 години

4-5 хиляди лева е на дупетат и значи на работник в частния сектор трябва да е 6-7 хиляди лева минимум, защото може да бъде уволнен.

121

Анонимен

преди 5 години

До ЩЕ ВИ КАЖАСам си противоречеш.Ти ще останеш ли в БГ за една байтошовска заплата от 160лв?И ако може да се пътува по света, кой би си купил телевизор "велико търново"?И ако никой не си купува въпросния телевизор "велико търново", откъде ще идват 160-те лева за работещите в завода "велико търново".Някой комуноид ще ми даде ли отговор?Кой би си правил вноска за лада, ако може да иде до германия и да си докара 3 годишен мерцедес за същите пари?

120

Анонимен

преди 5 години

Не е до заплатите,държава която в по голямата част от историята си е зависела от някой друг не я чака нищо хубаво.

119

Анонимен

преди 5 години

Не БСП направи доларът 3000 лева, а Световната банка, за да свали правителството на Виденов. Който се опълчи на Запада и отказа да прилага в България планът РАН-ЪТ. Щом падна Виденов, на другия ден спря инфлацията. Къде го има това - инфлация да спре веднага. Спира само ако е изкуствена.Западът си хараса Костов, който започна разкостването на България.А Борисов ще ни довърши.

118

коце

преди 5 години

До Анонимен 104 Не се подвизавай като анонимен,а направо си сложи ник "Дон Кохот".

117

Нико

преди 5 години

И 5000 евро да вземаме си оставаме същите г...овна.Манталитет,ценностна система и гражданска позиция му е майката.Те не се купуват с пари.

116

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБСП ще остане в историята, като партията направила доларът 3000лв и унищожила спестяванията на българите.Точка.

115

Жрец

преди 5 години

Ако можех да върна един от мъртвите, това щеше да е Тодор Велики от Правец!

114

Анонимен

преди 5 години

Много си ни беше хубаво при бай Тошо. Единственото, което тежеше, беше, че не можехме да пътуваме свободно по света. Точно затова бягаха - да видят какво е. А не защото са живели зле. Ако бяха направили социализма като социализма в Сърбия при Тито никой нямаше да хукне да бяга.

113

До 120

преди 5 години

Този огромвн тласък отзад или *** го усещаш ***