16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6 Пак казвам, да не говорят за пари тези, който години наред ядоха и ограбваха. Нямат никакво морално право - хора които така зверски са компрометирани политически, че повече няма накъде. Нагло и нахално.

15

Анонимен

преди 5 години

Умирате с всеки изминал ден. Това е радостно. По-малко комунисти, по-добър живот. Навсякъде по Света е така.

14

Анонимен

преди 5 години

Все се пъбат комунистите във форума да обясняват колко силна била БКП и как щели да спечелят и накрая греда.Мутрата им подари президенството, като сложи тотално неизбираема за кандидат.И тези вече започнаха дириламби ка ще спечелят парламентарните избори. И пак греда.

13

Анонимен

преди 5 години

Който продължава да вярва, че БСП може да промени нещо в тая държава, или е много глупав или много отчаян. или пък хитрец като Цецо 4 който явно много разбира от апартаменти.Да се хващаш за сламка, и да не виждаш че е гнила е голямо късогледство. Хърбел да не се присмива на щърбел - защото БСП -то си краде предоволно години наред и то в гигантски размери. Разбирам защо сега така реват. Взеха им кокала от устата. Тези правят нещо ,видно е. И който не го признава толкоз по - зле за него.

12

Анонимен

преди 5 години

Ако отново се въведе бесенето как ли ще се хили пред бесилката, която напълно е заслужил?

11

zeus

преди 5 години

До Анонимен 9Че то от 89-а насам да ни е управлявал някой, различен от БКП и ДС? Разликата между БСП и ГЕРБ е в това, че първите са висшия ешелон на БКП, а вторите са шофьорите им ;)

10

Анонимен

преди 5 години

А на вас откъде си идват парите ГЕРБ ?От кредити !

9

Как се хили

преди 5 години

Защото всички пари са веча ограбени.Затова се репчат. Остават борчовете за БСП да ги плащат.

8

Анонимен

преди 5 години

Само да не е БКП, че след тях е или фалит на държавата (Луканката), или 3000 лева за 1$ (Виденoff), или ДпС да има свое правителство (при Гея), или фалити на банки и 1 г. протести всеки ден (Ореха).

7

до 3

преди 5 години

Знаят, знаят БКП/БСП, Кирчо да питат и старите вълци- те мнго добре си спомнят 1989 като им се връчиха от Луканов куфарчетата с поръка;Досега бяхте БКП и ДС- от утре сте бизнесмени".Но мълчат, ако плана на Нинова успее- ЕХ, БАБАМ, как хорошо се крадат ерофондове на "мръсните капиталисти'НИКОГА ПОВЕЧЕ БКП/БСП.( ами Гергов?- той мнго добре знае какво е да пламне чума по животни..))

6

Анонимен

преди 5 години

От където идват и за вашите Цвинокио - От народа

5

Анонимен

преди 5 години

"От къде ще дойдат парите" ето една сламка за гербавия комунист другаря цвинокио . Изтеглихте едни 16 милиарда или вече ги излапахте и не е лошо поне да обясните къде отидоха.

4

Счетоводителя

преди 5 години

ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?..по принцип могат да дойдат от тук:* данък бърху банките (като в испания)* 50% данък хазарт* 40% корпоративен данък за едрият бизнес* държавна енергетикакато към горната сума, добавиш и акциза за цигари и алкохол моментално получаваш = пенсии, детски, социални и 100% безплатно здраве- никакви "здравни вноски" за държавно здравеопазване. който иска - да си ходи в частните кабинети и болници и да си плаща, в държавните - не

3

Цецо с апартаментите

преди 5 години

Тоз Цветанов да не се пени колко е отговорен, защото 6-те апартамента дето си ги е купил не е от спестяване на банички.

2

zeus

преди 5 години

То пари има, ама едни 60 процента се крадат от ГЕРБ и кръга им от фирми при изпълнението на обществени поръчки. Друг е въпроса, че БСП не се знае колко ще крадат и те ако имат възможност.

1

Анонимен

преди 5 години

ами да Цветанов, за теб е важно когато БСП са на власт да направиш всччко възможно държавата да рухне. Имате финансовия ресурс да плащате на 500 човека пред парламента всеки ден да крещят и то година поне. Това са едни 10 милиона на гофина а вие взимсте като управляваща партия ,по 40 на година вече колко години. Не сте глупави едни 10 си имате заделени за провокации ако нещо се объркат изборите.