28

12

преди 6 години

Луд изяжда и два зелника. Винаги има луди които да му ги дадат.

27

Само ГЕРБ

преди 6 години

Не мерси, вече не са усобни на Вожда

26

ист

преди 6 години

Не само кметицата а и правителството ще свалят парите на съмнително забогателите, но всичко ще презастроят. Поговорка - Ако с пари е човек. Човек без пари е ак...

25

До 9 и подобни

преди 6 години

Марковски е суперскъп,а го е наела .И ние да платим А ти,, умният 9 "" плащай за нещо което не е известно. Това какво мислиш ти и каква е истината са две различни неща.И ония на Нюрнбергският процес казваха че са ,,натопени"и в Централния също е пълно с такива.Хем искате борба с корупцията ,хем за 5 лева се продавате и защитавате.Почакайте,не действайте първосигнално ,многознайковци -болни жертви на интернет.

24

мургав ром

преди 6 години

До нахални българи ееейАми такива сте ! Какво да се прави , ДНК-то ви е такова !

23

факт

преди 6 години

Това е инициатива на БСП. Нали тази крадла е червена кметица. Сега разбрахте ли защо БСП пак напират да управляват - за да могат да крадат. Иванчева го доказа.

22

Анонимен

преди 6 години

Що ли ви чета простотиите.Май съм прос.И аз съм прос и вие сте проси.

21

призив

преди 6 години

Да не сме луди да събираме пари за тези престъпници - те имат цели кашони пълни с евро. Само от Ваклин са щели да съдерат 1 млн. лева. Мястото им е в затвора. Ние нормалните българи призоваваме - престъпниците в затвора!

20

нахални българи ееей

преди 6 години

Не признават нито записи от СРС-та , нито други доказателства ! Отричат всичко ,дори и на невинни се правят ! Те близките и познатите на тези престъпнички приличат на тях , безочливи и нагли ! Не ги е срам да просят пари от народа за да се платят съдебните разходи на тези крадли !

19

Анонимен

преди 6 години

Чудя се защо вместо фризьорката в кафеза не седят Фандъкова и Диков?

18

Аман

преди 6 години

Айде стига с тая Иванчева бе...не ви ли омръзна.Не можахте да докажете,че преборихте корупцията.Толкова.

17

Анонимен

преди 6 години

Защо за съдебни разноски? нали Ивачева е невинна. А който загуби делото плаща разноските.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Пуснете жената,не се излагайте,нямате доказателства!Колкото и да се дъни, вярваме в съда! Ако не е виновна, ще я пуснат! Какъв е този натиск!

15

Анонимен

преди 6 години

Явно скъпоплатения адвокат Марковки не си поплюва и набързо и е източил банковата сметка и затова трябват още. Нека сега върлите й защитници да се бръкнат.

14

Анонимен

преди 6 години

АЛО АПАШИТЕ ЩО ПАРА ЗАРАБОТИХА ОТ ПОЧТИ НЯМАЩИЯ НИЩО В ГЛАВАТА ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕРБ!!!ТЪЙ, ЧЕ БУДАЛИ ЗА ИВАНЧЕВА ЩЕ ИМА :D

13

Анонимен

преди 6 години

Тази история прилича на приказката за златната рибка.Иванчева искала, искара, а сега " ще пере в дървено корито" , като алчната баба от приказката

12

Анонимен

преди 6 години

Общественото мнение и сега тази дарителска кампания говори колко вярва българина в институциите и особено на прокуратура и съд - точно нула.

11

annybody

преди 6 години

Хонорарът на Марковски-баща е 5 000 на час; за него пари има, за евентуално излизане под гаранция - не. Разплаках се и правя трансфер от 58 000 по сметката на Наглата...

10

Анонимен

преди 6 години

тази кампания за да компенсира провала на реализацията на подкупа от 500 0000?!

9

00””

преди 6 години

100% за Каузата! Ей Българи, я се осъзнайте малкооо бее... Иванчева е натопена, толкова ли те *** за да го исъзнаете най-накрая. Нали сте много умни.