62

Анонимен

преди 6 години

Снощи по телефона М.Цветков го пита дали това е първият случай, в който някой му иска рушвет, досега друг ли не му е искал пари и той взе да мънка и усуква, не даде конкретен отговор. Не беше подготвен за такъв въпрос. Личеше си, че някой го учи какво да говори.

61

Анонимен

преди 6 години

Защо ми се струва, че този случай ще стигне чак до ЕСПЧ.

60

Анонимен

преди 6 години

Когато администрацията не си върши работата като случая с Иванчева има НАДЗОРНИ ОРГАНИ които СЕЗИРАШ а не ходиш да търсиш "срещи".Срещи търсят тези които ДАВАТ подкупи.

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55То вече я ликвидираха. Дори и да не отиде в затвора ще е трудно да спечели втори мандат и това е целта.

58

Анонимен

преди 6 години

Само като прочетох че шеф на КНОПИ е Пламен Георгиев, същият дето унищожи записите от телефонния разговор между Борисов и Ало Ваньо за Мишо бирата с мотив, че разговорът бил между Танов и НЕИЗВЕСТНО лице и разбрах че се води истинска борба с корупцията.

57

Анонимен

преди 6 години

Този е искал да строи жилищтна сграда на "Камбаните"-пише го в други медии.С право кметицата не му е дала разртешение и сега за отмъщение и прави постановка с подкуп.Инвеститорите на неговата ф-*** са от великоБритания.

56

Анонимен

преди 6 години

53 Трудно е дантонобесня нещата. Представи си, че комуникираш с амеба ! Даже няма и смисъл, да ти се обяснява ...

55

Анонимен

преди 6 години

Нямаме хубава държава, защото даже нямаме представа за хубава държава. Представете си България без политици, управлявана само от гражданите си, според собствените им бизнес интереси. Мечтайте за прогрес! Мечтайте да пресушим българското политическо блато!

54

Анонимен

преди 6 години

Иванечева попречи на Домузчиев, приятелчето на Боко Тиквата, псевдобизнесмена да застрои и съсипе целия Младост и затова им е трън в очите.Мисля, че няма да им е толкова лесно обаче да я ликвидарат, защото и от Страсбург вече проявиха интерес и изптратиха официално запитване до Тиквите-узурпатори.

53

Анонимен

преди 6 години

Този е типичен избирател на Радев и г-жа Лъжа, има неадекватно поведение и физиономия на съветник на Радев, подовно на Христов Петков турския агент

52

Анонимен

преди 6 години

Тия се омазаха тотално, големият строителен инвеститор, "бизнесменчето" Ваклинчо който пазарува по 50 декара земя в София, и строи за милиони евро, но разбираш ли няма 70 хил. горкия и взима заеми за да си плати подкупа. Айде не на нас тия недомислени постановки.

51

Циник до 46

преди 6 години

Тези *** и черното бяло ще изкарат!Опорните точки са спуснати!Радев и Нинова са задействали слугите!

50

Анонимен

преди 6 години

Всички знаят че ДАНС и КОНПИ работят САМО по поръчка.ТОЧКА!Тая сценка "Един бизнесмен се оплака и ние действахме" е за НАИВНИ телета каквито са мнозинството българи.

49

Анонимен

преди 6 години

Като прочетох че е евреин и спрях да чета по нататък.Вече съм убеден че Иванчева е невинна.

48

Анонимен

преди 6 години

Строителните предприемачи искат да застроят всяко свободно място. Може и кметицата да му е отказвала подкупа много пъти и накрая този предриемач да е решил да я разкара със скалъпени обвинения.

47

Анонимен

преди 6 години

Само като му видиш мазната физиономийка на герберастки перач на пари и работата ти става ясна. Защо не напишете, че тоя е обикновено бушонче, и че зад него надничата Домусчиев, Прасилян и Цветелинка - приятелите на Суджука.Заради това е цялата постановка.

46

ЕДНА ОТ СТРАХЛИВКИТЕ

преди 6 години

БРАВО ЗА СМЕЛОСТТА! МНОГО СМЕ ХОРАТА ДАЛИ НА ИВАНЧЕВА,НО НЕ НИ СТИСКАШЕ ДА СЕ ПОКАЖЕМ И ОПЛАЧЕМ!

45

Червен бандит

преди 6 години

Червени *** на Позитано, да предположим, че Иванчева беше член на ГЕРБ.Кажете ми тогава щяхте ли да твърдите, че "невинна" и "нямало доказателства"?

44

Циник до червените

преди 6 години

Щях да ви пиша в "прав текст" какво мисля да вас...и родата ви текезесарска до 9то коляно ... но ще ме изтрият!Представете си го сами "цветно и в стерео"!Гадчета долни!

43

Анонимен

преди 6 години

Хе -хе! Строителните "предприемачи" до един са хиени, ама от най-гладните. Тоя е подставено лице! Няма да се очудя ако зад крехкия му гръб се крие Шиши. Щото в случая с фризьорката беше мобилизирана половината полюция в София и цялата прокуратура, начело с Хамсията...Няма случайни неща...