29

Анонимен

преди 6 години

Европейците ще изгонят руснаците от страните си само наш Бойко се дърпа. Да не е заради червената книжка от БКП.

28

САЙТЪТ

преди 6 години

Е РАЗВЪДНИК НА АНТИЕВРОПЕЙСКА И АНТИНАТОВСКА ПРОПАГАНДА! ЩЕ ИМАТЕ РАБОТА С ПРАВОСЪДИЕТО! КАЗВАМ ВИ ГО КАТО ЬРИСТ!

27

Василев

преди 6 години

Само Великобритания и САЩ могат да се справят с руската чума!!!И в наш интерес е да сме съюзници и солидарни с англосаксонските ни приятиле, защото няма кой друг да ни пази от мнголоидните варвари и неосманските шовинисти!!!Агент Крис Ръскин!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Защо г-н Борисов нали сме с ЕС нали казахме, че Русия е виновна за отравянето на семейство Скрипал? Защо пак подкрепяме Русия? Защо пак се дърпаме от ЕС?

25

Анонимен

преди 6 години

МНОГОКРАТНО ТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, ЧЕ ДОПУСКАШ РУСКА БРУТАЛНА ПРОПАГАНДА СРЕЩУ НАШИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПАРТНЬОРИ! ЩЕ ИМАШ ТЕЖКИ ПОСЛЕДСТВИЯ...И ПРЕМЕЖДИЯ...

24

криста

преди 6 години

Снежната топка се е търкулнала по склона и расте, събира сили и сняг по себе си и скоро ще прерасне в лавина. Нищо няма да мине ей така - заиграват се с мира и ще пожънат война.

23

До 17

преди 6 години

Казваш, че българският народ трябва да се изгони от България и тук да останат само турци и ти. За обратното какво ще кажеш?

22

Адам

преди 6 години

Време е да се гонят американски дипломати

21

АМАН от наркомани

преди 6 години

САЩ И КАНАДА са създадени с цел блокиране на черно чумни диверсанти убили милиони важни потомци на БОГ КУКУЛКАН В сегашно Мексико.САЩ и КАнада И Велика Русия охраняват огромни територии въ вселената с неагажиращи несъзнателни действия на Важни преродени там вкл като мечки,тигри,бизони,домашни хора,кучета,котки,тюлени и...

20

ТРЕБЕ

преди 6 години

ЯКО ДА СЕ ПИПА - ДА НЕМА ЛАБАО! ЗАКРИВАНЕ НА САЙТОВЕ, БЛОКИРАНЕ НА ПРОФИЛИ С РУСКА ПРОПАГАНДА, ОЩЕ ПО- ЯКИ САНКЦИИ, ИЗОЛАЦИЯ!

19

JJIvanov Geolog

преди 6 години

Напомняме, че Велика Русия е създадена от Светия дух с помоща на Велико преславска Дунавска БЪлгария,Киевска Русия и СССР..

18

Анонимен

преди 6 години

България над всичко!!!Дипломатите са заменимо средство за контакти между държавници. Все едно да кажеш, че няма да смениш разклонителя дори и след като се размирише

17

Анонимен

преди 6 години

Боийкоооооо,не е ли по-важно за теб,че в Момчилград в детска градина се пее,говори и пропагандира турски език,а ни знанимаваш с неща,към които нямаме отношение?

16

Анонимен

преди 6 години

Изгонването на няколко руски дипломати, няма да помогне, докато от България не се изгонят всички руски шпиони и русофили !

15

Йордан

преди 6 години

Лично искам Арест и затвор за наглите ПИАР наркомани от ЛОндон подаващи нагло престъпни диверсионни изказвания на Терезка МЕй и на Борис Джонсон.Заради добре сниман нагло престъпен диверсионен акт се опитаха на настроят Велика Русия срещу Европейския съюз и НАТО.

14

Анонимен

преди 6 години

Това е от малкото изказвания на премиера с което може да се съгласим!Сигурен съм обаче ,че позицията му е такава защото влошаването на отношенията ни с Русия,ще значи и ВМРО и Атака,да свалят Бойко,а на него не му се излиза в опозиция ,заради отзоваване на посланик!

13

Анонимен

преди 6 години

Този тиквоподобен нека прибере и изгонените от Лондон.За какво са ти *** дома бе?

12

Анонимен

преди 6 години

Ами ако макаров се облекчи на паметника на незнайния войн и се избърше с флага ни???

11

До 7

преди 6 години

Моряче,Великобритания още не е приключила с Брекзит и трябва да плаща на ЕС десетки милиарди заради напускането си.Подкрепата на ЕС за тях е просто политика,а не увереност в правотата на старата госпожа.

10

Анонимен

преди 6 години

Аз няма се разведа с Пенакакви гаранции мога да дам за това