109

Оставка

преди 6 години

Оказа се, че три дни няма главен прокурор, няма говорител на прокуратурата, няма дежурен прокурор. В една нормална правова държава това неизбежно би довело до оставката на главния прокурор. Той е човекът, който е длъжен да създаде организация при такива случаи прокуратурата да не отсъства, защото е публична институция. В една правова държава тя не може да отсъства по време на празниците, не може да се държи нахално и арогантно със своите граждани. Затова смятам, че гражданското общество трябва да настоява за оставката на Цацров, защото не с политически и бизнес интриги трябва да се занимава, а

108

Митко

преди 6 години

Веднъж бя викал полицията за крадец който обикаляше в 2 през ноща около блока. Поне 10-на минути ми трябваха да го видя в тъмното. Той стоеше в сянка, плътно до стената и не се виждаше въобще. Така че за 30 мин може да си има нормално обяснение. Пък и прокурорите са обвинители - те само се опитват да очернят хората. Дори и на невинен тяхната работа е да повдигат обвинения. А и резултата на тяхната работа е именно ситуация като тази - престъпниците са безнаказани. Свобода за доктора.

107

Анонимен

преди 6 години

*** МВР и тъпия *** съд вместо да се занимава с глупости да вземе да потърси и хване другия съучастник на плъxa и да го вкара в затвора където му е мястото, също и трябва да потъне в срам цялото МВР че въпросния плъx въобще е бил на свобода след като е "известния крадец" както ни го представят това да не е известния актьор или известния писател, къде спат тия мъpши полицаите??

106

българина

преди 6 години

съдийте са една шепа хора, на българина му трябва съвсем малко за да ви нарита първо вас! не виновен който яде баницата на българина, а който го пуска на бългасрката тарпеза! това е цялата съдебна система! МВР си е свършило работата и то 9 пъти поне, но съдиите са тези които са СЪУЧАСТНИЦИ В УМИШЛЕНИ УБИЙСТВА НА БЪЛГАРИ.. .. така става когато съдии ходят на обучения в сащ платени от америка срещу България. там е заровено кучето. козяк няма да разрешат български закон да пази българина!

105

Анонимен

преди 6 години

Погледнете втората снимка, вижте я добре. ТОва е днешното ни положение на нормалния, честен, съвестен човек в тази държава... Някой дали го попита дали е искал да стане убиец, дали е искал да изживее всичко това, да му се опетни името? Няма кой да те защити, няма справедливост... Не е държава това. А плъхчесто рецидивист има даже защитници?!

104

Анонимен

преди 6 години

Виновен, пък го пускат! Пак не са си на мястото и ги движи не закона, а нагона! Нагона на властта!.Дали е виновен ще реши съдът. Пускат го защото по закон не могат да го държат повече. Сега прокуратурата ще прецени дали ще му бъдат повдигнати обвинения и съдът ще трябва да се произнесе по тях ако стане така.

103

Анонимен

преди 6 години

Ама така е в тaя кoчина чaлгapиcтан - от 100 кладенеца вода ще донесат само и само да изкарат виновния невинен и невинния - виновен ! Някой учудва ли се вече??

102

Манолски

преди 6 години

Плъховете са в народното събрание, които докараха Майка България до просешка тояга

101

Анонимен

преди 6 години

Кой му дава право да краде? Какво ще стане сега с живота на нормалния, невинния лекар а?...Правото да краде му е дадено от този който е дал и правото да убива, а дали докторът е невинен решава съдът.

100

...

преди 6 години

Oще не се знаят изцяло подробностите около случая. Докторът казва едно , прокуратурата съвсем друго. Моето мнение е следното: ако Плъха е влязъл в жилището на обвиняемия и го е нападнал с нож, напълно нормално е обвиняемия да го застреля.Обаче другата версия с 30 минутното дебнене, замаскиране на следи и събиране на гилзи не я оправдавам. Не може да дебнеш толкова време и да се оправдаваш , че било неизбежна отбрана.

99

Анонимен

преди 6 години

Виновен, пък го пускат! Пак не са си на мястото и ги движи не закона, а нагона! Нагона на властта!

98

No comment

преди 6 години

Mestan e izkaral vsichkite turski trolove po ambrazurite na bg vestnicite da zashtitavat kradliviq maangal,kakto Erdogan.Grija za elektorata...

97

Анонимен

преди 6 години

Явно, когато човек е принуден да защитава семейството и имуществото си, трябва да помисли и за извозване и унищожаване на мършата, иначе рискува тая паразитна държава да му лепне един куп обвинения.

96

Анонимен

преди 6 години

No comment, явно Местан теб те е изкарал да торолиш. Аз съм си нормален турчин, който е абсолютно зад лекаря, но гледам и не вярвам на очите си, че има и "хора", които защитават тоя крадлив плъх. Самозащита или не, тоз пълх защо краде? Кой му дава право да краде? Какво ще стане сега с живота на нормалния, невинния лекар а? Кой ще му плати за целия този срес, срам, 72 часа в ареста? С какво държавата ще го обезщети? А семейството му? Направо ще пукна от яд, заради цялата тази несправедливост!

95

Исмаил

преди 6 години

Лекарчето трябва да изгние в затвора до края на дните си. Убиец!

94

Василев

преди 6 години

Селяни прости, сега идете и пийте една студена водица!Сега ще духате супата, за да промените ситуацията и наистина да има справедливост в обществото и такива случаи да бъдат единици, трябва да смените системата, не да реформирате и да правите кръпки на парче и да запушвате дупки и реорганизация!!!Системата е сбъркана, тази правосъдна система с тази прокуратура, която не носи отговорност е смърт за вашето комплексирано селско некадърно общество!!!Селяни прости, вие сте валат!Агент Гарисън!ЦРУ

93

Анонимен

преди 6 години

Добре, де! След като е виновен Доктора, защо го пускат от ареста! Има Следствен арест щом е за убийство и то с незаконно оръжие! Самото освобождаване говори, че Обвинението не е много сигурно в постановката си и цели само да тушира положението!

92

Анонимен

преди 6 години

Ако доктора не се беше защитил, утре този "плъxa" можеше да нападне всеки един от нас, можеше дори да нападне въпросния обвинител Георги Пенев. Ама то така трябва да стане, трябва плъxoвете да почнат да нападат прокурори и съдии за да им дойде aкъла в *** глави!

91

Анонимен

преди 6 години

Мн се е омазал горкия, следи ,съучастници, що не го е гръмнал и обадил на полицията, те каквито са спецове щяха да го изкарат самоубийство.

90

сирма

преди 6 години

не живеем в държава, а в ***!