81

Анонимен

преди 6 години

Оттука до деня в който ще се запашеш с бомби да избиваш "неверни кяфири"колко е крачката,половин стъпка??Европа,тая проста,дърта демократка кога ще се усети КАК ПОМОГНА НА ИСЛЯМИСТА ДА ИСЛЯМИЗИРА ТУРЦИЯ!!Преди неколкодесетки години и Авганистан,и Египет,и Иран,и Ирак са изглеждали по друг начин,Турция върви по техния път-назад към бракобесието на консервативния ислям!

80

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТурците БЯХА народ. Сега са роби на Ердоган.

79

к

преди 6 години

смисъла на речта на Ердоган беше че Турция тръгва на тежка война с Израел и другите слиги на САЩЕрдоган какза " гответе се за мобилизация"това което говори на момичето имаше смисъл че много Турски деца ще загинат от Еврейските и Американски бомби и Турция ще ги почете като мъченици

78

Анонимен

преди 6 години

То горкото плаче. Ужасено е детето от тоя

77

АТАКИСТ

преди 6 години

до 90 Ще ми се правиш на пубер или си такъв? Нямаш ли уши за да чуеш звука от клипа, папагалчо?

76

Анонимен

преди 6 години

Турците са народ.

75

Анонимен

преди 6 години

Нормално е в еврогeйска българия да се казва на децата, че на война раздават бонбони, а няма смъpт и кръв. A иначе цяла българия е пушечно месо на НАТО и при дени конфликт българите ще станат на кайма.

74

Дедовия

преди 6 години

Баси чета тука некви се наричат турци пък май живеят в България, говорят на български, пишат на български, четат български сайтове, надприказват се в български форуми и накрая обясняват че мразят България, българите и всичко българско .... ам чи това живот ли е бре ... нон-стоп мъки. Дарете с малко радост сърцата си - идете в Турция!

73

Анонимен

преди 6 години

А какво да и каже? Че на война раздават захарни близалки, а не убиват?

72

k

преди 6 години

"Ако умреш ще те покрием със знаме"Къде точно ердоган го казва това !?аз не чух нищо подобни да казва не ми казвай че со го прочел от ФоксНюз или си го чул от ДойчеВеле

71

БЪЛГАРИ ТИТАНИ

преди 6 години

ВЯТЪР ЕЧИ, БАЛКАН СТЕНЕ, САМ ЮНАК НА КОНЯ.ВЯТЪР ЕЧИ, БАЛКАН СТЕНЕ, САМ ЮНАК НА КОНЯ.С ТРЪБА ЗОВЕ СВОЙТЕ БРАТЯ - ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ.С ТРЪБА ЗОВЕ СВОЙТЕ БРАТЯ - ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ.ДОЙДЕ ВРЕМЕ, СТАВАЙТЕ, ОТ СЪН СЕ СЪБУЖДАЙТЕ. ДОСТА РОБСТВО И ТИРАНСТВО - ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ. ДОСТА РОБСТВО И ТИРАНСТВО - ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ.КОЙТО НОСИ МЪЖКО СЪРЦЕ И БЪЛГАРСКО ИМЕ, КОЙТО НОСИ МЪЖКО СЪРЦЕ И БЪЛГАРСКО ИМЕ ДА ПРЕПАШЕ ОСТРА САБЯ, ЗНАМЕ ДА РАЗВИЕ. ДА ПРЕПАШЕ ОСТРА САБЯ, ЗНАМЕ ДА РАЗВИЕ.

70

Василев

преди 6 години

Ердоган има смелостта да се озъби на американския президент и да каже, че Турция не е палаткова държава, повече има ли смисъл да коментирам???Българската държава е създадена ,не от това че българския народ е имал воля и е искал да бъде свободен, а от сблъсък и конфликт на великите сили за преразпределение на територи и сфери на влияние! Повече има ли смисъл да ви обеснявам, лизахте за.дниците на немците,лизахте на р.уснаците,сега на американците и никой не ви бръсне за слива!!!Агент Фийлд!ЦРУ

69

Анонимен

преди 6 години

"А какво да и каже? Че на война раздават захарни близалки, а не убиват?"Даже викаш ще е добре да й покаже галерия с убити войници и разкъсани от взрив тела, да не го кара само на суха теория, нали? Това е съвсем нормално поведение.

68

РОДОЛЮБЕЦ

преди 6 години

БОЯТ НАСТАВА, ТУПКАТ СЪРЦА НИ -ЕТО ГИ БЛИЗО НАШТЕ ДУШМАНИ.ДЪРЗОСТ ДРУЖИНА ВЯРНА, СГОВОРНА -НИЙ НЕ СМЕ ВЕКЕ РАЯ ПОКОРНА.ДЪРЗОСТ ДРУЖИНА ВЯРНА, СГОВОРНА -НИЙ НЕ СМЕ ВЕКЕ PАЯ ПОКОРНА.

67

Анонимен

преди 6 години

Този даже визуално прилича на Хитлер. И методите му са подобни. Само дето не е националсоциалист, а ислямист, засега уж прикрит. И както историята учи, колкото повече отстъпки му бяха направени на Хитлер, толкова по силни се оказаха позициите му после. Няма да е далече, когато и този ще погледне към съседните изконни територии и ще ни прегази. Ние сега го играем приятели, за да го умилостивим, ама за него това печелене на време . Чака сгодния момент. Трябва съюз със Гърция и Сърбия ,иначе зле

66

Анонимен

преди 6 години

Не, само видях сълзите на това момиче и усетих тишината в залата след като тоя фанатичен *** му наприказва тия тъпотии!.Ама ти в залата ли беше?

65

Анадол Манафль

преди 6 години

до еврогейНе бе, виж, съвсем нормално е да говориш на децата за война. Даже още в бебешка възраст трябва да ги обучаваш на автоматична и единична стрелба, как да освобождават предпазителя на гранатата и как да мушкат врага в сънната артерия.

64

Василев

преди 6 години

Ердоган е държавник, защото не участва във фалити на банки и покупка на ерепета, чрез поставени фирми и офшорни банки!!!Само може нашите наведени робски душици , да му лъскат чепиците, роба си е роб , защото други са му дали свободата, а на турския народ никой даром нищо не му е дал!!!А с момиченцето се заиграва, защото в момента Турция е във война с Кюрдите и така повдига духа ха турския народ!!!Бати Бойко да готви бялото сладко, защото Ердоган Велики идва март месец!Агент Монти Гриър!ЦРУ!

63

Българин

преди 6 години

България е държава!

62

Еврогей

преди 6 години

Не бе, на война е като на гей-парад, така трябва да им казват на децата, на война не се умира.