22

гербист-патриот

преди 6 години

Браво на Гинка че е подхванала този проект и ето че почти го е завършила. Добре е да имаме все повече такива млади и предприемчиви хора у нас, за да се развиваме и да вървим по пътя на прехода и реформите.

21

Анонимен

преди 6 години

ВЕрваме ти Гинке, че ти си "крайният собственик", верваме ти! Хаха..... е поне има 80% , които ти вЕрват.

20

Анонимен

преди 6 години

По реалистично щеше да бъде ако леля Гошка беше купила ЧЕЗ.

19

Италянеца

преди 6 години

Левски, Дяконе за какво се бори и за какво умря? Държавата се разпродаде на малки и големи парчета. Продадоха я 10-15 човека. Няма връщане назад. Било добре, било хубаво но кое е хубаво и добре питам аз? 500 Евро заплата ли, пътищата ли? Здравните заведения или образованието ли? Инфраструктура или "заводите" който ги няма? Тук 250 евро заплата е смешно и комично но..

18

Анонимен

преди 6 години

Боко ви обрадеббббииилиии

17

Анонимен

преди 6 години

Голямо шубе ги тресе герберастите от Корнелия и Елена...

16

Рая

преди 6 години

Ако имам милиони няма да изглеждам по този начин,нито ще коментирам че съм. Илионерка!Всичко им е пък в тайна,защо не може да се коментира,нали е частна сделка!?!Кой заблуждават? 😩

15

Алов

преди 6 години

Банката е БПИП,а Теменужка и е кума то се знае бре. Пеевски стои зад процедурите и документите, а БОко пребира процент и се услушва с Цвкако. Нинова иска да стане известна и дърдори,а снегът си валиии

14

Анонимен

преди 6 години

лъжат ни в очите! крадат ни посред бял ден! #КОЙ

13

Анонимен

преди 6 години

Всички енергийни сделки в България се командват от Москва. Това е ясно и на три годишните. Ще излезе истината и за Гинка. Само да не пише в нейното тефтерче Р. Овч.

12

Анонимен

преди 6 години

Банките имали пари, дали. В някой момент и въздуха ще купят с вашите вложения така предоставени на частно лице за да ги инвестира и да ви продава въздуха с надценка за да ги върне, а след това ще ви стриже на чиста печалба..

11

ами

преди 6 години

Колко на прости ни правят...а може и да сме???Такова чудо няма никъде по света...и коя е тази банка дето раздава милиони ей така?

10

Гатанка

преди 6 години

Гинка-Калинка. Що е то??

9

Анонимен

преди 6 години

Кака Гинuа е стабилна като граничната ни ограда с Турция и не е "оШфорка", да знаете!

8

Анонимен

преди 6 години

Имала 100 000 000лв.Актив жИната.:)

7

Анонимен

преди 6 години

Прилича да е от пазарджишкия квартал Изток. Банката не иска да и се разкрива името, че и самата банка не са вярвали, че чехите ще изберат наша Гинка и сега мислят как да избегнат положението.

6

Циник

преди 6 години

Цитат: "Аз съм крайният собственик. Това се вижда от Търговския регистър. Крайният собственик в Търговския регистър съм аз", каза Гинка Върбакова снощи пред Нова тв."- Повтарям го два пъти - да го запомните!И още кака Гинка каза, че няма ( ГОТОВ ) отговор - защо чешката страна е избрала нея!Аааааахахаха!

5

Анонимен

преди 6 години

Брех, че "преуспяла" млада бизнес-дама. По-принцип не е лошо всичките електрорапределителни да не бъдат чужди, защото изнасят печалбите, но зад тази ще отиват печалбите към южната съседка??? всичко е хипотетично, разбира се!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Гинке, да беше отишла първо на логопед и да беше дала 100-200 лева за нови дрехи, а не да си със жилетчица от "секънханда" в Стамболийски

3

Св

преди 6 години

Тъкмо това щях да напиша, сделка от значение за Нац. сигурност. Това не е някое маш. предприятие с 200-300 работника, я фалирало я не. Тука говорим за енергийната система на половин БГ. Щом стрина Гина от Пазарджик може да си купи съдбата на 3 млн. души, защо бае Ставри от Джумая да не си купи АЕЦ Козлодуй? Въпрос на едно кредитче, и инвестиционни намерения ... И не говорим дали ще поскъпне или поевтинее, говорим за капацитет, поддръжка сигурност.