41

Анонимен

преди 6 години

До славянини по скоро си Славянка А ?

40

Анонимен

преди 6 години

Това, че са го казали, не значи че го мислят. Oчаквайте ново поскъпване на газта ето резултата на недоносчетата от външно, заловете хoрата дето боядисват паметниците и ало измамниците, ако не можете оставките и да ви няма. Cвършете си работата най-сетне некадърници.

39

Анонимен

преди 6 години

До славянинТи сигурно си руса със сини очи ?

38

Амин

преди 6 години

Двойни и тройни визи за руските колхозници, вън от България и Европа!

37

Ха ха ха

преди 6 години

Лелеее...Полудяха от злоба и безсилие с0р0сите и протестърите!

36

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБяхме обявили на САЩ война,но СССР ни окупира в мирно време и изби цялата ни интелигенция,огреби страната ни и й отне независимостта,настъпи комунистически мрак.

35

Анонимен

преди 6 години

До Кутев30 Няма смисъл,"***"скоро ще го махаме от там.Както и всички символи на съветския окупатор в БГ.След всички тези,руски провокаци и подигравки с историята ни,има всички възгледи ,това да стане по-скоро от предвиденото.Полша вече го направи.

34

Негър скиор

преди 6 години

Наш свещен дълг е да Мразим руският окупатор. Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне. Видиш ли руснак, избии му зъбите. Руснак не е Добре дошъл в къщата ми.

33

Анонимен

преди 6 години

Защо отдаваме почит на американските летци кога от Външно ще напишат писмо до Козяк да си заврат паметника на летците у ***.

32

славянин

преди 6 години

Спокойно атлантичета, нали ви напомних тезата на вашите атлантически ''братя'', че древноиндийците са вашето бъдеще, защо се пенявите, има надежда за Абсурдистан!

31

Василев

преди 6 години

Добър вечер селяни прости!!!Ще бъдем приятели и съюзници с Русия само когато имаме интерес!!!Същото важи и за ЕС и САЩ!!!В момента ЕС ни храни и ни дава еврофондове, следователно селяни прости ние ще бъдем първи евроатлантици!!Какво повече искат руските ***, след като премиера великия и всемогъщ Бати Бойко спря създаването на антируска натовска флотилия в Черно Море!!!Ве.ики и всемогъщи са AC DC!Руските енергийни корпорации да спрат да ограбват българския народ!!!Агент Тони Райли!ЦРУ!

30

шматка

преди 6 години

До 21Спри ве.Не разбра ли вече че има нов заказ.За този пост няма да ти платят.Вече не е актуален

29

Анонимен

преди 6 години

Руското посолство у нас няма ранга на Захарова,която е пряк говорител на руското правителство и като такава,се чува по цял сят,а руското посолство,само у нас.Зачестилите провокации към България-поругаването на българската история от най-високия руски връх,както и"спомените"от съветското ни минало,които още парят заради загубата на българската независивост,избитите невинни българи,по заповед наМосква,ограбването на страната ни,за цели 45 години,както и руската агресия вУкрайна,ни вредят.

28

Су-57

преди 6 години

До славянинНе се чуди 28 държави работят за Мур-Сула, немците стават все по-силни ето затуй все някой тлябва да им плаща сметката. Знам че въпроса ти е риторичен тя ще си подгвърля трохички на местния губернатор да обира раята.

27

Кутев

преди 6 години

Последните анализи показват, че има някои хора, които коментират по нашите опорни точки, без да получават възнаграждение. Честно, правят го ей-така, от идеализъм! Те вярват на това, което казваме! Вярват и коментират в наша полза, без да получават заплата за това!Затова, възникна предложение и ние да направим нещо за тях. Да ги поканим на тържество, с група "Грамофон", на паметника на Съветската армия! Това не са много хора, единици са, разходите ще са малки.Гласувайте, съгласни ли сте?

26

Анонимен

преди 6 години

Тия сами ще си съборят паметника . Да знаете .

25

Анонимен

преди 6 години

По-отвратителни от руските *** са единствено техните задунайски слуги. Няма по-големи *** и национални предатели от тях.

24

Руски лепилари

преди 6 години

Ай ся уволнение, присъда и в затвора за пияната Захариева! Точка

23

Анонимен

преди 6 години

*** ти да видиш! Още малко и ще взема да се разплача. Вие поканете госпожата у нас, да види сама как се справяме с азбуката, дето ни е дошла от македонско. И как живеят стоте хиляди руски мигранти с имоти по черноморието. За евреите не ми се говори. Антиеврейските погроми в Русия са световно известни. Шампиони са да крадат история, ей. Нали знаете, че закона Архимед е бил открит в Русия най- напред, ама гадният грък си присвоил после славата.

22

славянин

преди 6 години

Чудя се също защо съседни държави извън ''раят'' ес (Сърбия, Македония, Албания, БиХ) са с по-високи доходи от абсурдистанците, живеещи от почти 11 години в евро''рая''!