119

пророка Натанаил

преди 6 години

Капитализма и западните "ценности" разказаха играта на православието - най-толернатната религия. Ама ние сме си виновни, че търпим, търпим търпим и т.н Търпим кравари с по 200 години история да ни у4ат на демокрация. До 60 те години са шсе още бесили черни. Заграбват ресурсите на целия свят и пак са в огромни дългове. Оставихме се да ни у4ат и шиб***т Европейци, които когато ние сме имали столица и бани и топла вода французите са се къпели по един път на 3 месеца. Ние сме си виновни..........

118

Анонимен

преди 6 години

Браво на В.Путин!

117

Анонимен

преди 6 години

"Гледайте, завиждайте ! Русия извади нова флотилия."Статията е гавра с Рашка Говняшка. Ама откъде толкова мозък в *** русофилистични кратуни.

116

БГ

преди 6 години

САМО НЕ РАЗБРАХ,НАС КАКВО НИ ТОПЛИ,НОВИЯТ РУСКИ САМОЛЕТ? НИТО ИМА ВЕЧЕ ВАРШАВСКИ ДОГОВОР,НИТО ИМАМЕ АРМИЯ,НИТО ПАРИ...НИТО НЯКОГА НЯКОЙ НИ Е БИЛ ПРИЯТЕЛ,ДАЖЕ РУСИЯ,НА КОЯТО ПЛАЩАХМЕ "БРАТСКИ"РЕПАРАЦИИ ДО 80-ТЕ...

115

антон кура от ямбол

преди 6 години

да го лигавят черен НАТО - те го и лигавят де хахаххаха

114

Анонимен

преди 6 години

"Новият свръхмодерен и супермощен Су-57 за 120 млн. паунда развива скорост от 2600 км/ч и превъзхожда американския Ф-22 и китайския J-20."И според какви точно критерии превъзхожда F22 и J20? Може и така да е, но едно едно кухо изявление като горното, неподкрепено дори и с един факт, ми намирисва просто на поредното помпане на мускули в интернет - колко е велика мадар раша.

113

MaйMyнaтa

преди 6 години

Като гледам как се изправя почти от място, може и да подмине стратосферата!?

112

Карлсон от Покрива

преди 6 години

Всъщност военните възможности на една страна са пропорционални на нейните производствени възможности и мощта на нейната икономика. Русия не е вече дори СССР, да не говорим за Варшавския Договор. По сравнение с икономиката на ЕС и САЩ той е джудже и всички руски анализатори го признават. Дори при превантивен руски удар руснаците нямат шанс. Ама вие си чешете езиците.

111

Анонимен

преди 6 години

До до 108 от славянинШубе ги да нападнат Северна Корея... ей ***. Мислиш точно като празноглав русофилистичен мъpльо. Тоз самальот беше още чертеж когато Американците правеха Ф22. Докато го пуснат вече ще е морално остарял като цялата вкиснала руска ***.

110

Бож.

преди 6 години

90% от сбирките на Ермитажа са купени или крадени по време на Царския режим. Останалите 10% въобще не са купувани,а са довлечени в Петроград като плячка от съветските колонии в Европа и Азия след 1918 и след 1944 г.

109

Naivnik

преди 6 години

Na noviq e s tri krila otzad i turbinite izglegdat po drug na4in bash nov se kazva.

108

Анонимен

преди 6 години

Американците когато ги правеха тези самолети тоз е бил още чертеж :) докато го пуснат вече ще е морално остарял.

107

Прагматик

преди 6 години

Не с дрънкане на оръжияи с диверсионни хибридни войни, а с ефективна икономикасе върви напред. Това Кремъл не е в състояние нито да го проумее, нито да го осъществи.

106

Рок енд рол

преди 6 години

"А руските граждани дали станаха по-свободни, по-богати? ".....Що, либийци, иракчани, сирийци и т.н. по-богати ли станаха, като ги запукаха американците? Оръжието е за защита от доказан агресор.

105

пророка Натанаил

преди 6 години

До Карлсон от Покриваа какво ще кажеш за Зумвалт - чудото на краварските технологии, дето го вла4иха на буксир..............хахахах да те *** и гегата

104

Анонимен

преди 6 години

И ще е оборудван с последно поколение севернокорейска електроника.А другите ще тъпчат на място до 2019г.

103

Анонимен

преди 6 години

И голямата работа ... така като гледам с тез изведените двигатели ще е стелт ама само на теория. Руска работа, личи си че нямат нищо общо с дизайна на тялото и седят като подарени. Само не знам защо тялото мяза на американски Ф 22 :))))

102

Анонимен

преди 6 години

Продължавам да се чудя защо се слага ударение, че са по-добри от Ф22. Ами какво да кажат? Направихме тука един самолет 20 години след ф 22....ама е мааалко по-слаб от него дейббба... ;(

101

асдасд

преди 6 години

До Анонимен 91 ;Каква сила е Русия бе олиго*френ ? Америакнците имат около 500 изтребителя от 5-то поколение ,а първия го изкараха преди 20год.Руските балъци тепърва ще извадат 5-10 бройки от този изтребител ,който даже е спорно дали ще литне.Руснаците са едни джуджета ,с който целия свят си прави таш*ак.Разберете че единствената супер сила за всички времена е САЩ и руснаците са длъжни да мълчат пред САЩ и НАТО !

100

Исти

преди 6 години

Веднага проличава,че руснаците се страхуват от китайската конкуренция във въоръжаването и ревностно следят дали руските оръжия превъзхождат китайските,а това е лоша прогноза за бъдещето на европейското присъствие в Азия.