78

Анонимен

преди 7 години

Не следя отблизо политическата ситуация в България, но като видях ceкcи мацката Добрина Чешмеджиева, помислих, че тя ще става президент. А се оказа, че кандидати са две изтъркани партийни фигурки. Е, не, мерси!

77

Анонимен

преди 7 години

ВКЛЮЧИХМЕ В ТЕАТРОТО И СЪЛЗИ И СОПОЛИ.ТАКА Е ПО СЦЕНАРИЙ.

76

Анонимен

преди 7 години

До АвгустБаце по-голямо дърво от цецка нема. Даже вече се колебая кой е по-*** боко, цецо или цецка.

75

Анонимен

преди 7 години

БАБА ЦЕЦА НЕ БИЛА ЧЕЛА ФАЙНЕНШЪЛ ТАЙМСНЕ БИЛА ЧЕЛА И ВЕСТНИК "МИЛЛИЕТ" - нямало го в момента местан да и го преведе.

74

Су35

преди 7 години

От президентски дебат това се преърна в абсолютен цирк. Само миглена ангелова липсваше за водещ. Цачева доста слаба актьорска игра. Радев в началото беше леко притеснен първите 10 минути но после лека полека взе превез и я разпука. Цачева постоянно му задаваше въпроси на които той умело отговаряше докато тя говореше само клишета. А след като видя на къде утиват нещата се разрева после след 50 сек се хилеше ехидно. Без думи съм. Да не говорим че за мен тя е имала въпросите предварително.

73

до 145

преди 7 години

И защо да не го сподели?? Не е като ОЗ то ,което излъга многократно ....не бил член на БКП , не бил на конгрес , европеец с азиатска ориентация ....абе нещо му е повреден биологичния и политическия компас

72

Цв.ЦВ

преди 7 години

Цецка е овца!Колко вдигнати пръста ще имам????

71

Анонимен

преди 7 години

А как я затапи, като я попита на какъв език е чела доклада за съдебната система. Като я иронизира че е бил на европейски език! Евала!

70

Анонимен

преди 7 години

Майките да си гледат децата, бащите да пазят нацията. Това е полужението. Ако на някой либерал не му харесва, да си ходи в Брюксел. Нашата нация е оцеляла благодарение на това.

69

_Революционер_

преди 7 години

Вече стана ясно, баба Цеце обра ромските и турските гласове, вече могат да я нарекат майка на ДОСТ и турските избиратели. Протурската кандидатка няма шанс срещу генерал Радев!!!

68

Робин Худ

преди 7 години

До Анонимен 101Радев спечели дебата, макар че можеше да бъде още по-остър в отговорите си на моменти.---Категорично съм съгласен! беше прекалено мек, прекалено голям джентълмен, но пък точно това още повече олекоти на финала Цачева.Цачева е дразнещо клиширана, и законово рамкирана ... абсолютен номенклатурчик - протоколчик! Не харесвам такива хора! В нея няма "нищо лично", а само "написаното"Докато при Радев усещам една готновност за по-голяма самоинициатива и независимост.

67

Юри

преди 7 години

Какво значение имат футболните пристрастия? Много принизявате мненията. Аз съм от Левски, но това няма никакво значение. Радев победи в дебата, беше уравновесен, спокоен, хладнокръвен. Отговаряше с точност, без заучени и кухи фрази. Без излишни разляти обяснения и словесни главоблъсканици.Получава моят глас. Напред генерале!

66

Анонимен

преди 7 години

То всичкото хубаво, ама може ли някой да ми обясни защо разликата между Радев и Цачева в Плевенска област е 11% ?!!!, в полза на Радев? Ъ??!

65

Анонимен

преди 7 години

Груби грешки на ГЕРБ: /след първия тур на изборите/1. Интервюто на ББ при Цв. Ризова - чак нелогично безотговорно;2. Всички отговори на Цецка могат да бъдат обобщени с 1-2 изречения: "Ние трябва да ... защото сме в ЕС/.....", "Ето сега правителството прави/направи/постигна ... "и за финал каза: "Аз съм една обикновена жена, майка ..." , което изречение зрителя завършва мислено с "....обикновена жена, майка, случайно попаднала тук!"

64

Лошо за България

преди 7 години

Важен елемент в психологическия портрет на един идивид е неговото излъчване. Опитът ми е показал, че човек, който не се усмихва сърдечно и просъсква през тънки устни, е опасен !

63

Андрешко

преди 7 години

Цецка е спечелила най-много гласове от Столипиново,защото Тиквата е развързал кесията,но явно трябва да бръкне по-дълбоко,но и медиите трябва да следят за честността на изборите. Става въпрос за тези медии,които не са купени.

62

петолъчка

преди 7 години

Колко ли дядовци е пратил на оня свят преди 9/9/44!? Колко дядовци са осъдени на бавна смърт след 10/11/89 и от сегашната власт с пенсии по 150лв!?

61

впечатлен

преди 7 години

Г жа Цачева беше хладнокръвна ,владееща се , компетентна , искрена и пленителна .не гласуващ съм ,но на 13.11 ще дам гласа си за нея и съм кадемлия - ще имаме жена за президент ,защото трябва да изберем правилната посока и да не Доганизираме отново Бъългария

60

възмутен

преди 7 години

Да спекулираш с миналото на близките си е възмутително. Да не говорим как тя е избрала правилния път после, след което се обяснява с дядо си.Светла му памет на човека! Моя дядо като има смъртна присъда от фашистите,а после на два пъти е съден от народната власт и въдворяван(за тези, които не зная-пращат те на майната си и докладваш всичко, включително и като пръднеш)аз какво да кажа? Аз какъв съм? ВСЕКИ Е ТАКЪВ НА КАКЪВТО СЕ НАПРАВИ ЦЕЦКЕ! НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ ЗА ЧЛЕНСТВОТО СИ В БКП ИНОСКАЗАТЕЛНО!

59

Анонимен

преди 7 години

112ТОТОБили сме европа преди Комунистите да ни направят по свой образ и подобие! Сега още търсим Европейските си корени