42

Анонимен

преди 8 години

до 54 БГ Със сигурност знам че ДПС и ГРОБ си гласуват заедно законите и ДПС помага с гласовете си тази партия на ТИКВАТА още да е на власт при вотовете на недоверие. Кой е Ибрикчията в случая, оли.гофрен? Кой в кой отбор е, тъ.пан жалък?

41

Анонимен

преди 8 години

55 ето виждате ли че само ретрограднисте сили се кефите на резултат от Референдума

40

Анонимен

преди 8 години

Сега след като Сорос прогнозира разпадането на ЕС ако не се реформира , добър ли е или лош

39

БГ

преди 8 години

Ибрици от ЮРУШ, ДПС на власт ли е? Колко министри има? Елементарни въпроси за елементарни промити мозъци на юрушисти! Сега вече сте в един отбор и с този! Кой сега е ***?Каква ирония! Бий юрошистите по главата!Да живее България!

38

Анонимен

преди 8 години

до 50 БГПак питам: ако във вотовете на недоверие ДПС не даваше гласа си за Тиквата, ГРОБ щеше ли още да е на власт? ОЛИ.гофрен, не те ли е срам турската партия ДПС да ви подсигурява властта?

37

зип

преди 8 години

Тов. Сорос е като хиените и лешоядите, прочиства гората от умиращи създания и по този начин всъщност помага на цялата "екосистема".....

36

БГ

преди 8 години

До АнонименТези управляват защото част от РБ + ПФ + самите ГЕРБ се подкрепят! ДА ПОНЯКОГА и ДПС гласува някои решения и ги подкрепя тези решения. за разлика от болните ибрици от ЮРУШ аз съм обективен, но ДПС НЯМА МИНИСТРИ!Питам колко бяха те при ореха и без сидер ага щяха ли да имат?Мъж ли си да отговориш на този елементарен въпрос?От ЮРУШ сте чуждопоклонници и ибрици!Да живее България!

35

Брокер

преди 8 години

Тоя дърт птеродактил няма ли кой да го отстреля най-сетне, че разори милиони хора по света с валутните си спекулации и престъпления.

34

дъ мен

преди 8 години

*** се спекоха,че вече няма да им се чува гласа в Европа,щото трочнския им кон напусна,и сега ше направят всичко възжможно да ни прецакат..ама няма да им се получи - ше ги отсвирим и ше прбъдем..

33

Анонимен

преди 8 години

Право в сърцето бе ударен светая-светих на глобализаторите и безотечествениците от масонската камарила - английският език. Сега без Британия проектът за СЕЩ ще е все по-малко вероятен. Което пък е нова глътка въздух за нациите и националните култури, както и в общоевропейски мащаб - за бързо връщане към американските ценности и прокуждане на хомосексуализма и останалите извращения от официозния ежедневен дискурс и т.п. обгрижвания.

32

Гърби

преди 8 години

Аааа, тая песен за перестройката я знаем, ама пак нема да стане.

31

БГ

преди 8 години

До Анонимен 34Ибриче, без опорни точки! за кой ли път питам и от ЮРУШ мълчите: Колко бяха министрите на ДПС при ореха и колко са сега?Без сидер ага щеше ли ореха да е Премиер? Подсказвам 120 ибрика от БСП и ДПС не стигаха и се намери "националиста" (вече осъден) да се наведе и да вземе пари за кворума! Истината боли!Да живее България!

30

кочо

преди 8 години

единствената страна,бе която ЕС не може да съществува,е Германия..всички други са заменими..някои са по важни (Англия и Франция),други по-малко,а има и такива,чието напускане никой няма да го забележи (като България например,или Унгария,Финландия,Словакия и други подобни сульовци..)..

29

дегтярьов

преди 8 години

На тогоз отдалеч му личи, че изповядва евроатлантическите тленности.

28

аблепсия

преди 8 години

Духът е пуснат от бутилката. Колкото по-бързо бъде унищожено това злокачествено образувание барабар с метастазите му, толкова по-добре за Европа и европейците.Спешно да бъдат отзовани всичките продажни и скъпоструващи ни комисионери на ЕС-ес и да се назначи един-единствен - комисар по свиването.

27

БГ

преди 8 години

До Анонимен 25Ибрикчиев, конкретно: колко министри имат ДПС сега и колко при ореха , с подкрепата на сидер ага? БЕЗ БЯЛАТА ЗЛАТКА БСП и ДПС имаха 120 ибрика и не ставаше играта с кворума и фикуса за пари им го осигуряваше! Или мислиш, че ние българите ще забравим добровлното ви еничарство?Гнус ме е от ЮРУШ! На митингите на тази измислена партия се веят чужди знамена, а не на моята Родина!Отговори бе еничарче!Да живее България!

26

зип

преди 8 години

Да се назначи една "тричленка" за да ликвидира това образувание ?ЕС се превърна в нещо, като голямо ТКЗС. Огромна камарила чантаджии регулират няколко работника....

25

Анонимен

преди 8 години

Сорос е ***!

24

Анонимен

преди 8 години

Махнете това склерозирало ***.

23

Анонимен

преди 8 години

След Словакия, и във Финландия е почнала подписка за излизане от ЕС. Ефектът е лавинообразен. Сорос не казва кой знае какво ново. Кучето моше-ническо разполага с доста поверителна информация за бъдещето в средносрочен аспект, затова и говори толкова уверено, а на всичкото отгоре и печели от Брекзит.