11

zeus

преди 8 години

До Анонимен 9Вярно Прецедента защитава интереси, ама не са тези на хората ;) Още чакам пример какво добро е направил за народа...

10

-10

преди 8 години

zeus, всяка една стъпка, която е предприел за тези години на поста е заслужавала уважение. Ти ми кажи какво той е направил за да навведи на народа си?

9

Анонимен

преди 8 години

Тоя пРЕЗИДЕНТ пет години излага България по всички географски дължини и ширини. Заради него пет години се срамуваме, че сме българи. Отдавна трябваше да е свален и пребит с камъни заради вредата, която носи на държавата, заради преклонението му не пред блгарските, а пред чуждите интереси. Седнали да реват, че е скъсана снимката на един предател на България. СРАМ!!

8

Анонимен

преди 8 години

До ИванИменно Плевнелиев защитава интересите на хората. Затова проруската измeт сте п ротив него.

7

гого

преди 8 години

Фен съм на шоуто на Слави и на инициативата за референдума, но с такива простотии хората му ще се закопаят сами. Слави трябваше да е по-строг към този смешен истерик, който къса снимки на президента ни - който и да е той(аз също мисля , че Плевн. е пионка на Боко и не е ОК за този пост), но когато играеш в мръсната игра на политиците и имаш претенциите, че можеш да ги победиш на техен терен, трябва да си сдържан и хладнокръвен. Дано сценаристите го проумеят с инфантилните си мозъчета!

6

Анонимен

преди 8 години

Слави си вкара автогол с тази изцепка.България стана чалгарска страна заради песните и шоуто на учиндолския макакк.

5

Анонимен

преди 8 години

слави много си вярва,че е някой. но балами са тези,които също му вярват,защото слави си къта милиончета,но по ТВ "жали"народа.

4

Иван

преди 8 години

И какъв е проблема да скъсаш снимка на човек не защитаваш интересите на народа и доказал се като един слаб президент който следва чужди интереси (примери много) а не на тези които му плащат заплатата и безполезните круизи ИЗ цял свят?!?

3

zeus

преди 8 години

До Анонимен 1Дай ми една причина да уважаваме Прецедента, една негова постъпка, която заслужава одобрението ни?

2

Иванчо

преди 8 години

Ами Слави и сценаристите му да си ходи като О'Конър в лудницата. Три пъти я търсят избягала с психични проблеми.

1

Анонимен

преди 8 години

От простаци и просташко шоу какво друго може да се очаква!Прав, гърбав, нисък, дебел, красив...какъвто и да е той е наш президент, законно избран и не заслужава подобни гаври.Който не уважава президента, не уважава и себеси.