74

Даниел

преди 8 години

До Анонимен (76)Проблема е, че са били въоръжени. А както изглежда тези са доста лабилни и не се знае дали няма да стане кървава баня ако почнат и да стрелят.

73

асан

преди 8 години

ТОВА СА ПОЛИЦАИ , не искат да съобщят имената им. БЪЧВАТА МЪЛЧИ. колата СВ -86 62 -АР е регистрирана НА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА

72

Тиквун

преди 8 години

Ипонците отново сме на власт.

71

чичко Сталин

преди 8 години

Поредния случай на безнаказано насилие. Незнам още колко ще търпи тоя народ.... преди съвсем да психяса и да избие онези в парламента.

70

Онзи

преди 8 години

Тия мазни мутри редовно съм ги засичал по околовръстното, карат в 2-те ленти с над 140-150, изблъскват колите, засичат, абе все едно са богове. Очаквах подобно изпълнения от хора без мозък, ама поне шефа им да имаше малко акъл да им набие че не се прави така

69

Анонимен

преди 8 години

Ако попаднете в подобна ситуация, намалете скоростта, никакви клаксони, отбийте някъде, няма да закъснеете за няколко минути ако изчакате. Не се занимавайте с такива ***, защото като едното нищо могат да ви затрият.

68

Анонимен

преди 8 години

Колко пъти да казвам че ако си в София да не изядеш як бой ще е грехота

67

Анонимен

преди 8 години

Защо бе хора? Заради един клаксон!?

66

Анонимен

преди 8 години

Ако имаме държава и правосъдна система, тези сега ще полежат малко в затвора - примерно 3-4 годинки, преди да стигнат до там ще им посмажат малко лагерите и това за назидание на всички за да знаят , че не може всеки да си прави квото си иска.

65

ДА

преди 8 години

100% съм сигурен,че и бития не невинен!Сигурно са се надбягвали и засичали взаимно!Ама той е и свиркал.Не оневинявам в никакъв случай мутрите,които са го били,но и той е допринесъл с карането си,няма начин.

64

Анонимен

преди 8 години

Щом гласувате за мутри значи сами си избирате този начин на живот. Утре ще бият и вас ако гъкнете че не сте съгласни с бандитите.

63

Анонимен

преди 8 години

КРАТУНАТА ВЪРНА МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ ОТ 90ТЕ!СЪЩИТЕ ПОДОБНИ МУТРИ ОБИРАТ ИНКАСО КОЛИ..БАНКИ И Т.Н!ЗНАЯТ ЧЕ СА ОТ ЕДИН ОТБОР С ГЛАВНИЯ КРАДЕЦ-ВИНЕТУ И СА НЕДОСЕГАЕМИ ОТ ЗАКОНИТЕ!ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА НО ПО ДОБРЕ НЯМА С ТИКВАТА ОТГОРЕ!

62

koko

преди 8 години

да умрат бавно

61

Купон по шопски

преди 8 години

Браво като вида шоп да риве иначе са много отворени.......демокрация хаха

60

Бъчварова се смее

преди 8 години

Хайде сега Цацаров да поръча обвинителен акт... срещу пребития шофьор... Да го обвини в хулиганство с изключителна дързост и цинизъм срещу четирите понички.

59

номер2

преди 8 години

Наистина, както казва 67, най-добре е такива *** да се обесят! 10 години са нищо, ще излязат и пак ще пребият някого! Просто трябва да бъдат ликвидирани!

58

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе ти ли омръзна да ги пишеш тия глупости бе *** Кой мислиш че ще спечели следващите избори / за пореден път / Или ти не се интересуваш от избори - ти само тролиш за пари

57

Анонимен

преди 8 години

Всеки вика че никой не спрял. Ами извинявам се много, как да спра. Само като ги видя такива орангутани, приличащи повече на животни, които днес не са си яли суровото месо, как да спра. Ако спра, и аз ще попадна под палките. И защо после полицията да ги изкара национални герои. Бил съм жертва на такова нещо, и накрая полицията каза ами ние неможеме нищо да направиме срещу тези.Саморазправа братя!!! Тогава тези качулати орли ще правят компания на Братя Илиеви, Фатик, и т.н. Съд за тях не помага

56

Анонимен

преди 8 години

Такива ***, които излизат от колите си, за да се бият, трябва да ги затварят за минимум 10 години в затвора при строг режим.

55

Анонимен

преди 8 години

Ей тия двамата черните трябва да се обесят.Ако някой техен приятел или роднина чете(ако изобщо могат) да си знаят че имат *** маймуни като приятели и роднини.Никакъв компромис за такива престъпници с липса на мозък и възпитание като на дивак!Докато такива гамени се чувстват безнаказани България няма да тръгне нагоре.Такива слабоумни индивиди ни дърпат надолу