49

Бантустан

преди 8 години

Ха-ха, хамериканците ще кажат хайде сега Булгариа като най-близък съсед член на Нато да ходи да помага комшиите срещу сирия и русия. ха-ха-ха

48

Анонимен

преди 8 години

Войната между Турция и Русия вече се води... у нас.Турските партии и Руските партии са се хванали гуша за гуша и се душат. Най-доброто което можем да направим е да им помогнем да се изпотрепат.

47

Осман

преди 8 години

Турция е корав залък за Руснаците. Не е Грузия. Ако Ердоган започне авантюра в Сирия Запада ще гледа сеир. Но Проливите са много важни за Запада. Русия може да воюва с Турция но до определена граница. Ако я пресече ще стане кофти. Но при новините за загинали турски войници вътре в страната ще се появят вълнения които ще свалят Ердоган от власт. А точно това е целта на Запада. С "гези" не успяха да го свалят.

46

слабото място

преди 8 години

Слабото място на Ердоган са 20-те милиона кюрди. Русия ще ги въоръжи до зъби и ще ги поощри да си направят Кюрдска република. Със столица Анкара. И пристанище Истанбул.

45

Анонимен

преди 8 години

Оставете експертите...Питайте Наполеон и Хитлер -те са най-компетентни как се воюва успешно срещу Русия :)

44

Бай Стамат

преди 8 години

Миналата година беше сравнително успешна за мен!Нямаше поражения по картофа (е, не толкова много де)!От друга страна комшийката ми правеше проблеми с това че козите ми са и опасли оградата!Като цяло съм доволен, събираме се с наборете в кръчмата и бистрим политиката!Ако беше жива и бабичката...

43

право на избор

преди 8 години

България трябва да избира. Между отоманска ислямска джихадистка Турция и християнска Русия. Аз съм за Русия.

42

Striker

преди 8 години

При евентуален такъв конфликт, Турция със сигурност ще има неофициалната логистична и военна подкрепа на НАТО. А и без нея, пак е твърде голям залък за мужикистанците. Най-вероятно такъв конфликт ще се ограничи в региона на Близкия изток, като и двете страни си подвият опашките и след това си разделят Сирия.

41

До 10

преди 8 години

Рядко пъти се вижда толкова некомпетентно мнение. Над 90 процента от силите на оста армия воювала само с Русия, това ли ти роди бесепарската главица? Африка, америка, азия източна европа франция, англия с коя Армия са победили? Дядо ако не беше сибир днес в целия свят щеше да се говори на немски

40

някой

преди 8 години

Дотук прочетох немалко абсолютно *** коментари.Човек трябва наистина да е ненорм.лен, за да се радва и да одобрява войната като решение на конфликтите.Няма добра война - има много ненужни жертви и объркани животи, много болка и страдания!А какъвто и да резултатът от една война, ние все сме били и ще бъдем прецаканата страна.

39

демократ

преди 8 години

През ВСВ всички държави бяха против Хитлер. А сега Русия е като алкохолизирано сираче. Май ще яде нарязана турска наденица подсладена с американски кетчуп ..ха.ха Аз с радост бих помагал на Турция. Русия ни е враг.

38

подло и коварно

преди 8 години

Както винаги турския агресор нанася ударите в гърба. Подло и коварно. Като уличните кучета. В гърба на съюзниците на САЩ и на Русия - кюрдите. Които, заедно със сирийската армия погнаха дружките на диктатора Ердоган - главорезите от ИДИЛ.

37

onz

преди 8 години

а според радио ереван, каква е вероятността рашняците да спрат да се занимават с нещо по-различно освен с дрънкане на оръжие? то и оръжието им е като пушка -кремъклийка на стената- да , може да стреля, но на кой му пука. след 5 години технологиите от осемдесетте ще са като каменни брадви в сравнение с цивилизования свят, и ще предизвикват комсомолски устрем само при каскетите у нас , сирия и некои съседи на монголия. а може би там ни е и мястото. при слугинажа.

36

Анонимен

преди 8 години

Украйна + Турция > Русия

35

Проскубани матрьошки

преди 8 години

До Анонимен14-0, може да е някой резултат, като играеш футбол с кривите си крака на поляната пред вас!

34

Анонимен

преди 8 години

Великите сили САЩ и Китай, гледат сеир

33

Анонимен

преди 8 години

Турция не участва във ВСВ и се съмнявам да дадат началото на Третата.По-скоро хохлите като по-глуповати ще ги излъжат пак да нападнат Донецк и Луганск и да дадат началото.

32

Анонимен

преди 8 години

Абе дано да не се стига до война. Дреме ми кой е по-силен, ще ни навестят няколко погрешно насочени ракети от двете страни и сме дотам.

31

кой е луд?

преди 8 години

Кой българин е луд да умре за Турция? В бойните редици на НАТО?

30

Анонимен

преди 8 години

Дори американците им казаха на турците са се кротнат, обаче не слушат и ще настъпят мотиката