24

до 25

преди 8 години

Когс сте роден тс знаеш ,че си щавен 45 години?. Що не си изпиете хапчетата ?.

23

Боян

преди 8 години

България и Русия! Заедно срещу балонната икономика, модерното робство и т.нар. "западни ценности"! Силата на традициите няма да бъде разрушена! Ние им предадохме славянската писменост и православната вяра, превърнахме Киев в духовен и културен център, а векове по-късно Русия ни дари свободата! Да живеят славяните!

22

Анонимен

преди 8 години

Да бе , кой е питал българския народ за НАТО ! Не сме знаели че Натовците ще ни разоръжат , та и границите да не си пазим ! Плановете им научаваме години по-късно . даже и българското правителство крие на къде ни тласкат !Крият и колко " бежанци " или нарушители на българската граница се настаняват безпрепятствено всеки ден ?

21

vesko02

преди 8 години

Сега очаквам някой да се сети ,че вноса на луксозни западни автомобили основно от Германия е с идея да се избием по пътищата

20

Анонимен

преди 8 години

Снимката показва как иска да сме близки . Да ни прати няколко такива сиви машини с пияни моряци . Не благодаря . Стоите си там на север и се развивайте ако можете.

19

хаха

преди 8 години

До Анонимен Много разходи. Нема що! Вместо 300 000 армия сега е 45 000. Евала на нато! Махна тая пробита казарма. Обаче от умиление ще се разплача. "Близки сме си". За кво? Че ни щавихте 45г. и сега продължавате?!? Я виж цените на Лукойл! Че в България има 250000 регистрирани фирми собственност на руското правителство и не ебавате да плащате данъци? Че по морето (за което ние сме си виновни от алчност) бетонирахме всичко за да ви продаваме апартаменти?

18

Анонимен

преди 8 години

Хубаво, влязохме в НАТО, което е политически мотивирано. А могат ли да ми кажат за какво унищожихме ракетите СС 300? Като сме в НАТО трябва да унищожим всичко което е налично и не сме го купили от тях ли? Няма такава уникална държава като нашата - сами да съсипваме и малкото което имаме. Кога най-после ще почнем да гледаме кое е добре за държавата, а не да се кланяме на този или онзи който ни обещае светло бъдеще.

17

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

А ПУТИН ЩЕ ЗАСТАНЕ ЛИ ПРЕД КАМЕРА И ЩЕ ОБЯСНИ ЛИ ЗАЩО РУСНАЦИТЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЛЕНИН НАРИЧАТ БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФИЛИ - ПОЛЕЗНИТЕ ***.И ?!

16

Русия не е враг

преди 8 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Сащ, Нато, Деформаторския блок, Герб и ЕС!

15

Анонимен

преди 8 години

Нищо случайно няма ! Този пак крои нещо. Май работата с "Турски поток" не върви много.

14

Турция

преди 8 години

Дали НАТО ни пази от Турция. Дали НАТО опази Кипър от Турция?

13

прецизни думи

преди 8 години

Много точни и прецизни думи на Путин. Българинът го свързват толкова дълбоки жизненоважни корени с Русия, които нито ЕС, нито НАТО, нито САЩ, нито тримата изброени заедно, могат да ги изкоренят.

12

Путя?

преди 8 години

Всички в България карат западни коли, гледат западни филми, слушат западна музика, носят западни дрехи и т.н. Как реши, че сме си "близки в духовен план", не знам...

11

Дали е верно?

преди 8 години

Некой да е питал народа, дали иска да влиза в Нато и дали иска 200 американски танка и америкаско посолство/бункер с 30 тона техника за подслушване и въздействие.

10

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ЧЛЕНСТВОТО НА БГ. В НАТО Е ЩИТ ЗА БЪЛГАРИЯ ! ЗАЩО РУСИЯ НЕ ПРАВИ ТАКИВА ТАРИКАТЛЪЦИ НА ЛИТВА И ЛАТВИЯ ,КОИТО СА МНОГО ПО-СЛАБИ ОТ УКРАЙНА ?! АМИ ЗАЩОТО ТЕ ИМА БИГ БРАДЪР / НАТО / ,ЗАТОВА РУСИЯ НЕ СМЕЕ ДА ПРАВИ С ТЕЗИ СТРАНИ ОНОВА ,КОЕТО ПРАВИ С УКРАЙНА !

9

искаме мир!

преди 8 години

Искаме мир, а не Нато!

8

Анонимен

преди 8 години

НАТО било избор на българския народ ??? Какво ??? Да не би да го решихме с референдум ? Продажни на запада политици като Соломон Паси, Кунева, Царя и т.н. ни вкараха там насила, за да даваме и ние разходи към военната им машина, а съшо така и жертви. От НАТО нищо не сме спечелили освен жертви, разходи за войните в Афганистан и Ирак, един атентат на наша територия и много врагове в Близкия Изток. Ако за ЕС мнението не може да бъде еднозначно, то за НАТО може да се каже, че беше огромна грешка.

7

непукист

преди 8 години

Решението за членството ни в НАТО както се знае беше взето от политическите *** които не счетоха за необходимо да се допитат до хората ,а при едно евентуално бъдещо развиване на отношенията ни доколко ли нашите решения ще бъдат наши. Колко ли сме "независими"?

6

hmm

преди 8 години

Абе на ли знаете какво пише на руски паметник... Не нам не нам...

5

Stuttgart

преди 8 години

Ало, руските *** какво чакат....