18

Анонимен

преди 9 години

Под отбранителна позиция на запада да се разбира позиция "партер" и молитви руснаците да не го нагъзят и през пролетта, че отиде мечтата за украинската марионетка на Вашингтон.

17

Анонимен

преди 9 години

Пичове ако стане нещо ще почне преди 9 май...Видят ли парада обикновенно пиндосите се посират здраво а този Парад ще е наистина внушителен...Поне да се напомни на американо-фашистите срещу какво искат да се изправят...

16

Анонимен

преди 9 години

"Западът е в отбранителна позиция пред атаките на Кремъл"Поправка, западът е в отбранителна позиция пред въображаемите атаки на Кремъл, които се случват в болните натовски кратуни и вашинготнските им собственици.

15

анонимен

преди 9 години

това е пропагандна война какво правят ам кораби в черно море какви са тезищабове в различни точки на българия хитлер навремето беше подписал мирендоговор със ссср но на 22 юни 41 год нарушиха най безсрамно договора в резултатна което 22 милиона загинаха и това сега го правят нарочно преди 9 май за дадразнят хората които три години живяха в обсада на ленинград и ядяха само картофи

14

тъп русофилистик

преди 9 години

Да наритаме всички руски бушмени от България

13

Анонимен

преди 9 години

Русия не може нищо да направи срещу Украйна. Войната руснаците вече я изгубиха. Освен това руснаците като етнос са неспособни да се бият, това е доказано от историята. Те винаги са ползвали за завоевателната си политика, украинци, белоруси, татари и т.н. От втората световна война знаем че най-големите жертви са дадени от украинци 9 млн. и белоруси 6 млн, етнически руснаци 3 млн. Основно руснаците са служили в НКВД и са изпълнявали палачески мисии. Като палачи просто нямат равни на себе си.

12

Анонимен

преди 9 години

Тия гадове американски само за пролети мислят. Изхождат от себе си.

11

Анонимен

преди 9 години

До БоМисля, че това на снимката не е пита кашкавал, а тухла-четворка.

10

zeus

преди 9 години

До НАТОЗверски бедна, ама плащала, сам си противоречиш. Въпреки санкциите имат икономически ръст, по-висок от този на ЕС.

9

Анонимен

преди 9 години

Жалките рубладжии и путинофили са много активни под всяка новина касаеща руския убиец Путин

8

1234

преди 9 години

Патологичните лъжци от сащ нямат мира и се опитват да манипулират света по принципа на Гьоринг ("Една лъжа, повторена хиляда пъти, престава да бъде лъжа"). А нямат мира, тъй като усещат, че им се изплъзва контрола над света и за да го запазят са готови на всякакни престъпления.

7

НАТО

преди 9 години

Русия е зверски бедна, просто доста територии ще се отделят от нея, същото се случи с СССР. Умряха от глад и се разпаднаха, Путин плаща на местни вождове да държат републиките в подчинени, но това няма да продължава вечно.

6

анонимний

преди 9 години

Пълни глупости!Що му е на руснака да чака пролет като имаше и зима! За руснак няма значение кога ще воюва - от значение е само каузата! Лъжат гадините!

5

Анонимен

преди 9 години

Руски терористи вън от Европа!

4

Анонимен

преди 9 години

Точно обратното - руснаците се бият най-добре през зимата,в допьлнение, ако Русия искаше щеше отдавна да е завзела несамо Донбас, но и цяла Украйна.ПП журналистическата етика изисква да се спомене коя е точнотази статия от Вашингтон Таймс, да се спомене датата на изданиетои автора. Иначе остава впечатление за измишльотини.

3

Генерал Гадорян

преди 9 години

Абе що ми се струва че това си е чиста проба демонизиране на руснаците. Американците добре са научили занаята на Гьобелс, а именно пропагандата.

2

Сельотка

преди 9 години

Аман от антируска пропаганда

1

zeus

преди 9 години

Хаха, а доказателства разбира се няма, освен бълнуванията на украинците.