29

САЩ

преди 9 години

Каквото и да плюете срещу САЩ--това е страната с водещите университети, учени, технологични компании.........хората живеят по-добре от Русия и България, животът им е по - подреден от Русия и България..и най-важното : ХОРАТА СА ПО - ДОБРИ , УСМИХНАТИ И УСЛУЖЛИВИ .........ОТ ХОРАТА В РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ. А ВИЕ ПЛЮЙТЕ, КОЛКОТО ИСКАТЕ НО ХРАЧКА ПАДА ВЪРХУ ВАС.

28

преди 9 години

Путинова Русия е години напред. Кеф ти Москвич, кеф ти телевизор, който тежи колкото Москвич, абе кво да ти говоря.

27

55

преди 9 години

То си е писано там някъде в статията - 1988г,там някъде в развитието си са рашите....Щели да заместват колата....може , като я забранят!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Пет години след като му е присъдена нобелова награда за мир Обама вече е бомбардирал 7 държави и е убил десетки ако не и стотици цивилни жени и деца. Обама е един масов убиец. Сирия, Ирак, Афганистан, Йемен, Сомалия, Либия и Пакистан изпитаха ужаса от бомбардировките на американските бомбардировки. Какъв мир донесоха американците в Ирак, в Либия, в Афганистан. Знае ли някой в момента какви кланета стават в Йемен? Американците носят само смърт и това ги чака и Украинците.

25

Боби

преди 9 години

Путин е вече с подписана смъртна присъда и това няма да се промени никога!!!!!Или ще има трета световна война почната от Путин или народа на Русия ще свали диктатора си от власт фалшифициращ изборните резултати непрекъснато!

24

Ом

преди 9 години

То и аз обикалям щандовете, докато намеря българска стока. Навярно е от национализъм.А в МакДоналдс съм влизал само 2-3 пъти в началото, когато ги отвориха, от любопитство.Фанелки с надписи на английски не си купувам, защото ме дразнят, както и изобщо залялата ни латиница. Филмите са друга бира, американците имат дълга традиция, правят и някои много хубави, но 90 % са пълни с насилие, порно, тъпизми или просто са духовен ***. Може би съм антиамериканец.

23

Анонимен

преди 9 години

Какво има да се коментира от около 250 конфликта последните сто години над 2/3 са пряко или косвено спровоцирани от САЩ Още коментари има ли нужда.Самото основаване на държавата им е свързано с геноцид на д кореното население

22

Анонимен

преди 9 години

До БЪЛГАРИНнаправил си на баба си фърчилото, поплювковци...

21

волгоградския

преди 9 години

До Бьлгарин++++++++++++

20

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Русия е велика държава но се управлява от ***!Колко народ трябва да убие още Путин, че народа на Русия да се опомни ида го свали от власт !

19

хси

преди 9 години

Някаква нумероложка беше писала някъде, битката между Америка и Русия е битка между доброто и злото и между черното и бялото (сами се сетете кое е черното и кое бяло) а името на Путин не било случайно и значело "път" правилния път

18

Анонимен

преди 9 години

Да ви припомня какво е казал Фройд на пристанището в Ню Йорк при напускането на САЩ- Америка е една грешка, разбира се гигантска, но грешка". А който иска да прочете големият матерриал на Кнут Хамсун от по-оня век за САЩ и да прецени дали нещо се е променило при тях.

17

Анонимен

преди 9 години

Китайците днес са пуснали свой Swift..

16

Анонимен

преди 9 години

Американците се учудват от това, че днес руснаците ги мразят, за разлика от времето на СССР:))) Това учудване говори само едно - наистина американците са много ***, все бях чувал, ама чак толкова не вярвах. Всъщност може да са свръх нагли (но то това е синоним на ***), нагло е да се чудиш защо те мрази този когото искаш да унищожиш.Когато имаше СССР, САЩ, беше свобода, днес САЩ световен поробител. Империята на доброто се трансформира в Империя на злото. Има го във физиката полюсите се сменят

15

Анонимен

преди 9 години

Слава на Русия и Владимир Владимирович, а фашизоидите САЩ и техните ибрици да умират!

14

волгоградския

преди 9 години

Горд сьм че живея в такава велика дьржава като Русия

13

волгоградския

преди 9 години

Факт Руският народ е най коравия живял някога на тази земя. А пред фактите и обонго мьлчи нещо май се отказа да вьоражава украйна

12

преди 9 години

РУСНАЦИТЕ СА ПОБЕДИТЕЛИ. Във войната с водката? Прав си, унищожават я с нечувани темпове.

11

волгоградския

преди 9 години

А тази статия не е пропаганна неееее вьобще

10

Иван

преди 9 години

Да ги извадят от Суифт и цяла Европа ще остане на студено.. Ще им плаща за газта на каса :)))