15

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Той руският народ и *** от брези е ял та да не падне Сталин и да продължи да си ги коли и беси. Това го знаем. На руснака не му е важно той е добре а на Царя и Болярите да не ходят с ланшни яхти като некои ***.

14

Спас

преди 9 години

Той казва още, че дори и малките държави по света имат право на глас!!!!!!! Другото е РОБСТВО!!!!! Той каза, че е по-добре да преговаря със САЩ, отколкото с васалите!!!!!!..........в момента, но се бори, всяка държава да е самостоятелна, а не подчинена посредством цветни революции, майдани, смяна на правителства или откровени завоевателни войни(Ирак)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Путин ще унищожи запада и САЩ и всеки трезво мислещ човек трябва да му помогне..Какво ни предлага Запада и САЩ - расистката доктрина за златния милиард.. А ние българите къде сме точно , като гледам 2 милиона убити през демокртатичния преход , ясно е че сме извън златния милиард. Соломон Паси може да в числото на златния милиард - но той не е българин..

12

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЧадъра е отгоре. Не е политика на тая или оная банка.Намерими една западна фирма дето да е декларирала 0 лв печалба. За тях пощада няма и правилно. Обаче ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ АД приход 7 639 339 000 лв (7 МИЛИАРДА 339 милиона или 10 % от БВП на България). Печалба няма!!!!!!!!! ТИТАН МАШИНАРИ АД приход 80 333 000 лв.(80 милиона), печалба няма .

11

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

до 8Надявайте се Путин да падне от власт само заради икономически проблеми. :)Руският народ се различава от останалите именно по това, че когато става дума за защита на отечеството личните несгоди остават на заден план.Путин няма да падне ! Бъдете убедени в това !

10

аа не

преди 9 години

Еми Путин си е личността на 2014 ,това е безпорно В крайна сметка ,дето зяпате в канчето на руснаците ,я си погледнете вашето нещо не се очертава да се пенсионирате Очертава се да работите до живот,че да може в маалата да гледат по 5-10 деца Кво толкова злобеете за това колко зле били руснаците Явно си мислите,че лятото западни туристи правят сезона Да ама не Но както и да е ,2014 се прецака целия ЕС и то достта сериозно ,да видим 2015 кво ще правят зелките в Брюксел

9

8

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Както дошло така и отишло. Дигна се малко РФ заради нефта и чужди инвестиции и като взеха да фирясват РФ-то се тресе..

8

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Точно същите работи се чуваха и за Хитлер на времето.Даже е бил и вегетарянец и е забранил да се готвят живи омари щото му е било жал.

7

Анонимен

преди 9 години

Putin , huje Lenina.

6

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Те всички Вождове на Русия винаги са такива докато са на власт.След като ги свалят техните си обаче, в последствие винаги без изключение се оказват ***, престъпници и мерзавци. Проселди историята на руските самодръжци винаги следващите са ги наричиали престъпници и са им вадили кирливите ризи.

5

Спас

преди 9 години

"Путин може да си позволи да говори така, защото зад него стои огромният военен потенциал на Русия."ТОЙ СИ ПОЗВОЛЯВАЛ??????? НЕ ТОЙ ПРОСТО КАЗВА, ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КОМАНДВА РУСИЯ!!! ДОРИ САМО ДА СЕ ОПИТВА ДА Я ПЛАШИ!!!!! ПРОСТО ТЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ И ДА ПОСОЧВАТ ГРАБЕЖИТЕ НА саЩ ПО СВЕТА!!!!!!!

4

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Светът вече не е същия благодарение на Владимир Путин !Дали ще е за добро или ще се стигне до Трета световна война предстои да видим.При всички случаи обаче вече има втори полюс, което е добре за човечеството.Велик мъж ! Силен и твърд характер !Голям държавник и политик !

3

Анонимен

преди 9 години

Ако Путин оцелее 2015 години 2016 отивам да уча в Русия в Сибир на пук на *** точно в Сибир ще ида..

2

аа

преди 9 години

Путин добре направи с крим, но сбърка с донецк и луганск. като не искат хората, не искат. изтегли се и ползвай други методи. не оставяй, владимире, това да ти разкапе държавата!

1

1

преди 9 години

Путин му се разминаха плановете с реалността и сега Русия е по-слаба от всякога.