57

До 71

преди 9 години

Абе неразумний, ти имаш завършен 4-ти клас?

56

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 60Може да не ми пееш за технологии - точно с това си вадя хляба! Така че това, което ти написах е с пълното познаване на проблемите в тази област! А за клиниката ти писа друг - явно пък той познава добре тази страна на нещата, така че следва да се замислиш по някои въпроси!

55

Добре е да се знае

преди 9 години

Нещата отиват на "изуй ***". Ако Украйна спре газовия транзит, това означава, че с най-изути *** от всички страни в ЕС остава България. А когато зимата те завари с изути *** и без газови доставки, най-вероятно да ти замръзнат трибуквията и всичко разположено около тях. Да се надяваме на Господ за мека зима.

54

Анонимен

преди 9 години

До до анонимен-38;Русия е пълна с ***--от Иван Грозни до Сталин и ***.Колко злини е причинила на собственото си население и света.Вместо да се превърне в модерна държава тя и харесва да живее в 18 век.

53

до 56

преди 9 години

Да виждал съм. И старателно съм ги изучил и смятам че по-безумна идея няма. Неефективни, обемни, ненадежни, изключително неекологични. Фотоволтаичния ефект е открит още 19 век, обяснен от Айнщайн в 1905 година (да те светна тогава 95% от електростанциите са били водни, останалите експериментални) как мислиш генио защо още тогава не са придобили разпространение 9имай предвид, че невтената промишленост почти я е нямало ) и електрическите коли са били повече от бензиновите? И вземи ми обори цифрите

52

ние, вие, те

преди 9 години

АХХХХ ТАЗИ АМЕРИКА,, ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ КОЙТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА И СЕ ЧУДЯТ И СЕ ЧУДЯТ САМО КАК ДА ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕВРОПА, АЗИЯ И Т.Н.....ТЕ НАТИСКАТ ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ А ТЕ СА 4-5 И ЧРЕЗ ТЯХ СТРАДАТ И ПО МАЛКО РАЗВИТИТЕ. АМЕРИКА ГИ Е ЯД НА РУСИЯ И ПРАВЯТ ПРОБЛЕМ ЧРЕЗ УКРАЙНА...

51

Анонимен

преди 9 години

До 51Ще се преориентират към новите технологии, ще преминат обучение. Няколко стотин работници не могат да са причина за зависимостта на милиарди.

50

biz_boy

преди 9 години

Подобно действие на Украйна би навредило повече на ЕС и най-вече на България. Време е Украйна да се утрезви, да спре прико да изпълнява нарежданията на САЩ и да помисли за мир.

49

a pa onq

преди 9 години

Otishal edin priqtel da uchi v rashata zavaliqta, na vratata na obshtejitieto mu dali medna bobina, pital za kakvo, a mu rekli da si razvie tel za da si zavurje projinata na legloto... Ta taka istoriqta za razvitata ikonomika tam..

48

Анонимен

преди 9 години

Я веднага всеки в двора до кладенеца да почва да добива шистов газ.А пък ако не искате в двора да добивате шистов газ, тогава ще бъдете обвинени, защо колегата хамериканец не е постигнал прогнозната си печалба.За Хамериканците това ще е райят на земята.

47

Анонимен

преди 9 години

Бе то не знам какви санкции ще осъществи Украйна, ама в Киев спряха топлата вода...

46

Анонимен

преди 9 години

До 56Технологията иска осъвършенстване. Да се работи в тази посока. Да ползват ветрогенератори и технологията за извличане на браунов газ от мръсни води. Всичко това в комбинация ще е достатъчно за България. Я си представи, че газта и петрола не съществуваха изобщо, или са вече изчерпани? Не знам какво има да ми гледат в клиника. По-скоро на теб трябва да ти присадят някоя друга мозъчна клетка, барем погледнеш по-далеч от носа си.

45

Анонимен

преди 9 години

Точно си мислиш, че няма нещо по-тъпо което да измислят тия *** и отново те изненадват. Все едно да си купиш воден пистолет и да си отнесеш главата.

44

Анонимен

преди 9 години

Kak taka shte spre gazta? Znachi Qzemquk, shte ima s kakvo dase topli, a ukraineca dago d.ha!

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 48Ти виждал ли си фотоволтаик на живо (а не само на картинка!) и знаеш ли как работи и колко е файдата от него? Или много по-лесно е да плямпаш наизуст, без да мислиш и без да знаеш!Но пък никога не е късно да станеш за резил...

42

Анонимен

преди 9 години

И на кого е предложил яйцето да спре транзита?

41

Анонимен

преди 9 години

До 48А нощеска ти ли ще светиш на панелите????? Я виж колко панела трябват. 300 W са на кв.м. слънчев интензитет и 20% КПД на панел т.е от квадра имаш 60W бе заухар. Само за да си пуснеш компа ти трябва 7 квадрата панели и идеално слънчево греене. Като си говорим за безумие що не идеш да те погледнат в някоя клиника

40

Анонимен

преди 9 години

Важно е да не спира копейкопотока към нас, форумните путинисти-еничари.Давайте минусджии, искам яко кликаж.

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен48 Ти понеже си много уменЯ ми кажи къже ще работят всички тези които имат отношение към горивата? При теб на бустана ли?

38

Анонимен

преди 9 години

Точно затова направиха Северен поток и Син поток, но за съжаление ЕС блокира Южен поток.