129

Гочо

преди 9 години

Приятели,на тоя Мазнияс кеф ще забия един шамар с бюлетината през октомври.

128

кутевчета

преди 9 години

ДО всички неграмотни кутевчета! Колкото и да плюете ГЕРБ и Борисов, не може да повлияете на хората, защото наистина по времето на Бойко се строеше, ЕС и САЩ одобряваха финансовата дисциплина, а както се видя и Русия тайничо е била съгласна. В противен случай щяха ли да назначат в най-голямата си държавна банка нашият бивш министър на финансите- Дянков. Като чуят името му на червените кхмериим излиза пяна на устата, но благодарение на него България можа да преодолее страшната европейска криза!

127

Най-големият ...

преди 9 години

... математик!Дайте му една награда по математика!(Като на свинче звънче)

126

gost

преди 9 години

Хайде Сретене идвай и ни отърви веднъж и завинаги от психично болния *** бойко медотиев борисов по прякор мутренския мафиотски *** ***

125

Гочо

преди 9 години

Безкрайна е Наглостта бокова!...

124

gost

преди 9 години

Внимание психично болния бойко медотиев борисов по прякор мафиотския мутренски *** на 5 октомври 2014 ще бъде неприятно изненадат когато българоубийеците от герб няма да спечелят мнозинство и ще се наложи да управляват в коалиция.Тогава бойко самовлюбения *** ще го хване яд ще вече няма да управлява самостоятелно.Поради простата причина ще мнозинството от нас Българите сме отвратени от всички политици независимо дали се казват боко тиквеника на снимката прочие и затова не гласуваме

123

Бойко и Доган

преди 9 години

Атака, които качиха ДПС на власт си спазиха обещанието да не влизат повече в този парламент, а ГЕРБ, които толкова много искаха предсрочни избори и обещаха да не осигуряват кворум докато Орешарски не си подаде оставката, се изметнаха и осигуриха още вчера кворум. Каквото и да ми говори Борисов той е *** на ДПС и обслужва изцяло Доган. Не случайно се съгласи датата на предсрочните избори да съвпада с Курбан байрам, за да може автобусите от Турция да имат повод да дойдат за 2 събития.

122

Анонимен

преди 9 години

Ако ББ имаше и 10% от знанията на Орешака щеше да е добре!

121

Анонимен

преди 9 години

тоз колко е *** , пази боже

120

Гого

преди 9 години

Е то бива бива нахалство ама тоя мина всякъкви граници, българино ако искаш такъв примитив да те управлява гласувай за него. Срам ме е че този е бил мин. председател.

119

насо

преди 9 години

плямпаща пълни глупости тиква

118

Анонимен

преди 9 години

А Бойко кога успя да се научи да събира? Много лесно ги врътка милиардите. Тук милиард, там 2-3, другаде 4-5 и т.н. Да беше фокусник, да му повярва човек. Този човек, изказващ се като последна станция, е просто диагноза, че нищо читаво не може да се случи в тази държава. Понеже тази територия е препълнена с *** и прости хора, то и ще си гласуват за него. Тъпанарът няма достатъчно гънки да преценява, той просто вярва - "Хайл, Борисов"

117

Анонимен

преди 9 години

и анти рекламата е реклама и затова продадените журналисти постоянно ни натякват тази тиква

116

Анонимен

преди 9 години

AX TI BOKO SIKADJIISKO TIMADJIISKO KUCHE AKO NE BE PRAVOVEREN KOMUNIST SHTESHE LI TEB TATO DA IZBERE DA GO OXRANQVASH KAJI CHERVENO KUCHE?

115

Анонимен

преди 9 години

Бойко е един оутсайдер от БКП и сега всички в БКП го мразят защото той много добре знае техните мръснишки игрички и иска да ги играе сам (което е сто пъти по добре за държавата!) и сега всичките тези мамини дечица на доказани масови убийци от БКП умират от яд ! Пак ще падате комунистически червей !

114

BG

преди 9 години

Въпреки че съм противник на комунистите, нека все пак да кажем на г-н Борисов и на всички софиянци, който се изказва пренебрежително към закона за растенията, че ако случайно дори само едно растение наречено пшеница вземе да понамалее и се поизгуби в България, ситуацията в страната ще стане доста "интересна" :))Така че драги, на обят сега като посегнете към хляба се позамислете малко кой закон е важен и кой не !

113

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов знае последната цифра на числото Пи и е брои от едно до безкрайност - два пъти.

112

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов е най-големия математик!

111

до СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Ако не бяха провокациите и саботажите на ***... - при правителството на ГЕРБ България щеше да дръпне рязко напред..."По-скоро назад брато :))

110

cat

преди 9 години

Срамът винаги си бил ти!