27

do 30

преди 10 години

Ами щом могат да съберат 40 000 парчета, готови да се бият, значи смятай...

26

червен вятър

преди 10 години

Преди имахме източна пропаганда, сега - западна. България е като тенекиен ветропоказател. Със селски тарикати за лидери през последните 80 години, които превърнаха България в изчезваща държава.

25

Наблюдаващ

преди 10 години

Абе има ли ***, на които тези дивотии да им звучат смислено?Русия никъде не е нахлувала, анексирала, нападала, бомбардирала и обстрелвала. Така както правят от десетилетия най-гръмогласните им критици - САЩ. Набийте си го в *** мозъчета най-сетне. А украинската "революция" е грозен, кървав преврат на радикални фашизоиди и откровени парашутисти.Тази яростна пропаганда говори само за едно - Западът осъзна, че е в Цугцванг и трябва или да признае, че греши, или да отрича до дупка.

24

Анонимен

преди 10 години

До 20Гвардията не е доброволческа, а от подбрани кадри от крайни радикали, който наброяват 40000 а не 60000 и в момента са най-добре платените в Украйна.

23

Анонимен

преди 10 години

Абе ако тази злоба я бяха впрегнали в нещо полезно цена нямаше да има. Всеки ни обяснява как Русия загубила, как не знам си какво. Истината е че губещата е Украйна, защото позволи западните държави да направят преврат на нейна територия. Едно е да ти дават 15млрд. Едно е голи обещания! А по последното ЕС и САЩ са специалисти. Те даром нищо не дават!

22

до 19

преди 10 години

Руските братушки през 1916 се пробваха да влязат в България само че край Букурещ ядоха големия шпек на генерал Тошев, че и знамената си оставиха, нашите не са успели да ги видят дори кога са се върнали в Петербург. И сега ще се случи същото

21

Реалист

преди 10 години

Разбира се , че украинците никога няма да забравят унижението.....Само си представете, че Турция проведе референдум и присъедини доброволно Кърджали....дали ще има българин който ще забрави някога усещането за безпомощност, унижение и сляпа омраза... Така и Русия си спечели един доживотен враг на западната си граница. В крайна сметка Путин не се интересува от това..той се интерисува само от това да е на власт и да има пари...това ще погуби Русия.не съм нито фил, нито фоб на Русия, съжалявам ги!

20

Гост

преди 10 години

Абе какво сте се закъхърили за Путин? Какво ще стане с държавата му, с рейтинга му... Той досега поне Ви показа, че може да е всичко друго, но не и ***. Я погледнете си нашите политици, дето нямат грам акъл в главата си. Настройват ни срещу Русия. Поне неутралитет не могат ли да държат? Швейцария е пълен неутралитет пък това не и пречи да е една от най- уважавани държави в света.

19

Анонимен

преди 10 години

14 Ти заблуждаваш умишлено , само че това тък не ти е Русия , единствено в Крим руснаците имат мнзинство ,а в цяла Украйна са едва 12% или колкото турците у нас и по малко от м'сулманите в Русия

18

Анонимен

преди 10 години

Много е смешно, когато всячески се опитват да изкарат Русия губеща, Путин - провалил се президент, как Русия губи Украйна и прочие мегаглупости. На риснаците не им дреме изобщо, даже хич. Тези глупави хора в Европа и Америка не разбраха, че Русия е преживяла най-страшната война в историята, че е стигнала дъното и пак е оцеляла. Това, че някой се прави на велик някъде дори не накривява шапката на Путин и Русия. Москва не вярва на сълзи, драги ми западняци.

17

ХА-ХА-ХА

преди 10 години

Те се "опитват" да изглеждат решителни. А ще си наврат ли розови пера в задниците за да изглеждат страшни гейове и така да уплашат Путин? Буха-ха-ха-ха-ха-хааап.п. ***, много проста и продажна *** си, но искрено ме разсмя с глас, за което ти благодаря, бухаааахаха, още не мога да спра да се смея :)

16

Анонимен

преди 10 години

Пълни глупости и елементарни внушения, без да се анализират обективно фактите!

15

до 17

преди 10 години

Как може да мобилизират 60 000 човека доброволческа гвардия и ти да твърдиш такова нещо, аз не мога да кажа

14

Анонимен

преди 10 години

Украйна,не е необходима на Русия. Да ходят на запад всички украинци и когато се върнат,защото ще се върнат,могат да бъдат само губерния,а не автономна република в състава на руската федерация.

13

Шнура

преди 10 години

Абе ШНУР за скапаните американоси бе.ИМПИЙЧМЪНТ за президента от третия пол Плевнелиолу и ОСТАВКА! СЕГА!

12

Анонимен

преди 10 години

трябва да си нагъл да си журналист..

11

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Ако си спомняте малчики... - протестите в Украйна бяха точно за това... - за присъединяване и асоцииране към Запада... - и в Рашата текат такива протести, но *** ги смазва още в зародиш...

10

Анонимен

преди 10 години

Само в българските мозъци Крим за Русия и остатъка от Украйна за Запада може да е победа за Путин, общо взето единият взе територия колкото Белгия, а другите територия колкото целия Балкански полуостров...

9

Анонимен

преди 10 години

Общо взето Путин с неговата маниакална страст за величие е опсност за мира в света , за съжаление Русия все още не се е демократизирала и е огнище на опсност, дано все пак през 21 век да не се разрази такава буря , която поради същата маниакална страст за величие в едно друго чевече в Германия се е разразила през миналия век

8

НЕЗНАМ

преди 10 години

ЩЕ Е КАТАСТРОФА НО ЗА ДОЛАРА И ПРИЯТЕЛЧЕТАТА МУ ОТ ЕУ