10

Анонимен

преди 10 години

Това остава сега, да се сбият руснаци и украинци! Сякаш не са братовчеди.

9

Анонимен

преди 10 години

Змията хапе най-лошо като е застрашена!Путин е вече победител 2/3 от Украйна е зад него и развява плакати,знамена и чака да ги освободи.Тея ако имат малко здрав разум ще се оттеглят бързо ,а иначе ще направят и остналата 1/3 про-Руска.Каззвах ви аз ,че ще си хапва вратовръзката като Саакашвили ,ама ми се смяхте.

8

Анонимен

преди 10 години

ТОЯ ТУРЧИНЛИ Е ИЛИ Е САМО ОБРЕЗАН? КАКВИ ЧЕЧЕНЦИ КАКВИ СЕПАРАТИСТИ ГО ГОНЯТ ТОЯ. Я НАЙ ДОБРЕ ОВИВАЙ ЧАРШАФА СЛАГАЙ ЧАЛМАТА И ТРЪГВАЙ КЪМ ГРОБИЩАТА. Е НЕЕ ИСТИНА. НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ В УКРАЙНА ИМА ИЗПУСНАТИ ОТ ПСИХИАТРИЯТА.

7

Анонимен

преди 10 години

Интересно армията ще изпълнява ли заповеди на пучист?

6

Салахадин

преди 10 години

Тоя луд ли е да направи такова признание?!!Е сега Русия си разшири територията и населението с 20 милиона!!!Да кажеш че си подкрепял чеченците.Тия нещо не са у ред!!!

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ако влезе руската...армия в Украйна,ще се видят колегите офицери от двете армии;завършили са едни и същи училища и академии.

4

Zidarov

преди 10 години

Турчинов, дано да изненадаш рашките като български генерал Иван Колев!

3

Анонимен

преди 10 години

Турчинов, че ядете мечешкия...ми се струва. Ама вие си знаете. Жалко, че не зачитате половината Украйна!!!

2

Анонимен

преди 10 години

"Десен сектор" заповяда на членовете си да проведат спешна мобилизация и да се въоръжат за защита на украинската държавност. В нареждането се добавя, че "в зависимост от конкретната ситуация в районите, максимално да се координират действията с армията, Съвета за национална сигурност и вътрешното министерство.""Напомняме на всички граждани на Украйна, независимо от националността им (вкл. руснаците), че нашата борба е антиимперска, а не русофобска. Руската империя ще бъде разрушена. Призоваваме Движението за съпротива в Кавказ и освободителните движения в Русия да активизират своята дейнос

1

Анонимен

преди 10 години

Утре разговор между Турчинов и Путин. Мирно уреждане и - Нобелови лауреати за мир!