110

5f5

преди 11 години

До АтакистНе знам на кой - с тая колаборация.....

109

ПЛАТЕНИ АГИТКИ

преди 11 години

ПЛАТЕНИ ТЪЛПИ ОТ ДРОГИРАНИ НАРКОМАНИ И ВАНДАЛСТВАЩИ ХУЛИГАНИ

108

нойнщайн

преди 11 години

Ако навремето германците се бяха разбунтували срещу хитлер, сега Германия щеше да е Германия и нямаше да се налага цяла Европа да плаща за безумията на шайка таркати с превръзки на ръкавите. Ако искаме България да я има, трябва да отстраним от корен това еничарско червено-кафяво туморно чудовище, дсбспдпс!

107

ПЛАТЕНИ ИДИОТИ

преди 11 години

НЕОБРАЗОВАНИТЕ *** ПРОСТАЦИ И *** НА ПРОТЕСТ ЗА 45-ТИ ДЕН

106

ОСТАВКА

преди 11 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКАИЗБОРИ ИЗБОРИ ИЗБОРИдолу продажната про-руска мафия, която ни управлява!

105

varg

преди 11 години

Ко ще ги правите тез дини ве тикви си носете като кратуната на вашия лидер Бойко.

104

Атакист

преди 11 години

Усещате ли ка ви изцеждат силиците ***, герберасти скапани???Хахахахах...това Комунягата да не мислите че е някакво същество което ще се стресне от скапаните ви свирчици и разходки???Ще ви изтощят до припадък...ако щете 4 години се разхождайте всеки ден по площадите.*** ще си изкарат мандата!Ако искате да ги свалите се вдигайте на бунт, НЕЩАСТНИО СКАПАНИ ОВЦЕ!БЕЗ КРЪВ НЕ СЕ ВЗИМА СВОБОДА!

103

истина

преди 11 години

последно място по водни запаси в Европа, за последните 10 год. сме загубили 1/6 от водата си, тази година в Изт. Б-я нямаше 6 мес. дъжд и ни трябват такива строежи. Според невежите лъжи на Борисов и водното огледало на Кърджали е вредно, но без него градът щеше да е удавен от наводнения. Същите лъжи бяха за хеликоптерите, а те са за Шенген, който с Борисов и Герб няма да постигнем. Построено още новото летище и терминал две, започната магистрала Люлин, зала Армеец , почти всички нови жилищни квартали са построено в периода 2004 2008, да изброявам ли още, за достоверност може да провери

102

Анонимен

преди 11 години

-Шефе, нашата сива гвардия губи битката с Ореха, кво прайме сега?- Ще тренираме голи до кръста и ше си харчиме парите Цецо!

101

истина

преди 11 години

Бойко, това което Станишев направи , никога не можеш да го стигнеш . 140 километра магистрали , по същото време са построени още 500 километра други пътища и са изкърпени 2500 км пътища и това при положение, че не пътищата, а доходите и работните места бяха първи приоритет за предишното правителство. Освен това фискалният резерв се увеличаваше, а сега от две години намалява. Инж. Хитров- изключителен хидроинженер, каза, че "Цанков камък" е бисер в хидроложкото строителство и един от трите такива световни строежа. Освен това много необходим, защото както сме на последно място по водни запаси в

100

Одисей 1

преди 11 години

112 на червените знамена с лика на ЧеГевара на Бузлуджа или на пилоните

99

eva_3197

преди 11 години

До 114 Анонимен Комунистите си заминаха с Буда

98

Атакист

преди 11 години

до 117А на вас скапаните герберастки охлючи, *** всеки ден ви го слагат!

97

Анонимен

преди 11 години

Радвайте се докато можете на заглъхналия протест, продажни червени продажници.Само гледайте какво става зимата, когато некадърното ви управление хване хората за гушата, тогава ще ревете че не сте подали оставка лятото.

96

:)

преди 11 години

400 човека закъде сте тръгнали?!?.... ако ще да сте 20 000, даже и за 1 депутат не стигат гласовете ви... къде бяхте когато имаше избори. Една женица пък от снимките събирала пари за панперси.... като я гледам на нея и трябват панперси, щом е там на площада... :)

95

До graywatch

преди 11 години

Знам, че нямаш идея какво се случва, а я обясни поподробно за играта, щото от това, което виждам мога да кажа само, че протестиращите са използвани и не са те тези, които определят каквато и да било игра...

94

eva_3197

преди 11 години

До 119 Комунистите се заминаха с Буда

93

Атакист

преди 11 години

до 121Към ВАС? Към кои вас ? Форумните мишки дето не излизате от нета?Малиии...стреснахте ***!

92

Ха-ха-ха

преди 11 години

Ценоразпис на протеста : Един велосипедист- овчар,/ тези който водят протеста- стадото/ ,взема 140 лв.. Тъпанджии-голям тъпан / те са около трима/ по 150 лв., малките тъпанджии ,по 100 лв..Внедрени между протестиращите , шест групи по четири човека на различни разстояния/ те задават скандиранията/ а те са "Оставка" " червени ***" - и наблюдават да не се носят плакати срещу ГЕРБ / ако видят обвиняват ги за правокатори/ . 10 велосипедисти - 1400 лв. 10 тъпанджии - 1150лв. , 24 внедрени по 50 лв. -- 1200 лв. ОБЩО- 3750лв. А стадото са около 80 % членове на ГЕРБ и 20% заблудени .

91

Е и?

преди 11 години

Воъбще не ми пука за далаверите или тем подобни, приписвани на ГЕРБ. Важното е, че се возя по нови пътища и ми е гот! Пак за ГЕРБ ще гласувам, само те направиха нещо в тая ***! Всеки уикенд съм на морето за 3 часа!