121

Анонимен

преди 11 години

До BeМоже да си сигурен,че преди няколко петилетки дядоти е пасял козите,а баща ти още не си е отупал сламата от скъсаните ***,а на *** краката още вонят на маис! Писнало ми е т такива новоизлюпени софиянчета,с два пръста чело,пищи бира от пластмасови бутилки,без чаша!

120

ДЮДЮ

преди 11 години

До ДЮ ДЮ 172Може би е необходимо да покажеш на Кутев, колко си сръчен, но без да ползваш ръце...може да получиш медал. Пък може и вече да го имаш този медал, знае ли човек... Това СПИНА комунистически е гоУема ралта. :))))))

119

ДЮ ДЮ

преди 11 години

Това не е българският народ ! Това са шепа платени, заблудени или заинтересовани ГЕРБ да се върне на власт безделници.МВР не реагира адекватно ! Така наречените протестиращи грубо погазват закона. Протестират извън разрешеното им време и не на разрешените им места. Хвърлят камъни, бутилки, домати по народни представители и случайно минаващи граждани. Пострада и журналист миналата вечер пред централата на БСП.КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ОЩЕ, ЗА ДА БЪДАТ ОЗАПТЕНИ ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ?

118

Българин

преди 11 години

Българийо,красив земен кът,къс от рая си подарен от бога,разграбиха те избраниците наши,слуги на чужди интереси,продадоха душите сиза черни гологани,но стига вече,не може вечно мрак да бъде,не може мъгла да векува,чашата преля.Надигна се човешката вълна,заля улици,площади,хората не искат власт и слава,борят се за насъщния хляб.Страшна буря се изви,земен трус земята разлюля,празнодумци,не се крийте като мишки,чуйте гласа на народа!Вили Драганова

117

ДЮ ДЮ

преди 11 години

До ДЮДЮАхахаха! Гербав кондом, толкова ли ти е акъла!? Бегъл опит да ми копираш ника! Давай, нямате време платени ***! Скоро ще сте там където ви е мястото - в Суходол, на гоУемото бунище! барабар с всички други ***! :)))))))

116

БCП В CЪРЦЕТО

преди 11 години

Другари, митинга продължава! Дали да не взема да се върна????

115

Егон

преди 11 години

До БУДАТи пак ли се пръкна? Вечеря на мама гозбите и дай да доизкараме надника, а? Махни се, стига си спамил глупостите си.

114

ДЮДЮ

преди 11 години

До ДЮ ДЮАхахаха! Цървен кондом, толкова ли ти е акъла!? Бегъл опит да ми копираш ника! Давай, нямате време червени ***! Скоро ще сте там където ви е мястото - в Суходол, на гоУемото бунище! барабар с всички други ***! :)))))))

113

калейчо

преди 11 години

Протестите в България навлязоха в четвъртата си седмица - с едно основно искане: оставка. Отговорът на управляващите може да се обобщи с казаното от лидера на социалистите: "правителството се вслушва в хората и техните искания", но "би било напълно безотговорно сега да се провеждат предсрочни избори". "Хората" всъщност искали "работещо правителство, което да решава социалните и икономическите проблеми". "С дела" то щяло да докаже, че е независимо от олигарсите. Председателят на парламента пък призовава всички към "отговорно поведение". На фона на тези изказвания е редно да се запитаме: с какви

112

BeHu

преди 11 години

еЙ СЕЛЯНИТЕ В ПРОВИНЦИЯТА НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ НИЕ В СТОЛИЦАТА РЕШАВАМЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА! БОЙКО СЕ ВРЪЩА НА ЕСЕН!!!! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МЪЖКАРИ!!

111

До Спонги Пич, тебе те уважавам като коментатор тук. Числеността на протестите няма значение за техния успех. Защото оставката на правителството сама по себе си не е предпоставка за успех на протестите. Защото за да имаш успех трябва да знаеш ясно какво искаш. 1990 и 1997 знаехме какво искаме, знаехме и кои идват ако си отидат другарите. Сега обаче искаме да си отидат другарите, само че тези които искаме да дойдат са някакви имагинерни... някакви високопарни изисквания към тях, а имена няма..

110

дедо пич

преди 11 години

И ся ко?Отдел кадри на ДС се оказа ,че са били обикновенни олиго*рени и сценария на кукловодите тотално се провали!БСП трябваше да играе сега ролята на "Добрия чичко милиционер" ,а то какво стана?Удара обаче е още по страшен в международен план защото Станишев е председател на ПЕС ,а народа до неще и в собствената му страна......

109

БCП В CЪРЦЕТО

преди 11 години

Другари, минах през протеста!!! Ама ...таковата........qur4u i ДЮДЮ ми опънаха жартиерите в суматохата:( И срам-не срам другари.........хареса ми. Утре и аз съм на протеста! Дано да ги срещна пак!

108

ДЮ ДЮ

преди 11 години

ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО = ГЕРБ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯКОИ ПРОТЕСТИРАТ ? ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!! ТОВА НЕ СА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ, ИСТИНСКИРАБОТЕЩИТЕ, ОКРАДЕНИ, НИСКОЗАПЛАТЕНИ, НЕ СА И МИЛИОНИТЕ БЕЗРАБОТНИ. ТОВА САДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ ДЪРЖАВНИ ГЕРБАДЖИЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ, ДЪРЖАНИ УМИШЛЕНО В РАЗДУТИТЕАДМИНИСТРАЦИИ. ТОВА СА ХИЛЯДИТЕ ОТ ФИРМИТЕ НА ГЕРБ НА КОИТО БЯХА ДАВАНИОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ, ХОРАТА С БОНУСИТЕ, ТЕХНИТЕ ДЕЦА, РОДНИНИ, ТОВА САГЕРБЕРАСТИТЕ

107

Анонимен

преди 11 години

Малей-й-й,сега ще се напълни магистралата с пернишки шопи и софийски провинциалета с издуханите голфаци и друг тенекиен трошляк!Аз ще си бичим по старото шосенце!

106

Анонимен

преди 11 години

143Минчооо,зимата като огладнееш ИСКАЙ от Германия и Франция хляб,твойта мама некачествена!

105

До ДЮ ДЮКолега, това не е протеста - това което виждаш е опашката за сутрешното кафе.

104

Спонги

преди 11 години

До az-От НС до Плиска са 3.5 км. Двете платна с ивиците около тях са 22 м. Това прави около 75 000 м2. И по един човек на 3 кв.м да е имало - пак са над 20 0000. Обаче, какво значение има. Важното е, че бабите подкрепящи Орешарски могат да бъдат преброени поименно, защото рядко са над 100 души. И това е без значение. Всички умни и мислещи българи у нас и в чужбина подкрепят Протестите. Европа подкрепя протестите. Само бетонните глави не.

103

ДЮ ДЮ

преди 11 години

Аааааааа сега стана ясно защо са тези протести само месец след като е стъпило новото правителство ! И защо 23 години преди това като се сменяха правителства нямаше протести и всички изкарваха мандатите си ! Социолога Васил Тончев ясно го каза "За първи път имаме смяна на властта, при която новата власт не иска да покрие гафовете на старата и иска да започне наново. Досега практиката беше: новите покриват старите и започват със старите схеми да работят те. "

102

Анонимен

преди 11 години

ДругарЕ,аз се уморих от глупостите ви,а вие??Очаквам отговор от рода на:Луд умора няма, само се поти!Нали така казваше Вашият шугун Боко- банкянски?