48

ааа

преди 11 години

По-чист,спонтанен и родолюбив протест не е имало.Волен да го .уха

47

PINKO

преди 11 години

НЯМА ЛИ ИНСТИТУЦИЯ ДА ДА ГО ПРИБЕРЕ ТОЯ ЛУДИЯ БЕ!!!!!

46

AlekoKonstantinov

преди 11 години

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААМалката сива мишка излезе от дупчицата си с 30 напомпани мъжаги едва когато протестиращите наавън бяха 15 човека... Кой говори за страхливост, криение и т.н.??? Този е опериран от срам, срам ме, че е мой съгражданин

45

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТи от гражданите ли си или от ***?

44

у

преди 11 години

Преди беше с ГЕРБ,сега е с БСП-това е малкото и злобно човече Долен Сидеров.

43

Zdrav

преди 11 години

Най-големият национален ВАНДАЛ видял вандализъм!!! Колко нагли могат да са политиците!

42

simar

преди 11 години

В погледа му се чете лудост, Параноидна шизофрения: една от най-често срещаните форми. Настъпва обикновенно в по-късна възраст. Водещ в клиничната картина е параноидния синдром. Изразява се в наличието на налудничави мисли за преследване, отношение, въздействие, унищожение. Много често тези болестни разстройства в мисленето се съчетават с халюцинаторни изживявания (най-често слухови халюцинации). В тези случаи се говори за халюцинаторно-параноидна форма.

41

Делян в свинарника! Волен в лудницата!

40

Килъра

преди 11 години

Tрябва да се спретне протест не срещу БСП, а срещу този ненормалник!

39

Анонимен

преди 11 години

Волен на следващите избори ще дръпне електората на БСП!

38

Анонимен

преди 11 години

Гражданска война е война на граждани срещу граждани. Война на граждани срещу *** не е гражданска война

37

4321

преди 11 години

Волен Сидеров е един самозабравил се ***, на който времето му изтече. Абсолютен продажник, въобще не трябва да се отъждествява с идеята за български национализъм. Това лице загърби всичките си обещания в името на няколко сребърника, историята и българския народ никога няма да му простим, независимо колко нацепени батки го охраняват. Искам да се покаже с тях по време на големия протест, а не след полунощ и тогава да ги видя колко са надъхани!

36

Такту

преди 11 години

До#6- На кой викаш дякон,бе. ДЯКОН е Левски,а този откачалник Болен Лидеров е ДРАКОН,ама мижав,лигав,беззъб и гнусен.А #7 ти живееш в някакъв твой си измислен свят.Това дето си играеш с него не е бухалка ,а на баба ти точилката.Пушиш фасове по градинките ,а тука ни се правиш на КИНТАРКАДЖИЯ. От мен да знаеш,-този който има кинти е тарикат и не врещи,че е пълен с пари,като тебе голтака.То си личи бе ,батенце!

35

Анонимен

преди 11 години

До Софийска Мутра- НАПРАВО СИ ЧЕРВЕНА МУТРА.

34

Медия DnesBG

преди 11 години

ПРЕЗИДЕНТА-МИШОК ОТ СНИМКАТА Е СТРАХЛИВЕЦ-НАГАЖДАЧ КАКТО И ИЗТРИВАЛКА НА МУТРАТА-МАФИЯ-БОРИСОВ-ЦВЕТАНОВ-МАДЖО-КАРАТИСТА И МАЙМУНЕКА(2)!ПРЕЗИДЕНТА НИ Е ТОЛКОВА КОМИЧЕН ЧЕ ДОРИ БЕЗ ВЪОРЪЖЕНО ОКО СЕ ВИЖДА ТОЗИ ФАКТ!ПРЕЗИДЕНТА ПРЪВ ЩЕ ИЗБЯГА ОТ- БГ- ПРИ СБЛЪСЪЦИ В СТРАНАТА С ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ВСИЧКИ ВАС КОИТО ЩЕ УМРЕТЕ ЗА КАУЗАТА НА МАФИЯТА В ЛИЦЕТО НА ПО ГОРЕ НАПИСАНИТЕ ОТ НАС РЕДАКЦИЯ -Dnes.bg-!!!

33

georgi.ishkitiev

преди 11 години

В сайтовете за новни масово са плъзнали коментатори на ДПС, БСП, АТАКА и подобни :-). Личи по налудничевите и мазохистични коментари :-)), които просто се открояват. И постоянно едно и също - "бойко в виновен", "герб са виновни", "в никакъв случай ГЕРБ на власт".. Бойко ли ви е виновен, че избрахте онази *** Пеевски за шеф на ДАНС - цяла европа пропищя. Бойко ли ви е виновен, че сложихте турчин за областен оправител на Пловдвид - центъра на българия, там е подписано съединението на българия.

32

До Софийска Мутра

преди 11 години

Това показва че не сте си взели поука (макар че си червен от всякъде). Което и правителство да дойде, направи ли само една гршна стъпка, народа пак ще СМЕ навън, а вие ще страдате!

31

АНОНИМЕН

преди 11 години

До УменАко сме умни по добре да не му се отвръща на провокациите,този ЛУД сам ги търси.Има една поговорка,,УБИИ *** С МЪЛЧАНИЕ,,по добре е да се подмине с мълчание като покойник.

30

Софийска Мутра

преди 11 години

Аз съм от ГЕРБ защото ще ми донесат кинти с безредиците които майсторски те направиха сред простия Народ които излязоха да грачат Долу-УУУУ...***....аз си бях на уиски с две студентки голи които следват Право и ще ви учат и съдят на Морал.След като свалим тва правителство излизаме ние с браточките и си отпочваме пак рекета като се отчитаме на ГЕРБ и господин Борисов.И пак яко кинти за нас пичовете с стероиди и бухалки...а за *** дето сега се напъват да протестират пак 400 лева заплати.Тва е

29

МЛАД МЕРИНДЖЕЙ

преди 11 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРИМИЕР !!!