91

Анонимен

преди 11 години

Всички протежета на Цецко от чистачката до министъра ги чака същото като тез трима директори - съд и плащане докато са живи.

90

Патриот

преди 11 години

Какво е казал Балзак" Зад всяко голямо престъпление се крие гербераст!"

89

Анонимен

преди 11 години

ИСКАМ ДА ПОДСЛУШВАМ НЕЗАКОННО И ДА ИМАМ 6 АПАРТАМЕНТА БЕЗ ПАРИ КАТО ЦЕЦКО

88

Веско

преди 11 години

На следващия ден Радко Димитров изтрил всички данни. По инструкция такава дейност следва да се извършва единствено от оторизиран служител", допълни прокурор Сарафов. Освен това висшият полицай пробвал да подведе проверяващия екип за възможностите на апаратурата. Сега компетентните ще възстановят инфото и ще им лъснат всички злоупотреби на цветанчовчетата!

87

Аля

преди 11 години

До 103, не фамилията ми не е такава. Но няма да гласувам за престъпници, изнудвачи и манипулатори, които източват държавата България. Обективна съм. Но ти сигурно се казваш бабаит Престъпников!

86

ОТ 105

преди 11 години

Радко Димитров, началник на отдел 4 на СДОТО е направил опит да осуети проверката, На следващия ден в 7,58 ч. той изтрил всички данни, събрани до момента в картите за памет, нещо което до момента изобщо не е било правено.

85

да-да,ама не

преди 11 години

Цветан Цветанов по БТВ каза че няма незаконни подслушвания в МВР и че ако се докаже че има той напуска политиката...да-ама не ! Аз пък казвам че ако сме държава трябва да има съд за него тиквата и всички мутромилиционери от групировката ГЕРБ.Бог да пази България и никога повече комунизъм-ГЕРБеризъм.Мутрите в затвора,а не във властта !

84

Анонимен

преди 11 години

Основната линия на поведение на Малкия и Големия Буда е, придворните пажове да опират пешкира, когато стане напечено!Те са едни "борци за спарведливост и просперитет", ама пустите калинки все ги подхлъзват!

83

Анонимен

преди 11 години

АКО СПЕЧЕЛИ ГЕРБ ЩЕ Е С ИЗМАМА И ЩЕ СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА

82

Анонимен

преди 11 години

Гроб са новите БКП

81

Пепо

преди 11 години

До 90, то не че Герб се признаха за виновни, дори когато е повече от доказана вината им. За 4г. не спряха да обвиняват Станишев за собствената си некадърност и некомпетентност.

80

Трият записитеСПЕШНО

преди 11 години

Радко Димитров, началник на отдел 4 на СДОТО е направил опит да осуети проверката, разкри Сарафов. Подобни действия са започнали веднага, след като Сергей Станишев е обявил сигнала. На 28 март Радко Димитров е имал 50-годишен юбилей и започнал да се черпи с колегите си по време на работа. След като сигналът обаче бил обявен, след края на работния ден, той прекратил празненството и направил демонтаж на цял блок от системата на специализираната апаратура, установила проверката. В 22.30 ч Радко Димитров е поискал парола за достъп от вносителя на техниката. На следващия ден в 7,58 ч. той изтрил вс

79

Анонимен

преди 11 години

то същата работа -" Като жената малко бремена"...ама 2/3

78

до Аля

преди 11 години

Фамилията ти беше Позитанова нали ???

77

Анонимен

преди 11 години

ХОРА МОЛЯ ВИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ

76

ХМ...

преди 11 години

1/2 СКРИТИ ОТ ВАС ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ ВИ СЛОЖИ НА ТОВА МЯСТО И КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИТЕ А ТОВА НЕ Е СИГНАЛ НА СТАНИШЕ А СИГНАЛ ОТ НЯКОЙ СИ??? ДАДЕН НА СТАНИШЕВ

75

Ал Бънди

преди 11 години

Цецо да се извини и да заминава при Дянков т.е. на м....... си

74

Анонимен

преди 11 години

до 82Кога пък БАШ ТИ СИ ГЛАСУВАЛ ,ЗА ---ГЕРБ !ЛЪЖЕЦ !

73

Патриот

преди 11 години

Не напразно народа е казал "Дай на пожарникаря и физкултурника власт и им гледай сеира!"

72

Гошо Тъпото

преди 11 години

Боко: Имаме воля,да продължим с...далаверите;за пенсионерите...таратор,с герберска...краставица.