75

Анонимен

преди 11 години

дУ 90 Айде у лево ,че пречиш на движението !

74

Анонимен

преди 11 години

ТЕ,... продадоха България !

73

до 88

преди 11 години

Бъркаш се пич! До преди Костов тоя харпарцурян не беше никой, ама съвсем никой! После исведнуж банкер!

72

Анонимен

преди 11 години

Ни съ----- НАХАРАНИХА ,олигарсите !Добре ,че всички ---"ГОРЕ'',сме еднакви !

71

...

преди 11 години

Епа и аз ако бех участвал в масовата приебатизация и в некой други явни и не толкова дела и моята заплата сигур щеше да е 6 аа пардон 5 цифрена, *** на сега съм от завиждащите бедняци и си немам електроцентрала а и язовирни стени не мога да проектирам! Абе като гледам прецакал съм се яко!

70

банкер

преди 11 години

Когато цялата страна е натикана в мизерия, проява на лош вкус е да парадираш с богатството си. Още повече, че един инженер-химик като този не може да бъде успешен банкер без да е служебно "назначен" от хитър политик (в случая Костов), чиито интереси да защитава пред новите италиански собственици на банката (бившата външнотърговска банка на страната). Айде не нас тия истории за големия труд и зор, защото не е много далеч в миналото времето, когато въпростният господин беше никой!

69

Анонимен

преди 11 години

ако ще и 10 да ти е....през оная работа ми е. Никой не е отнесъл на ония свят пари....за сметка на това богатството върви ръка за ръка с алчността!

68

Анонимен

преди 11 години

Напускайки ... В крайна сметка моите доходи са моя работа. Хайде да вземем да тръгнем с бележки на ревера, на които да пише кой колко взима на месец и да се приключи циркът. Какви са тези севернокорейски работи?, риторично запита банкерът."Но това, че подопечната му банка прилага нелоялни търговски практики, а типовите договори и общите условия на крият редица рискове, спорни юридически и неизгодни икономически постановки, не не го коментира. Хайде де, ще се излагаме пред чужденците.

67

ммм

преди 11 години

Е затова тези *** си правят каквото си искат с Банките. Трябва да има фиксирани заплати. 5000 лв и нито лев повече Като му гледах къщата и обзавеждането и с какви коли се движи тоя Разбойник сигурно си е гласувал 99 хиляди евро заплата.

66

Анонимен

преди 11 години

"Това коментира пред Нова телевизия членът на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Левон Хампарцумян.""....коментира още Хампарцумян, който е изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк."Този как успява да е полезен едновременно и в двете институции?

65

Анонимен

преди 11 години

Kak taka tochno na nego se e sluchil toia JITEISKI KASMET?

64

Анонимен

преди 11 години

ДОБРЕ СА ГИ КЛАЛИ ОСМАНЦИТЕ..ГАДНИ АРМЕНСКИ МАФИОТИ!!!

63

до 41

преди 11 години

вземи попитаи мама и тате,а наи-добре баба и дядо та те да ти кажат от де ви е родата и после върви в националната библиотека ориенталския отдел и потърси какво са писали османлиите за шопите-------те и вас българите ще предадат само да бъдат добре------,а Вук Караджи4 през 19 век е писал----ни са сърби,ни са ***,ни ти сръбски говорят правилно,ни ти бугарски и те не знаят какви са,но по вси4ки ръкописи излиза 4е са наследници на пе4енезите наи-дивашкото племе през ония времена

62

Д0 52

преди 11 години

И той какво да направи, като има бедняци бе ***? И аз изкарвам големи доходи, да се чувствам виновен ли? В БГ всички са *** и все някой друг им е виновен!!!

61

DDT

преди 11 години

Мазният банкер е прав в едно нещо. Колко получава си е негова работа. Бизнесът е частен и може да си взима колкото му дадат като има *** да му дават..

60

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Инициирам акция срещу Левон Хампарцумян... - с главна задача - оставката му... - хайде де, Премиерът свалихме, че тоя наглец ли няма да можем...

59

Анонимен

преди 11 години

До икономистTi otkude anaesh kolko e struvala bulbank , kogato e prodadoha besha na ryba na falita s *** sumnitelni zaemi , v momenta e lider v bankovia sektor i v neq rabotqt 20 puti pove4e hora . Samo moga da kaja bravo 4e e privatiziraha zashtot nqkoi drugi iz4eznaha ot kartata !!!

58

Гарабет

преди 11 години

Това арменче Л-айнон Ху-йПръцГъзян подари Слънчев Бряг на мутрите и *** за жълти стотинки, за да се превърне този хубав курорт в днешното бетонно гето. И това е само една от неговите далавери. Такива като него трябва до живот да се хилят в някоя килия.

57

Гошо Тъпото

преди 11 години

Що...тикви е продал този,докато забогатее;еее,може да не ги е...продал,ами ги е...превъртял.Дреме му на...левонския,за...превъртените.

56

Анонимен

преди 11 години

Да, в евро обаче! 99 999 евро на месец!