29

Анонимен

преди 11 години

Абе предпочитам Волен пред БСП, ДПС и Костов и Кунева, едва ли е по-зле от тях.

28

Анонимен

преди 11 години

При управлението на АТАКА се създава държавен високотехнологичен парк, който връща всички наши хай-тек и софтуерни специалисти от чужбина и им осигурява европейско заплащане. Продуктът, който те ще произвеждат, става патент на българската държава и се продава навън, което гарантира приходи за високи доходи и за социалната система.

27

Миро шумадинац

преди 11 години

Ни jе "*** с Богом!" а jе "Куд би с тобом?", будале jедне неписмене!Смешке и шале !"Атака", то je-исти циркус,Бога ми!

26

Анонимен

преди 11 години

При управлението на АТАКА всяка носеща печалба дейност е с 51 % българско държавно участие и 49% друго, но с предимство на българи. Който иска да продава кока кола, цигари, бензин или друг масов продукт у нас е задължен да направи смесено дружество с българската държава и тя да има 51% . Така се гарантира контрол на печалбите и отчисления за български пенсионни фондове, здравеопазване и образование.

25

Анонимен

преди 11 години

Ако осъществи и 10% от идеите си, ще е постигнал със 100% повече от к**** в парламента.

24

Анонимен

преди 11 години

При управление на АТАКА се отварят запечатаните уранови находища и се експлоатират от българската държава в полза на българското общество. Това гарантира наше горива за АЕЦ-овете и понижаване на разходите по тях

23

Анонимен

преди 11 години

При управление на АТАКА се строи и нова АЕЦ в максимално кратък срок само с чужди инвестиции и 51 % българско държавно участие. Това гарантира ниски цени на тока.

22

Анонимен

преди 11 години

19 малограмотен *** стига сте се опитвали да се изказвате , като и понятие си нямате от нещата , ***

21

gerov

преди 11 години

Вие всички тук които пишете срещу Сидеров,гласувайте за него,в противен случай тоя път наистина ще Ви разкажат играта, БСП или ГЕРБ няма значение,едни и същи са !!! Съжалявам Ви !!

20

Анонимен

преди 11 години

При управление на АТАКА се отварят за експлоатация Трети и Четвърти блок на АЕЦ Козлодуй и заедно с Пети и Шести се експлоатират до последния възможен срок според българските специалисти, а не според тези, които искат да ни закрият държавата отвън. Това гарантира ниски цени на тока.

19

Д-ра псих.отделение

преди 11 години

някои хора от атака са с постоянни халюцинации и трябва да се лекуват

18

Анонимен

преди 11 години

При управление на АТАКА незабавно се прекратяват договорите с ЧЕЗ, ЕВН и Енерго Про и около 2 милиарда евро се връщат в български ръце всяка година. Енергото става акционерно дружество с 51% на българската държава и 49% на всички пълнолетни български граждани с по едно до пет акции, без доминиращи пакети.

17

Анонимен

преди 11 години

Айде да се информирате малко преди да говорите за национализация на ЕРП-тата... Само ЕРП-тата ако се национализират това са към 1,3 милиарда разходи, а ако искаме да разтрогнем договорите с Мариците разходите скачат на на не знам си колко тъй като при 600 милиона лева оборот на година и договор за 15 години сами може да си направите сметката. Ако България направи тази огромно грешка внуците ми ще ги изплащат тия дългове. Тогава може би след 10-15 години ще може да увеличат пенсиите с 1%.

16

Анонимен

преди 11 години

При управление на АТАКА доходите стават рязко по-високи. Най-ниската пенсия 500 лева, минималната заплата 1000 лева. Тези доходи се индексират всяка година според инфлацията. При управление на АТАКА незабавно се развалят концесиите за златодобива и поне 3 милиарда евро ще бъдат връщани занапред в български ръце всяка година.

15

Анонимен

преди 11 години

Планът Сидеров срещу плана Ран-Ът . Това е изборът на българите днес. Те вече са израснали за този избор. Планът Сидеров вече една година се разпространява сред хората. Там ясно е казано:

14

detelina

преди 11 години

А-този ли Сидеров,за когото гласувах,и който,ме предаде?!Ми, с каквито се събереш,г-н Сидеров-такъв ставаш!!!Ти през цялото време,бе член на тази -КЛОАКА!!!!

13

Анонимен

преди 11 години

атака беше създадена с пари на дпс,изводите си правете вие

12

Анонимен

преди 11 години

... и някой гласува за тези простаци?!

11

Д-ра псих.отделение

преди 11 години

Волене пий си хапчетата!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 11 години

"***" що е в кавички ?