64

ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ

преди 11 години

ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ! НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ДА КЛЕКНАТ НА ВЛАСТТА И МАФИЯТА!

63

Анонимен

преди 11 години

Вие уверени ли сте в искреността на лицата на протеста- Я.Петров,Дудов и най-вече Ангел Славчев. От самото начало не вярвах на Слабаков сега не вярвам и на тях. Ние протестиращите можем да искаме мн неща, обаче ако ръководителите ни защитават партийни интереси познатите какво ще стане. Съветвам хората да разсъждават повече върху това което организаторите правят в наша полза ли е или на дадена партия и най вече реално ли е, възможно ли е. Това не значи да не се протестира, а напротив!!

62

коментирам

преди 11 години

До Не коментирам - Труп си ти и по-точно *** ;)

61

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен40Мисли като пишеш нещо, мисли с простата си тиква, ***!!! Пенсионерите са твоите родители, баби и дядовци, ти си един бъдещ пенсионер.

60

3 000 000

преди 11 години

ВСЪЩНОСТ ОСНОВНА ПРИЧИНА ДА СМЕ В ТОВА ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕЕ Е ТОВА,ЧЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ ОГРОМНИ ДАНАЦИ,ЗДРАВНИ И ПЕНСИОННИ ВНОСКИ,НАЙ ВИСОКИТЕ В СВЕТА ЗА ДА ИЗДЪРЖАМЕ 3 000 000 ПЕНСИОНЕРИТЕ С ПЕНСИЙ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ЗАЩОТО КОГАТО КОМУНИЗМА ФАЛИРА ОСТАВИ ЗДРАВНИТЕ И СОЦИАЛНИ ФОНДОВЕ ПРАЗНИ И СЕГА НИЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ТОВА ,КОЛКО ПРЕКРАСНО БИЛО ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА И КАК ДОБРЕ ЖИВЕЛИ , ВЪПРЕКИ НИЩОЖНИТЕ ЗАПЛАТИ ТОГАВА И СЪОТВЕТНО НИЩОЖНИТЕ ЗДРАВНИ И ПЕНСИОННИ ВНОСКИ ПЛАЩАНИ ОТ ТЕЗИ НИЩОЖНИ ЗАПЛАТИ!

59

Анонимен

преди 11 години

Според мен протестите бяха оздравителни и полезни за държавата, но не трябва да продължават всеки ден, защото ще бъдат опорочени. хората грябва да имат постоянно готовност за протести, а не следващия протест да бъде след 16 години!

58

Не коментирам

преди 11 години

Не коментирам политическия труп агент Буда.

57

анонимен

преди 11 години

До АКТИВЕН БЪЛГАРИН.кажи ни към кого да се обърнем зада прерасне протеста срещу банките и лизинговите компаний

56

Анонимен

преди 11 години

До Да питам ?От какъв зор? Ами от същия зор ,с който им спонсорираме новият автопарк и ''служебното''гориво.От същия зор ,с който продължаваме да охраняваме ''половината''ни дупетати.

55

ЗОРО

преди 11 години

До пенсионер-67-Какво си строил пък ти,бил си роб на някаква хунта,която си е строила палати и резиденции,а на теб кутийка(панелка)!!!

54

анонимен

преди 11 години

заставам до 20 и съм напълно съгласен с него.доло банките,доло лизинговите компаний.докараха българина до просешка тояга,да не можем да си позволим неща от първа необходимост.живот ли е това?всички пред централите на банките,доло банките,доло тези кръвопийци

53

Анонимен

преди 11 години

до 47. а къде са парите от приватизацията на предприятията.защо баба ми и дядо ми ,които дадоха живот си з постояванео им,сега мизерстват.заащо някой от лапачите не дадоха лев за тях,като разпродадоха машините,купиха на синчетата си джипове,и държат земята за продан при това поскъпване на имотите.нали много ви е грижа за баба ми и дядо ми.потърсете сметка на комунистическите дейци,които си раздадоха българия.

52

пенсионер

преди 11 години

Ако не бяхме ние почти всички пенсионери,които изграждахме икономиката през миналият век,в България нямаше какво да се краде!Но Вие младите не можахте да го опазите и доизградите!

51

Анонимен

преди 11 години

Да се пуснат местата за министри и премиер в *** и да видим дали няма кадърни хора. ЩОТО има един който си мисли че е незаменим.

50

До Варна

преди 11 години

Не ме интересуват *** и баща ти. Интересува ме държавата като цяло.

49

Анонимен

преди 11 години

Тези протести родиха най-важното, което дълги години липсваше. То е, че хората разбраха как да въздействат на събитията, които са в техен ущърб. Те ще се вдигат на протест и срещу некадърни и подкупни политици и управници. Това не са стачки. Това са оздравителни бунтове за цялата политическа палитра.

48

възмутен

преди 11 години

До до 47 - Това не е по вина на хората, а от некадърно политика! И стига вече с тези комунисти, сини, червени, пембени! Вие сте като латерни, а лошото е, че винаги са виновни предишните, а не гледате в собственото си канче! Последните четири години не бе управление, а бе самоуправство, само лаене без никакво покритие! Крадене без лев за нито една прослойка в обществото за сметка на раздутите им бюджети, нови коли, необлагаеми и безотчетни пари....ГЕРБ ако ще още 5 мандата да вземе все ще реве!

47

3

преди 11 години

Ако не искаме всичко да е напразно трябва да се учим от грешките си в движение. Иначе ще чакаме още 20 години до следващите протести.

46

Варна

преди 11 години

майка ми взема пенсия 380 лв, баща ми 420 лв, майка ми работи на половин ден за 300 лв, плюс 250-300 лв рента он някой и др декар земя стават около 1 400лв на месец, не знам кво викат комунистите ама те и преди национализацията са нямали земя

45

от 24

преди 11 години

До Див аграр до 24 Работя в частния бизнес от 1991год.като търговец на дребно.Имах 4 служители.По време на царя и Станишев тук навлязоха търговските вериги на които управляващите предоставиха редица облекчения.Сега работя сам по 14 часа всеки ден от седмицата и изкарвам пари само за прехрана.Може би 80% от фалиралите фирми са от търговците на дребно.Където и да погледнеш из населените места се виждат затворени бакалийки.