83

Анонимен

преди 11 години

това е пълна глупост , във фактурата за декември 1 кв ми излиза 0,483 лева = 0,25 евро

82

Анонимен

преди 11 години

До Дори да е вярно: *** ти сериозно ли сравняваш България с Германия? :))) Викаш като сме бедни да свалят цените, примерно Луи Витон да продава тука за 5 лв. чантата? Бате си беден не купуваш това е истината, никой няма да ти го даде евтиничко щото си българин.

81

Анонимен

преди 11 години

в момента Германия има същия проблем с цената на тока , ама никoй не протестира щото най бедния получава 700 евро на месец Социални помощи

80

Някой

преди 11 години

Много ги обичам тия сравнения на цените с европейските. А що не сравняват заплатките? Че по цени сме бетер европейци, ама по заплати - по-зле и от африканци.

79

varg

преди 11 години

Революция искам.

78

Дори да е вярно

преди 11 години

В България е 17-18 лева за 100кв/ч, в Германия 50 лева за 100кв/ч. Да сметнем: във България средна заплата 500лева , в Германия 3000 евро или 6000 леваАйде Гербаджиите да правят разлика и прилика:))

77

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИ, в неделя всички на улицата, с децата!

76

Анонимен

преди 11 години

АААААААА, тока бил най-евтин при нас?!Веднага да го вдигнете до най-скъпият в ЕС!Къде се намират тия българи, че да купуват евтин ток?С тия бумбастични заплати и пенсии си живеят като лордове.

75

Анонимен

преди 11 години

Румънияя гръмнаха Чаушеску като мръсно куче , а наще Волгоградски емигранти се радваха на Тодор Живков за Възродителен Процес

74

Анонимен

преди 11 години

Защо ми се върти една злобна мисла, че ни вземат пак за мишлета.Дали, за да "отбият водата" и да не се говори и рови за тиквата БУДА, ни подхвърлиха и този картоф - ЕРП ?Най-доброто за обикновените българи е, тези чуждоземски КОЖОДЕРИ да бъдат изритани!Но, по-всяка вероятност предателите-лапачи, които им ги харизали, са позволили "железни" договори във вреда на България.

73

Анонимен

преди 11 години

А заплатите, ***, заплатите какви са?

72

Змей

преди 11 години

Не пишете колко струва тока, защото от държавите със скъп ток ще се изнесат маса народ насамА.

71

Анонимен

преди 11 години

Ей това е заради тия *** от ЕС!!! Ако ги нямате тия ЕРП-та, зелени енергии и хилядите пиявици по веригата и беше както едно време щехме да плащаме стотинки! НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ! Протести докрай срещу мръсните изедници кръвопийци докато направят нормална системата!

70

герб-Срам за Родина

преди 11 години

заглавието е ЛЪЖА! баща ми имаше магазин-гараж. Затвори го, но запази партидата си. От три години му начисляват "служебно" по 1 киловат на месец и фактурата му идва за 4,50 лв.!?! г-н Министър ще каже ли нещо? Някой сигурно ще каже, че това е от добавките. Защо в ЕС нямат такива добавки?

69

Тordan Getsov

преди 11 години

Тия от Евростат изобщо ходили ли са някога на училище, че демонстрират такава "перфектна" математика,или са си природно ***, че вярват на всички медийни буламачи? Ами да .... ! "Средната" плата в РБ е не по-малка от 1600 лв. Скромното депутатско възнаграждение , плюс огромната ми пенсия и леко разделено на две =/ горе- долу излиза толкова /.Млъкнете !!!! В целия КОСМОС, по-евтин ел.ток, Н Я М А !!!!

68

Анонимен

преди 11 години

Слушах ГРОБара ЧЕРВЕН КОН по слугинската БТВ да обяснява, че цената на ел.енергията била най-справедливата и най-точната ...Верно ли е, че културтрегера Делянчо си заминава като поредния бушон, за да не гръмне мутрата БУДА ?И този ли ЧЕРВЕН КОН ще го наследи ?

67

Анонимен

преди 11 години

Дали този протест е срещу ЕРП-тата?Как мислите?

66

Анонимен

преди 11 години

Ей като гърците сте - цяла зима тока на макс и после като трябва да плащате "аааа скъпо ни е, няма". Еми като ви е скъпо не ползвайте ток или минете на свещи и дърва. То е много лесно да ядеш и да пиеш и после да кажеш "няма да я платя тая сметка, че е висока". Еми това е цената на тока - както виждате най-ниската в Европа - като са ви ниски доходите си ги направете по-високи или ползвайте по-малко ток.

65

ДО 84

преди 11 години

До memphis 84Ах тая мощна крачка ни завря на кучето в *** бе драскач на лозунги!

64

най-дебелите сметки

преди 11 години

Цената на киловатчас у нас - най-ниска в ЕС, но сметките - най-дебели! Гарантирано от "герб-буда"!