38

до Симеон С

преди 11 години

Симеоне, направи справка за войната между Полша и Русия след СВ. И какво отнема Полша от Русия - западните части на Украйна и Белорусия. После проследи техните отношения до средновековието и ще видиш, че и едните, и другите имат основания да се мразят.

37

Акъл море

преди 11 години

Когато този велик народ при невъобразими трудности се е борил за страната си и за света,българите са пращали на фашистите вагони с храна и дрехи! Когато Съветската Армия стига до Дунава обаче,същите тези по магически начин стават поддръжници на социализма! 1989-та пък от комунисти за една нощ станаха демократи! Срам ме е,че съм българин!

36

Анонимен

преди 11 години

Пълни глупости, най-долнопробна пропаганда...Какви са тия "фашистки самолети"?Такива писма ги пишат след събитията, за да ги тикат под носа на туристите.Интересно ми е как се пише калиграфски, когато седиш полугол в мокра и кална дупка, пишеш на коляно, а отгоре те бомбардират...Пак старите номера с Патьомкинските деревни...

35

Маркес

преди 11 години

По времето на Наполеон не е имало Съветски съюз,но мераци за завладяване винаги е имало.Хубавото е,че всеки си получава заслуженото.

34

случаен

преди 11 години

До 6Втория фронт е открит на 06.06.1944 г., т.е 16 месеца по-късно. Справете се с историята, колега.

33

СимеонС

преди 11 години

до: Зигмунд ФройдСигурно Полша е дол на руснаците и затова са си я поделили с германците? Помисли малко преди да обиждаш!

32

Анонимен

преди 11 години

Велика страна с велики хора - мъченици и победители.

31

.

преди 11 години

Ако седне някое 12 годишно българче да напише книга за оцеляването на българския род през 22те години изкуствена демокрация на комунистическите синковци и агенти ...ще им скрие шапката за нула време !

30

Гошо Тъпото

преди 11 години

Хитлер повтори...грешката на Наполеон Бонапарт в една война,която по своята жестокост и антихуманност,няма аналог.Потърпевши са милиони човешки...съдби,пометени от войната.Никога повече не трябва да се повтаря този...апокалипсис по света и да се пишат такива...дневници,като на изстрадалото момиче Аня от Сталинград.

29

Анонимен

преди 11 години

Най-титаничната битка в историята, близо 2 млн загинали от двете страни. Битка на мъжеството и духа. Не е като да хвърляш атомни бомби върху жени и деца.

28

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До СимеонСС една малка разлика - едните дренки са си стоели в ТЕХНИЯ си дол, а другите са искали да им завземат дола!Колко *** трябва да си, за да изръсиш подобна глупост???

27

Анонимен

преди 11 години

ей не пишете глупости защото когато обикалях тези места постояно бях настръхнал.нещо страшно.

26

СимеонС

преди 11 години

И германците и руснаците по времето на 2-та световна война са били един дол дренки.

25

Анонимен

преди 11 години

До Румен , Илюминатите ....

24

до 10

преди 11 години

Според историците с това сражение се спира настъплението на нацистите и се губи настъпателния им потенциал, а за преломно и обръщащо необратимо хода на войната се смята битката при Курск!

23

Анонимен

преди 11 години

До СТРАНДЖАТА- NA TEBE TI E PROSTENO..........

22

Анонимен

преди 11 години

До ***- TAPUNGER

21

12

преди 11 години

Те и руснаците им викат фашисти. Страх ги е, че ако им викат нацисти (национал-социалисти) хората ще се отвърнат и от социализма.

20

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Това е дело на кремлинкското джудже *** и пияните мужици от КГБ!

19

saki

преди 11 години

Само да уточним ,че в статията навсякъде пише фашисти, а фашистите са в Италия, под ръководството на Мусолини. Моля сменете в статията фашистите с нацисти, за да е точна.