60

Анонимен

преди 11 години

В САЩ шистов газ се добива от около 10-15 години и учудващо за зелените мекерата, дето им плаща ГАЗПРОМ, земята не е отровена за стотин хиляди години. както се случва, когато гръмне руски АЕЦ!

59

ДО 64

преди 11 години

45% ОТ САЩ Е ПУСТИНЯ- ТАМ ДОБИВАТ. ТУК КЪДЕ? В ДОБРУДЖА- НЕ, БЛАГОДАРЯ! АЗ ОТТАМ ЯМ ХЛЯБ

58

Ф.С.В

преди 11 години

Аз предлагам на ГЕРБ да не подписват нищо няколко месеца преди изхвърлянето им от ВЛАСТТА..понеже това говори за явна корупция !!!!!

57

Анонимен

преди 11 години

Вижте колко получават майките в други страни:Страна МайчинствоБългария 240 лв.-123 евро Люксембург 1600 евро Швеция 480 евро Ирландия 1200 евро Австрия 1000 евро Франция 1365 евро

56

Анонимен

преди 11 години

Тъпите британци не са стигнали до нивото на българите и затова те ще добиват шистов газ! Ние обаче сме най-умната нация на света, затова ще купуваме с пъти по скъп руски газ! Нали е важно икономиката на спонсорите на БСП да върви добре! Скъпа руска газ плюс скъпа руска АЕЦ е залогът за просперитет на България!!! Ураааа!

55

Анонимен

преди 11 години

Стига с тая сервилност към разни чужди ***, намерете български фирми и създавайте работни места за българите кой ще плаща тоя масраф и командировки на разни франсета.

54

Анонимен

преди 11 години

Кратко и ясно: както и да манипулирате и да му търсите цаката на общественото мнение, НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ!!!

53

Анонимен

преди 11 години

ЕДИН ЛАФВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ----УПРАВНИЦИТЕ!На такъв Бг-народ ,от ***, неграмотни продажни българи,на *** ,турци,и на кого ли не ,дрога,силикон ,корупция,далавери ,търгаш на всякъде и във всичко ,във ВСИЧКИ ДЪРЖ. ИНСТИТУЦИИ ,БОНУСИ САМО ЗА ЕДНИ ....какво се очаква?

52

Анонимен

преди 11 години

До 63И що да не е колкото в САЩ ?

51

Анонимен

преди 11 години

До 56 Ами добре тогава - хващай лопатата и отивай да копеш, та каквото намериш да е намерено от българин. Едно е да искаш, друго е знаеш, трето е да можеш....

50

Анонимен

преди 11 години

Единствено в България и Франция е забранено добиването на шистов газ. В Франция е ясно защо - имат над 50 АЕЦ и ядреното лоби няма д апусне кокала. В България - щото русофилистичните *** сервилно *** газпромски *** !

49

едно от двете

преди 11 години

Ние или сме долнопробни Африканци които не могат да измучат една керлива газ или една Мутра ще вземе едни комисионни от едни Французи за сметка на Българите!

48

нали така

преди 11 години

Българите са *** и нямат интелектуалния капацитет за собствена индустрия, ерго трябва чужденци да създадават енергийният бранш в БГ.

47

Анонимен

преди 11 години

Добив на шистов газ - може, но не в земеделски земи. В САЩ добива се извършва в блатисти и полупустинни райони - и да, там е безопасно.

46

Анонимен

преди 11 години

ДОБИВ НА ШИСТОВ ГАЗ В БЪЛГАРИЯ НИЕ ОТ НАРОДА НЯМА ДА ДОПУСНЕМ.--Че кога в историята на БГ някой е питал народа? Чети историята преди да пишеш фантазии.

45

Анонимен

преди 11 години

Делянчо ограмоти се малко стига с тая сервилна и геноцидна политика която водите

44

Анонимен

преди 11 години

Точно така - шистов газ трябва да се добива в България! В САЩ е под 80$ за 1000 куб.м. В българия - над 500$ - 6 пъти по евтина енергия за бизнеса ! После що българските стоки не са конкурентноспсособни ? Щото кремълските *** мислят за далаварета на руснаците, не за България !

43

да да да да да да да

преди 11 години

Споко, целият свят знае, че българите са най-интелигентната нация в света и знаят всичко, ама абсолютно всичко. И знаят истината, а не разни там измишльотини на американци, руснаци, французи и други жабари.И са най-богатите в света. България е най-развитата дъжава в света. Най-големите учени, писатели, интелектуалци са българи и тотално доминират по целия свят. 99.99% от всички научни открития и патенти са на българи. Казах ви истината! Нали сме най-умните по света.

42

Анонимен

преди 11 години

Готовност да изтеглят заем за подаръци за празниците са заявили 42.6% от запитаните в България. Хората, които са вземали кредит за тази цел, според предишни проучвания са били едва 6%. Сумата, която нашенци са склонни да изтеглят, варира между 160 и 400 лева.

41

Анонимен

преди 11 години

42, за добива на нефт и газ се изскват милиарди долари и технология. България няма нито пари, нито технология. Хубаво е да си мечтае за български фирми, но по добре е чужди фирми да добиват и да получаваме процент от добива от колкото да чакаме български фирми и нефта и газта да си стои още стотици години под земята, а ни да купуваме скъп чужд нефт и газ!С какво ще е по българско някоя българска мутра добива газта, спрямо реномирани чужди фирми? Ти лично с нищо няма да получиш повече!