75

ДО ФАКТА

преди 11 години

ТИ СИ НЯКОЙ ЯЛОВ ПРЪЧ ! ДЕТЕ НЕ СИ ГЛЕДАЛ , ДАЖЕ И ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. НА БОДЛИВА КРАВА ГОСПОД РОГА НЕ ДАВА ! *** !

74

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ЗАГУБИ ЗАВИНАГИ МАЙКИТЕ ! И ВСИЧКИ РОДНИНИ НА МАЙКИТЕ !

73

ФАКТ

преди 11 години

Щом *** нямат пари, а имат раждаемост, пък българките имат пари, но нямат раждаемост, значи ДЕТСКИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПРАТ.ФАКТ.

72

дебел депутат

преди 11 години

браво,никаво увеличение,това е нечувано разхищение на пари по време на криза,повече от 240 лв майченство не трябва да има.Само за депутатите може да се мисли за новогодишни добавки,че все пак те са превилегеровани и с 5 бона заплата трудно връзваме двата края.

71

Анонимен

преди 11 години

ДА СЕ ЗНАЕ- ТОТЮ НЕ НИ ДАВА НИЩО, ВСИЧКО Е ОТ НАШИЯ ДЖОБ СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА БОЙКОИ ВЗИМАТ ОТ НАС ДА ДАВАТ НА ***, ЗАЩОТО ТЕ СА ЕЛЕКТОРАТА МУ.

70

Тотю Пуснала

преди 11 години

Гласуваите за НФСБ като искате деса ! България прилича на конц лагер е газови камери няма разпръсква се със самолети газ , храната е с утрова . Отделно стрес , разврат глад и много лажи и зрелища има ли

69

Анонимен

преди 11 години

ДАНЪК ЖАЛЪК ЧОВЕШКИ ЖИВОТ! Данък въздух сложи ни, министре! Данък глътки от чист кислород! Нека в миг небесата ни бистри да ти носят голям оборот. Изчисли си процента, теслата. Всеки българин - с въздухомер. Нека бясно танцуват числата в твоя бял министерски тефтер. Запечатай в налози жестоки и обема на белия дроб. Замърсителят с въгледвуокис да си плаща цената до гроб. В тази тежка финансова криза въведи печелившия ход. Данък въздух в хазната да влиза! Данък жалък човешки живот! Данък дъх или данък въздишка. Данък плач... Данък песен дори. Със финансова яка каишка цял народ оскотял умори. Късоглед, тесногръд и безбожен чак до ада с налози върви. Че човешката алчност не може даже дяволът тъй да взриви. Ясен Ведрин

68

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ май ще изчезне по-бързо от НДСВ !

67

бяла майка

преди 11 години

нито глас повече за тотю и сие

66

Анонимен

преди 11 години

СРАМ МЕ Е ОТ ГЕРБ!СРАМ МЕ Е ОТ ГЕНОЦИДА НАЛОЖЕН ОТ ГЕРБ!СРАМ МЕ Е ОТ ВСЕКИ СЪНАРОДНИК КОЙТО ПРИЕМА ГАВРАТА ЗА НОРМАЛНА И СМЯТА ДА ПОХАБИ ГЛАСЪТ СИ ОТНОВО ЗА ГРОБ!ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ?НАРОДЕ????

65

Анонимен

преди 11 години

Тези се гаврят с народа, а услужливите медии им дърпат ципа на панталоните всеки ден !!! Днес е модно да си *** и политик в едно !

64

Евгения

преди 11 години

Срам и позор за държавата. Повече никога няма да родя.Налага се мъжът ми да работи, за да си гледаме дедето. Как може такова нещо!??

63

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБЕРАСТИТЕ ВЪВ ФОРУМА, ДА ВИ ОБЯСНЯ, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДЕЦА ИМАШ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАДА РАЗМЕРЪТ- ДО ДВЕ СЕ ВДИГА, ЗА ТРИ И ПОВЕЧЕ - ПАДА. СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ !

62

Анонимен

преди 11 години

И докато онзи ден бях един от малкото хора, които казаха добри думи за този министър, най-малкото защото имаше и някои добри включвания, то днес окончателно пропадна мнението ми за него. Това е грозно, как е възможно минималната за заплата да бъде 310, а майчинските едва 240 лева, пари който стигат само за памперсите! Това при условие, че се топим и населението застарява. Ние ще оцелеем, въпреки вас, оцелели сме 5 века турско, още оцелеем и четири години гробско робство

61

Анонимен

преди 11 години

Да ражда Тотю.Опитите в Турция продължават!

60

Анонимен

преди 11 години

Прав е ТотЮЮЮ.Трябва да остане пара и за полицията,полицията и полицията

59

Анонимен

преди 11 години

МИНИСТЪРЪТ НА АНТИСОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ.

58

ДО 46 ТИ !

преди 11 години

Годишен доход на глава от населението в Гърция- 17000 евро ,а в БГ -5600 евро ...!!!Какво има да се чудиш за пенсиите ,НО като си *** никой не може да ти помогне ...!!Що се отнася до увличаване на майчинските просто е ,като фасул-първо няма откъде да се вземат средства ,а второ дори и да има -ЦЕЛИЯТ ПАКЕТ ПОМОЩИ ЩЕ ГО ЛАПНАТ *** С ПО 4-5 ДЕЦА...ТОВА СА ПРИЧИНАТА ДА СА НИСКИ МАЙЧИНСКИТЕ ,НЕ ГО ОПРАВДАВМ,АМА НЕ ВИЖДАМ ОТКЪДЕ ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ ...

57

SEFSKDFJSF

преди 11 години

5YRW5IE'YKERAOGYEQ4

56

Анонимен

преди 11 години

ПРОСТАКО, НЕ МИ ГИ ДАВАШ ТИ ТЕЗИ ПАРИ, УДЪРЖАНИ СА МИ ОТ ЗАПЛАТАТА. *** !