13

ЗАПОЗНАТ

преди 11 години

СКОРО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ЦЕЛУВАТЕ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА АЛЛАХ И МОХАМЕД. ЩЕ ПРИЕМЕТЕ ОТНОВО ПРАВАТА ВЯРА И ЩЕ СМЕ МНОГО ПО-ДОБРЕ КАТО СЕ ОБЕДИНИМ С ТУРЦИЯ.

12

Жоро

преди 11 години

Не националисти, а членове на патриотични партии искат да протестират пред сградата на пазардшишкия съд, ама родната полиция не им дава да сторят това. За тези с дългите бради - може, разрешено е. И не влагайте обидно значение в думата националист, защото nation означава нация, народ. Г-да журналисти, вие за хора от народа ли се смятате или съчувствате на тези с брадите - ислямските радикали. Защото когато те викаха "Алалх акбар" (Аллах е велик!), вие си траехте.

11

ами

преди 11 години

Какво ще загубим, ако се държим като силни, горди и добри хора? Какво ще загубим, ако страним от завист, злоба, клюки?Когато човек се очисти от отрицателните си качества, той се завръща при себе си, открива истинската си същност. В този момент пред очите му се отваря един съвсем различен свят и е много по-лесно да се разрешат и най-големите проблеми. Щастието понякога е въпрос на избор и воля:)

10

AZ

преди 11 години

Който от ДС чете тука - предайте нагоре "Управляващи - спрете строежа на джамии в нашата Родина !"

9

Анонимен

преди 11 години

Отделен митинг са организирали и от Националния фронт за спасение на България, които въпреки поканата са отказали общи действия с другите две организации. ----------------------------Е, затова няма да се оправим никога. Целта е обща, но борбата за надмощие не позволява да се обединят.

8

Оп-са

преди 11 години

Това ли са мюсолманите на снимката?? Че това са обикновени мръсни ***! Те за някой лев и будисти ще станат! Тези *** са никой, въпроса е - кой им плаща и каква е целта?

7

Мусолини

преди 11 години

Трябва ни Закон за защита на българската нация и държава, такъв какъвто е имало и през 1925г. срещу комунистите.Новата комуно- ислямистка опасност изисква решителни действия от нас българите, включително и принудителни изселвания на такива, като *** и българомохамеданите и всички наши продажни комунисти, които унищожоват нацията ни. Тогава България я чака по- добро и поне по- спокойно бъдеще.

6

Българин

преди 11 години

Турция няма да е приемат в ЕС и затова се опитва да ислямизира България и така подмолно да влезе там. Дано политиците у нас и в ЕС го разберат навреме и ударят тази религия, в която убиването на друговерци (т.е. немюсюлмани), каквито сме и ние християните е разрешено. Може ли изобщо да съществува легално такава организация, изповядваща това ?! ДПС и тези имами са такива, каквото и да приказват пред медиите.

5

бог

преди 11 години

не пишете глупости останаха още'' 60 дена''

4

Анонимен

преди 11 години

вмро и атака са най най-антидемократични,трябва да се забранят

3

Анонимен

преди 11 години

Поздравления за ВМРО и Атака!

2

AZ

преди 11 години

Каквото и да си говорим има много незаконни секти в България и никой не ги гони. ЗАЩО?И незаконни джамии (като тази в Бургас). Да се спре издаването на разрешителни за строеж на такива, освен християнските. Все пак сме християнска държава.

1

tr

преди 11 години

KUCHE KOETO LAE NE HAPE :)