29

Анонимен

преди 11 години

чалгата на никой не е простила

28

sevtus

преди 11 години

Според мен журналистът, написал статията трябва да бъде осъден на поне 10 години затвор за пробутването на отдавна претоплени клишета и на още 10 години за стил, който е оправдан само ако си на 14 години и пишеш първото си есе...

27

Милена

преди 11 години

Пълна излагация! Жалка картинка, но пък наистина беше много забавно....

26

....

преди 11 години

Типичния пример,че в България се пробива с п*тка,не с акъл!

25

до 24

преди 11 години

Какво е "вишо" ? Как може да "закачаш" някой, че е *** и в същото време да си неграмотен?

24

ооо

преди 11 години

До Ани до 5Мило Анче, в такъв случай чекаме и твойта "звезда" да грейне и да ни освети!

23

Проста

преди 11 години

Така е подигравайте се,ама какво да правя като не се прави ботукс и на мозъка.

22

До zlatio

преди 11 години

Абсолютно вярно!

21

...

преди 11 години

Ехххх,ако наливаха и мозък,както наливат силикон.......

20

Професоре

преди 11 години

Стига сте се заяждали с момичето. Все пак има вишо.

19

Мислете !

преди 11 години

Златка била проста. Ами проста е, че чак дрънка, ама я вижте какви тикви ви управляват. Спомнете си за "дипломираната" Калинка, която беше с ранг зам. министър и управляваше 3 млрд. евро фондове. Такива като Калинка са страшни. Леки жени като Златка има навсякъде. Калинки само в БГ !!!

18

До Ани

преди 11 години

Аз не ,,Плуя..тя сама се Плуе:)Да красива е,како сама каза фабричните и цици са колкото една буца сирене,икАномистка е,богата е според зависи колко ще и даде поредния тъпкач,виждам колко ти е акъла и на теб,мечтата ти е да станеш достатъчно проста че да се превърнеш в скъпо платена про...тутка,първата мисия си я изпълнила,остава втората....да довършиш,тоест да си вдигнеш цената:)

17

boikot

преди 11 години

Евала на бургаската ***,много важно че не знае столицата на Сърбия.Вие като я знаете,кво значение има.*** съм ги в тъпите сърби.

16

Zlatio

преди 11 години

Факт е, че тя е ВИП поне според Нова. Факт е, че в България е по-важен силикона от това дали знаете столиците на Сърбия и Румъния.Аз като ги знам столиците, никой не ми е казал браво, камо ли да пък да са ми помогнали в работата.Момичето си е намерило нишата и си живее повече от добре. И вината не е нейна, а на обществото, което е позволило това да се случи.

15

Анонимен

преди 11 години

Ани, и ти сигурно си същата .....

14

Анонимен

преди 11 години

защо тази е толкова коментирана ? Това ли е "сензацията", че е проста ?!?

13

Анонимен

преди 11 години

V I P - Vулгарна I Pроста

12

8

преди 11 години

Порноактрисите и проститутките са така. Няма нищо ненормално. Лошото при тези професии е, че можеш да практикуваш много кратко на висок хонорар и после цял живот те .... "любят" за жълти стинки.

11

Анонимен

преди 11 години

Е, как какво става? Всички видяхме какво става. Ставаш за резил, обаче си толкова ***/а, че дори не можеш да го разбереш. Всеки нормален човек след такова публично изпълнение би умрял от срам, а тая все едно нищо, или може би даже е горда от себе си! Абе то знаете Айнщайн какво е казал за човешката глупост, атака че какво да му коментираме повече.

10

Анонимен

преди 11 години

Да се провери дипломата на Златка - от кой университет е, кой и как я е изпитвал, каква оценка е получила, ... И да се запознае обществеността! Дайте да ги видим!!!И дипломата за средно образование също!