8

Анонимен

преди 11 години

Правителството дава нашите пари, ама ако слушаш тиквата от джоба си ги е извадил.Аман от банкянски номера.Дано мат'ряла се събуди и покаже на ***, че не е лош ... като не гласува отново за него.

7

rumen.nikolov.944

преди 11 години

Браво! Каква страхотна новина! Пари за пенсии или заплати нямаме, пари за АЕЦ Белене - нямаме, пари за лекарства - нямаме, но видиш ли, стане ли въпрос за *** - за тях винаги имаме пари...Ама как и да нямаме, нали те после ще бъдат единствените, които ще гласуват за ГЕРБ! Как Боко да не извади малко и за тях??!?! Наистина престъпление!

6

топала

преди 11 години

дайте на *** 150 бона а пенсионерите да умират от глаед *** *** а на израел колко ще платим за жертвите младенов да проведе още една среща на сирийските терористи тоз път на слънчев бряг и мутри

5

Анонимен

преди 11 години

Браво бе! 150 000 за кирливите римляни! Евала, електората не трябва да бяга от страната! Да не забравите освен бизнес класата да им осигурите и безплатно кафе и закуска в самолета, а и да ги обещетите поне по 10 хилки на човек за преживяната травма!

4

Бай мангал

преди 11 години

И аз не съм се качвал на самолет никога веднага заминавам за Норвегия с рейс и после ще викаме неволята,,ГЕРБ" ДА НИ ПРИБЕРЕ С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ а и пари може да ни дадат на ръка.Ах колко хубаво е да си *** в Бъмъгалия.

3

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте пак за ГЕРБ!

2

Анонимен

преди 11 години

Това е работа на тройната коалиция .

1

Анонимен

преди 11 години

Това изобщо не трябва да е новина а задължение на правителството, стига с тоя популизъм! Оставка за герб!