27

на 40

преди 11 години

Все пак има нещо положително-ние сме простОци, но ти наистина си ***!

26

Анонимен

преди 11 години

Айде пак се почна с глупавите коментари, с глупавото политиканстване, с глупавите обобщения, с глупавите заключения и други глупости от репертоара на простоците пишещи тук! Подобни трагедии са се случват откакто съществуват човешки същества и във всяка точка на планетата, така че си заврете глупавите и не на място коментарчета знаете къде!

25

Анонимен

преди 11 години

Едно уточнение. "Мир на праха му" се казва след като починалият е заровен в гроб и е минало поне година, за да се е превърнал в прах. "Лека пръст се казва", след като е погребан. В този случай се казва-"светла памет".

24

крим

преди 11 години

ЦЕЦО, НЕ СПИРАЙТЕ С РАЗСЛЕДВАНЕТО!ПРОВЕРЕТЕ КЪДЕ СА ОРГАНИТЕ НА МОМЧЕТО!

23

Анонимен

преди 11 години

Смърт на живо!Къде са органите на Николай?

22

do 18

преди 11 години

ne6to se otvara6 ? da ne si rodnina na ubieca ne6to?

21

Анонимен

преди 11 години

Поредният холивудски сценарий на Цецо лъжецо. Как пък я стъкмихто точно така версията. Намерили ДНК в апартамента. Нали по принцип за ДНК анализ чакате по два-три месца за да дойдат резултатите от чужбина, защото тук не можете да ги изследвате, а те вчера го арестували вече имат ДНК-резултати. Пак историята е съчинена и МОЖЕ БИ ще лежи невинен в затвора защото едни се борят за избиратели, а други за пагони. Хора утре може и вас да ви вкара в някой сценарий този неграмотен физкултурник! Не им вяр

20

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг вие сте най-псевдо медията, която съм виждал. Ами дайте снимка и на убиеца да го видим що изроде. Какво ги пазите. Или някай се опасява, че може да настане саморазправа.

19

ха

преди 11 години

А и още нещо: Как буса се е озовал на гарата? Кога убиецът го е закарал там преди или след като е закарал останките на момчето във Враца???Нещо много не се връзва в тази история!

18

Лина

преди 11 години

НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ТОЗИ ИЗВЕРГ!ЗАТРИЛ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО МЛАДИ ХОРА, ОСТАНАЛИ В БЪЛГАРИЯ, ДА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ С ЧЕСТЕН ТРУД!

17

Мъститетл

преди 11 години

Дайте му снимката на тоз убиец, какво го криете това изчадие адово !?

16

gostenkata s kosata

преди 11 години

Добре де ,а ако полицията пак лъже-маже и самоубива като в Перник?!...как да им се вярва сега?

15

Раник56

преди 11 години

Младите хора в България стават все по - агресивни и садистични .Убийството на човек за тях е нищо ... така ли обаче ще си помислят ,когато техен близък бъде разчленен и изхвърлен на сметището ?!

14

Анонимен

преди 11 години

***, засрамете се! И тук на политаканство го обърнахте. Злобни тъпири!

13

хани

преди 11 години

Много жалко за момчето! Мир на праха му! Смятам,че ако се върне смъртното наказание, то такива случаи ако не изчезнат напълно то ще намалеят до максимум!(до писалия статията: Абе хора вие слънчасахте ли? 20 реда статия 20 фактологически грешки как така хем е изчезнало момечето на 14,хем на 21 юни?)

12

Анонимен

преди 11 години

...На 14 юни 22-годишният Николай Йорданов отишъл в дома на родения в Мизия Адриан в жк "Овча купел". Там той бил убит и разчленен....Николай Йорданов изчезна на 21 юни от столичния кв. Овча Купел" докато карал служебен бус....??????????? Последно 14 или 21?

11

osata

преди 11 години

От статията: "На 14 юни 22-годишният Николай Йорданов отишъл в дома на родения в Мизия Адриан в жк "Овча купел". Там той бил убит и разчленен, поясни министърът."И в края на същата статия пише:"Николай Йорданов изчезна на 21 юни от столичния кв. Овча Купел" докато карал служебен бус и зареждал обекти с хранителни продукти."?????Много странно как е изчезнал едва на 21. юни и е карал служебния бус, след като е бил убит на 14. юни???? Да е възкръснал??!!

10

Анонимен

преди 11 години

mi ...takivi trebva da gi nabivat na kol.da umirat bavno i ma4itelno cela sedmica.a na roditelite na ubieca da rejat racete.da razberat kato kakvo e da vazpita6 ***

9

Анонимен

преди 11 години

Браво на полицията, но дотук. Със сигурност ще го осъдят 3-5 години УСЛОВНО след две-три години размотаване. Отчаян съм! Не знам мисля си, че трябва с въоръжена борба да превземем прокуратура и съд във всеки град.

8

Комунист

преди 11 години

Това е демокрацията ...нали това искахте *** седерастични...