24

анализатор

преди 12 години

Сигурно има искрено плачещи , но тоталното циврене вече подсказва мощна режисура . Знаем как става при комунизма - има един "запевчик" ,който дава тон и всички започват след него . И кой впрочем е умрял толкова ? Хайде Ким Ир Сен беше основател на тоталитарна Корея , водил войната с американците , един вид герой според пропагандата , а този какво е -един алкохолик умрял от пиене !?!? Голяма мъка е да гледаш , иначе симпатичните като хора корейци до какво масово изтъпяване са докарани горките !!

23

Анонимен

преди 12 години

ИМАЛА СЪМ СРЕЩА С СЕВЕРНОКОРЕЙЦИ и съм останала много учудена от разказите им:там получаваш определено количество продукти в зависимост от семейството,билети за театър,дрехи за ежедневие и за празник-еднакви за всички.Всички жени бяха с еднакви костюми и блузи ,обувки а мъжете и с еднакви вратовръзки.Всички бяха с боядисани коси и с много почит се отнесоха към леля Данче /чистачката/защото само тя беше с прошарена коса .Там заплатите са символични ,но ДЪРЖАВАТА ДАВА ВСИЧКО НУЖНО ЗА ЖИВОТ ,УЧИЛИЩ

22

до Светльо

преди 12 години

Браво. Евала за коментара. Точно така е. Няма как да знаеш каква е Вселената, ако мислиш, че Земята е плоска.

21

Джордж

преди 12 години

1984?

20

Анонимен

преди 12 години

Искрено, да, да, ама не! Колкото и нашите баби и дядовци са "плакали" под строй когато е умрял Гошо Тарабата. Баба ми разправяше, че с една нена приятелка щели да умрат от смях като го видели в мавзолея, ама знаели добре какво ще последва и успели да излязат от там с много опечалено изражение. Та и в Сев. Корея е същото. Я не покажеш, че скърбиш, я ще те накарат да заплачеш, ама този път наистина!

19

Анонимен

преди 12 години

Така става, когато хората нямат вяра в Бог и надежда за спасение. Сега техния бог е умрял, и го оплакват разкъсани от безнадеждност и отчаяние, до момента, в който ще имат нов бог.

18

Анонимен

преди 12 години

Зомбита...

17

Светльо

преди 12 години

Да дам и аз своя отговор: ДА, севернокорейците плачат искрено. Една моя позната ми разказваше, че навремето дъщеря й се прибрала у тях цялата в сълзи и казала "Починал е най-добрият приятел на децата". Ставал въпрос за Людмила Живкова!!!Хората в Северна Корея никога не надживяват този "детски" период. Те не знаят какво има отвъд света и искрено вярват в най-добрите намерения на Ким Чен Ир... И аз ако гледах детето си като прасе в ***, то щеше да вярва, че наакания цимент е за добро здраве

16

Анонимен

преди 12 години

да, не трябва да плачат. Както не трябва да се плаче и за учениците в Индиго

15

Анонимен

преди 12 години

Горките, бедни и нещастни създания, и те мислят , че живеят.

14

Анонимен

преди 12 години

До 9 пълен *** , ти знаеш ли какво е там въобще , защо не идеш на екскурзия за винаги да те видиме тогава

13

180

преди 12 години

Стокхолмски синдром проникнал в цяла една нация!

12

ха ха ха ха :)))

преди 12 години

Виждам, голяма е обичта :) Дано не умре агент Гоце или Серж меката китка, че и тук ще е така :)))

11

Анонимен

преди 12 години

пълна лизгавица...

10

pissed off

преди 12 години

Комунистите са болни,в това няма спор

9

Анонимен

преди 12 години

Не си мислете, че щом американската пропагандна машина ви казва, че там се живее зле, значи е истина. Америка иска просто да сее "Демокрация".

8

Анонимен

преди 12 години

и у нас са плакали като са умирали Димитров и Сталин , а за Брежнев имахме и няколкодневен траур дори алкохола ябха забранили , да не може човек да удави мъката си в пиячка. хахахахахах

7

Софиянец

преди 12 години

Искрено,колкото и аз за последната серия на "Листопад".

6

Анонимен

преди 12 години

Горките хорица! Кога ли ще се отърват от това зло Комунизма та да видят и те, че "освен партията" има и други хубави неща на тоя свят! Искрено им пожелавам, час по скоро да заживеят истински свободен живот!

5

истината е, че ..

преди 12 години

...зомбирани...стокхолмски синдром..