95

Дани

преди 12 години

Редовите полицаи запазват 20-те си заплати !! Намаляват тези на домакини, администрация и др. длъжности, които не са свързани с изпълнение на преките функции на полицаите! Така че единствената промяна за полицаите е 2г увеличение на трудовия стаж

94

Хм

преди 12 години

"но пък предупреди, че едно такова решение може да повлече след себе си напускането на системата на много униформени."Е аре де - ние точно това искаме!!! Не мисля, че някой трябва да съжалява за напусналите полицията заради огромния бонус накрая - да си полицай е призвание, а не кинтаджийска самоцел!

93

Анонимен

преди 12 години

Да се обадят в полицията да намерят къде са парите все пари няма в тая държава е кой ги открадна някой да разследва тая работа.

92

681

преди 12 години

Спират ме двама полицай и задават и обичайният въпрос "Какво работиш?"-Архитект съм - отговарям аз.-Ами архитектите изкарвате луди пари. Защо не си платил изтеклият си акт?-Защото парите които изкарвам отиват за чиновниците, за *** ,за вашите Астри и за вашите заплати господа. За мене не остават!-Е-е-е . Какви са нашите заплати бе. 700лева - това заплата ли е?...700лева според тези лентяи били малко!!!!!Един самоусигуряващ се ,да взима тези 700лв. чисто трябва да изкарва над 1200лв.

91

Мичурин

преди 12 години

Всеки ги псува и всеки иска детето му да се "уреди" в полицията...Така става,като се псува-размножаване!

90

Стрина Марина

преди 12 години

При пенсиониране на военни, полицаи и пожарникари(!!!) да им се УДЪРЖАТ по двадесет брутни заплати.

89

Иван

преди 12 години

Защо не го казаха преди изборите?

88

до 82

преди 12 години

Нали сте деполитизирани...

87

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се намали числеността на чантаджиите, а не на редовите полицаи. Те са по далаверите, с големите заплати и никаква полза от тях за обществото.

86

Боби

преди 12 години

Колко взима месечно един пожарникар примерно....

85

Bugav

преди 12 години

Nikvo povishenie na zaplatite na tezi koito biqt sobstveniq si narod !

84

Анонимен

преди 12 години

Ако тази новина беше излязла преди събитията в Катуница дали МВР щеше да отърве насраните *** на Б.Б. и Ц.Ц?

83

Facebook

преди 12 години

"Аз НЕ гласувах за ГЕРБ!"В коментарите на стената да се пише само за кое населено място става дума и нищо друго!Броячът ще бъде най красноречивият коментар!В тази страница има ограничение за ползване. Право на достъп имат само лица над 18 години. Т.е. Хора с право на вот според българските закони.ЕДНО УТОЧНЕНИЕ - "Аз НЕ гласувах за ГЕРБ" засяга само вота за президент. Смятам че има много кадърни хора които са се кандидатирали за месна власт от и с подкрепата на ГЕРБ , само защото "шапката" на държавата е такава и нямат избор.Ако и вие смятате така: Тогава това е групата за вашите дискусии!Гласувайте.Тук не могат да ни излъжат.

82

!?!?!?!

преди 12 години

И взимат 700-1000 лв. пенсия. Миньорите са друга категория на труд, за това взимат по- високи пенсии.

81

....

преди 12 години

ама как им го сложиха на полицаите "след изборите",колко удобно нали,другия път пак за оная мутра гласувайте.

80

брадваро

преди 12 години

к'ви полицаи те гонят,***?

79

видев

преди 12 години

Никой няма да напусне,това са димки,на това лежане и лични облаги парите им са много,същото се отнася и зя армията.БРАВО ДЯНКОВ,ЗАПОЧНА ДА МИ ХАРЕСВАШ.

78

Анонимен

преди 12 години

Абе гомньо, не всички работещи в МВР са полицаи бе лайньо.

77

полицай

преди 12 години

В МВР има прекалено много началници, които нищо не работят, я получават заплати от по 1400лв/на месец. Има служби и полицейски управления в които началниците са повече от работещите полицаи.Всички тези началници трябва да бъдат пенсионирани или да ги накарат да работят на улицата заедно с редовият полицай.Какъв парадокс - полицаите гласуваха за бившите си когеги Б.Б и Цв.Цв., които излъгаха надеждите им и посегнаха на възнагражденията им. ЩЕ ДОЙДАТ ПАК ИЗБОРИ, НО ЩЕ ГИ ЗАГУБИТЕ.

76

Анонимен

преди 12 години

Проектобюджетът на МВР за 2012 г. се оказа по-висок от планираното и почти стигна 1 милиард лева. Вместо първоначално обявените от финансовото министерство 991 млн. лв. силовото ведомство догодина ще разполага с 999 млн