40

Име

преди 12 години

хахах, той като спортист сигурно се оправдава, че това е суроватъчен протеин за него и дъщеря му :D със сигурност той не е единствения :P

39

Анонимен

преди 12 години

Браво, правна помощ с парите на данъкоплатците за Мутри и Наркотрафиканти-търговци на смърт, ама нали е от "нашите".

38

AZ

преди 12 години

ха ,вече не бил от герб. а дали не хванаха парите за кампанията за президент,защо ще се застъпиш ако не е работил за теб и твоята стока да е там.

37

Ф.С.В

преди 12 години

Ако е обикновен българин ще си лежи 15 г но с неговата минала слава ще полежи 3-4 г но и те му стигат в латиноамерикански затвор

36

до 21

преди 12 години

А защо не изгониха сина на Тошо Тошев, при това за доста по-голямо? Щото Тошо ще пише лошо.

35

weisse wolfe

преди 12 години

Жал ми е от една страна за Боевски, имаше бъдеще, но сам си е виновен. Поне да си го върнат в България. А аз съм твърдо "За", печелещите от наркотици, да се съдят като за убийство !

34

kotarak

преди 12 години

Неможе да е достоен човек,тоя който в името на парите, жертва живота и здравето на другите. Така, че по процедурата като всеки престъпник.

33

Анонимен

преди 12 години

най-много 4г. ще лежи. там са такива наказанията

32

Анонимен

преди 12 години

Кокаин Боевски

31

Ф.С.В

преди 12 години

миналото Блестящ спортист .настояще -пропаднал баща

30

Същия

преди 12 години

Въпрос до редакцията:Знаете ли колко сте прости, едни казват 2 вие 9 кг. Не бре тон е носил,този дето е писал статията не става че е неграмотен, ами и не различава и цифрите.С 9 кг на летището трябва да си луд да го понесеш па и 2-кг са многооо.

29

Анонимен

преди 12 години

До 16 Може и е ДЛЪЖНА ,имат право да направят тотално и пълно разследване ,но за 99,9% от българите ,няма да си мръднат пръста .

28

X

преди 12 години

Еми, това е Герб, това е Бойко.

27

Alabala

преди 12 години

Еми така е ... ся ясно ли ви е как успява да поддържа 2 огромни фитнес на безбожни цени и без хора вътре :) А тоя номер 13 дето и другите дето разбират от политика. Боевски се занимава с фитнес от 2000 г. и макс 2-3 години по-късно с дрога. така че чоко и боко да намерите да работите нещо да изкарвате пари, щото после ще викате под другата статия че нямало пари бедни сме били. Работа и пари има, нема кой да ги работи :)

26

Анонимен

преди 12 години

Хм, така ли се тренира вдигане на тежести? Вместо по 100kg от лежанка, се вдига по 9kg от куфар!

25

Анонимен

преди 12 години

Бразилски съд , 9кг , яка присъда го чака

24

Анонимен

преди 12 години

Гълъбине, как не те е срам от дъщеря ти, наркопласьор нещастен! Колко други деца щеше да убиеш с този кокаин, гадино ***. Изгний сега в затвора!

23

Edin

преди 12 години

9 кила кока на дребно как и да го смятам излиза над милионче!

22

НАВАР

преди 12 години

Нещо не разбирам - за каква правна помощ става дума? Ако е да се спазят гражданските му права, ОК, ама ако е за отърваването му, нямам думи! Помогнете му до изясняване на фактическите обстоятелства и ако е невинен, направете всичко да се прибере жив и здрав. Но ако се окаже виновен и получи присъда от безпристрастен съд, оставете го да гние в затвора, където ще му е мястото. А за поредния срам за България направо не ми се говори...

21

разяснение за чугуни

преди 12 години

"Това не е първият скандал около бившия спортист. През 2003 г. е наказан за употреба на допинг. Тогава Световната федерация го извади от състезания за осем години и на практика това прекрати кариерата му.През 2008 г. синът му Пол се самонарани със собствения си газов пистолет в училищния двор, докато играел на руска рулетка.Малко след инцидента Боевски подаде оставка като общински съветник на ГЕРБ в София.ПП ГЕРБ е прекратила членството на спортиста Гълъбин Боевски на 25 април 2008 г., съобщиха от партията междувременно."Седмица след инцидента със сина му членството му в партията беше прекратено заради несъответствие между допуснатите действия от страна на Боевски и морала и устава на ПП ГЕРБ. След подаването на оставката си като общински съветник, Гълъбин Боевски по никакъв начин не е участвал в работата на партията", добавиха оттам. "ГЕРБ гонят за най-малкото, при другарете от БСП обаче ако ще да откраднеш половин България все си "наш човек" и си в схемите, без да те гонят. Някой да помни изгонен от редиците на БСП?