124

Истината!

преди 12 години

Дааа, наистина ГЕРБ начело с ББ само за 2 г. управление промени България така, че тя стана желана дестинация както за инвестиции, така и за туризъм, а пък преди седмица у нас дойдоха да снимат световно известните екшън звезди - Чък Норис, Шварценегер, Долф Лунгрен, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтман, Брус Уйлис. Това нямаше как да се случи преди, когато България имаше лошия имидж на криминална страна с убийства посред ден, магистрални грабежи, отвличания, рекет и изнудвания! Тогава Тройно Крадливата коалиция, начело със Станишко беше изолирана от света, никой не идваше тук, освен да разследва поредната далавера с европейски пари и се сблъскваше със желязната преграда, изградена от червените съдии на Гоце агента от ДС, поставени от него на високи постове, те пускаха условно не само финансовите престъпници, но и убийци и всякакви мошеници и криминални типове и отгоре на всичко нагло заявяваха че са независим съд и не търпят никакви критики! Не случайно европейските наблюдатели пишеха лоши доклади за БГ и накрая ни спреха парите по всички европейски програми. Цялата тая мрачна действителност се промени след 2 г. управление на ГЕРБ това са фактите, а плюнките на някакви си анонимници, даже и Станишко е един анонимник за Европа, никой не искаше нито да го чува, нито да го вижда, даже и на снимка.

123

dobri

преди 12 години

до 120:И ти ще им повярваш след изборите...

122

AHMET

преди 12 години

Докога ще налагате ЦЕНЗУРА и ще криете отвореното писмо и отгово ран Емил Кошлуков към Меги снахата със скандалните разкрития за договоренот с ЕС и бруталното нарушение на националиня интерес и ФАКТА че е работила за ЦК на БКП организирано от ДС?!?!?!

121

Излъган

преди 12 години

Преди 2 години аз и моето семейство гласувахме за Герб. Очакванията ни бяха огромни,да бъдат едни честни,морални управленци, за които главната цел ще бъде благосъстоянието на хората и ще спрат огромните кражби. А какво стана ?. От 2 години кражбите са в невероятни размери,повсеместна корупция,ченгетата заплашват хората и се мислят за недосегаеми. Поне така е в нашия град. Срещнах 1 път областния координатор на Герб и го попитах за всичко това. Той се усмихна и ми отговори така "За нас да е сполуката за вас да е поуката"

120

AHMET

преди 12 години

Олигарха Прокопиев и дневник яко бутаха Кунева и финансово и медийно но провала е пълен и за него и за двамата кандидати на тройната коалиция. Андрей Райчев яко го закъса тоя път. Както и Ахмед Доган!

119

Светльо

преди 12 години

ГЕРБ не е дясна партия... Тя е популистка партия, която следва принципа : "Хляб и зрелища"... Айде хляб, там магистралите са по-скоро хляб според думите на бате Боко... мажете си асфалта на филиите... А зрелищата ги има - спортни зали, Боко рита топката..

118

НЕ ВЯРВАЙТЕ ХОРА

преди 12 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПЛАТЕНИ "СОЦИОЛОЗИ" НА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ОТ ГЕРБ В РАЗМЕР НА 20 000 ЛВ. ЗМИЯТА ХАПЕ НАЙ- МНОГО КОГАТО УМИРА,ГЕРБ Е НА ПЪТ ДА ЗАГУБИ КАТАСТРОФАЛНО ЗАТОВА ВИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ ВСЕКИДНЕВНО ТЕЗИ ХОРА КОИТО ПОЛУЧАВАТ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ И ИСКАТ РАЯТА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ,БЕДНИТЕ ХОРИЦА СЪС ЗАПЛАТИ 200- 250 ЕВРО НА МЕСЕЦ.......О КАКВА ГАВРА,КАКВО КОЩУНСТВО.........ЕТО ФАКТИТЕ..........Вижте кои са платените агитатори на ГЕРБ списък на медийни групировки, социологически агенции и рекламни фирми. Актьорът Тончо Токмакчиев е ангажиран с предизборната кампания на ГЕРБ, показва публичният регистър на Сметната палата. Фирмата Рекламна мрежа 5″, в която е съдружник, е наета от партията на премиера Борисов за предстоящите местни и президентски избори.За външната реклама ГЕРБ залага и на мощната Метрополис медия. Сред нейните собственици е скулпторът Евгени Йотов, съпруг на певицата Белослава.С билбордове се свързва и фирмаа на бизнесмена Румен Кривицки.Стана ясно, че щабът на Цветан Цветанов вече е ангажирал 36 рекламни, пиарски и социологически агенции за предстоящите избори. С това ГЕРБ удря в земята другите партии, при положение, че всички участници в изборите са заявили пред Сметната палата общо 40 агенции.Явно хората на Бойко Борисов ги тресе невероятен страх от провал, след като ще плащат на цяла армия от агитатори, включително и на маргинални, никому неизвестни агенции от провинцията, коментират ветерани от изборните кампании.За ГЕРБ ще работят ТВ Седем, и мощната Ню медиа груп, свързани с Ирена Кръстева и Делян Пеевски, която притежава множество вестници,сайтове и телевизии. Това обаче не е нито новина, нито изненада. Медиите на семейството редят дитирамби за управляващата партия откакто Бойко Борисов пое властта.За изборите ГЕРБ е ангажирал и 6 социологически агенции. Сред тях е Фокус нунти на Красимир Узунов, който притежава и информационната агенция Фокус.Маркет линкс е на Румяна Бъчварова началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов. МБМД на социоложката Мира Радева също ще работи за ГЕРБ. НЦИОМ, който е сред наетите от хората на Бойко Борисов, от няколко месеца облъчва избирателите с прогнози в полза на Росен Плевнелиев.Докато ГЕРБ отбеляза рекорд с 36 агенции, лидерът на социалистите Сергей Станишев заяви, че повечето рекламни материали за кандидат-президента Ивайло Калфин се правят от екип към пресцентъра и щаба на БСП. Ръководството на БСП ще финансира кампанията с банков заем до 2 млн. лв.

117

AHMET

преди 12 години

Кунева не беше толкова нападана. Иначе тя има доста неща от които, да се срамуваОценка-63 +121 Преглед на профилmerkelРейтинг: 2448 Неутрално 10 00:01 16 окт, 2011ЗАГУБИХА кандидатите на ДС и ЦК на БКП - Пръмова и Калфин! Много добре лъсна театъра между двамата бивши министри от тройната коалиция и че напрактика Доган и ДС играят с двама кандидати. Гласуваш за Кунева получаваш Калфин и обратното!Но грандиозната манипулация на ДС и клана Пръмови този път няа да успее! ДОГАН НЯМА ДА ИЗБЕРЕ И ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ!

116

Анонимен

преди 12 години

До 113И кой ти каза,че меката китка с пискливото гласче "поведе"? бб ли го каза? Че плевнята не може да се обади от бб, то бива тикварство и наглост, ама това извън пътя!

115

AHMET

преди 12 години

Победи ДЕСНИЯТ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ!Българи ГЛАСУВАЙТЕ! Този път Ахмед Доган няма да избере президента! ЗА ПЪРВИ ПЪТ Доган няма да избере българският президент А НИЕ! ОТ ПЪРВИ ТУР ЗА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ! Ако се стигне до втори тур има реална опасност гласовете на ДПС и Доган отново да изберат перзидента!

114

Truth_Hurts

преди 12 години

Плевнелиев не се ли изложи достатъчно с опитите за дебат, които породиха единствено съжаление в хората! Защо продължава да се изказва неподготвен и дрънка глупости?! Всички разбрахме, че при него липсва аналитична мисъл.

113

лили

преди 12 години

Не съм привърженик на ГЕРБ,но харесвах Плевнелиев като министър.Сега си мисля,че се подведох,защото не разбирам много от строителство и той звучеше убедително.След участието му в дебатите за президент...извинете ме,но съм,меко казано отвратена.Намирам го за некомпетентен и посредствен,а в комбинация с тази амбициозна и елементарна женица-изпитвам ужас,че те могат да бъдат лицата на Родината ми.

112

Анонимен

преди 12 години

33% от гледалите дебата между кандидатите за президент подкрепят Росен Плевнелиев. Изненадващо разликата между второто и третото място - Калфин и Кунева, бе стопена и социолозите отчетоха около 18 % подкрепа за тях. Ако Калфин продължава агресивното си и неадекватно поведение, със сигурност Меглена Кунева ще стане втора и може да отиде на балотаж с Росен Плевнелиев за поста на Дондуков 2. Това показа дебатът между тримата първи, излъчен по Би Ти Ви.28% от зрителите твърдят, че той им е повлиял положително за кого да пуснат бюлетина. А 57 на сто твърдят, че не им е оказал влияние.Основната тенденция, която се очерта по време на диспута, е партньорският тандем Кунева-Калфин, които насочиха дулата на оръдията си срещу Плевнелиев и управляващата партия ГЕРБ. Лидерите на "новата коалиция" Калфин-Кунева играеха настъпателно и агресивно, и се опитваха всички негативи на кабинета на Борисов да ги прехвърлят и представят като провали на Росен Плевнелиев. През цялото време те говореха за модела "Борисов" и не пожелаха да коментират 10-годишният престой на Георги Първанов на "Дондуков" 2.

111

Анонимен

преди 12 години

Кандидатът за държавен глава от ГЕРБ Росен Плевнелиев поведе и след втория президентски тв дебат, който тази вечер се състоя по bTV, смятат експерти. Първият телевизионен дуел, в който участваха претендентите за Дондуков 2 от ГЕРБ и БСП, се състоя във вторник по TV7. Днес се срещнаха трите най-рейтингови, според социолозите, кандидат-президентски двойки Росен Плевнелиев Маргарита Попова, Ивайло Калфин Стефан Данаилов и Меглена Кунева Любомир Христов.Калфин продължи тактиката си, възприета и по време на дебата му с Плевнелиев по TV7, агресивно да критикува управляващите, което пък накара кандидатът за вицепрезидент и сегашен правосъден министър Маргарита Попова да коментира: Вие пак бъркате правомощията на президента. По Конституция президентът и вицето му работят за хармония между институциите. Вие хулите институциите.Росен Плевнелиев се обърна към Ивайло Калфин, като към дясна ръка на действащия президент, участник в неговия политически проект АБВ и попита: Вие как ще оцените неговите два мандата дотук, вие неговият трети мандат ли сте?! Калфин не даде конкретен отговор, а само каза: За времето, докато съм бил в политика, съм направил много добри неща. Народът даде своята оценка на президента Първанов като го избра за втори мандат.

110

AHMET

преди 12 години

Доган припознал Калфин за президентПрезидентът Георги Първанов лично е разговарял с лидера на ДПС Ахмед Доган за кандидатурата на Ивайло Калфин като кандидат на червените за Дондуков 2,

109

AHMET

преди 12 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ ГИ РАЗКОСТИ И МАРГИ ПОПОВА ГИ НАКОВА! ПЪЛЕН КРАХ ЗА ТРОЙНАТА КОЯЛИЦИЯ И ДВАМАТА ИМ БИВШИ МИНИСТРИ А СЕГА С НАГЛОСТТА СИ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТИ КУНЕВА И КАЛФИН!УНИКАЛЕН ТЕАТЪР МЕЖДУ КУНЕВА И КАЛФИН! ПОЗОР! БСП ДС И ДОГАН ИГРАЯТ С ДВАМА ЧОВЕКА - КАЛФИН И КУНЕВА НО ЗАЩО НЕ СЕ СЪСТЕЗАВАТ ЗАЕДНО КАЛФИН ЗА ПРЕЗИДЕНТ А КУНЕВА ЗА ВИЦЕ?!

108

Анонимен

преди 12 години

напротив, гласувалите за Витков или няма да гласуват на втори тур, или ще гласуват за Плевенлиев, при вида на другия вариант

107

Анонимен

преди 12 години

До 103Ти си голям ***!Не можеш ли да загрееш, че ще има балотаж?На първия тур се гласува за Витков, на балотажа - против герб!

106

Светльо

преди 12 години

Към 103: Светльо Витков не разкъсва гласовете, а донякъде обира гласовете на разочарованите десни избиратели, които останаха без сносна кандидатура за президентските избори. ГЕРБ не е дясна партия... Освен това Витков обира гласовете не само на една камара десни избиратели, но и на много други, които не заслужават да са президенти. Като другарката Пръмова-Кунева

105

Волен-ПРЕЗИДЕНТ

преди 12 години

САМО АТАКА И ВОЛЕН - БЮЛЕТИНА 9БЪЛГАРИ - нека покажем, че това е нашият протест на възмутените, но от българските политически предатели!