14

Анонимен

преди 12 години

ДВЕ ЧЕРВЕНИ ГЛУТНИЦИ СЕ ЗАХАПАХА!ТОВА Е МНОГО ДОБРЕ!ДАЛИ Е САМО ЦИРК ЗА ПРЕД ОФФФФФФЦЕТЕ?!

13

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШЕВ - ПОТОМЪК на ДИКТАТОРИ-УБИЙЦИБащата на Сергей Станишев - Димитър Станишев, бил най-младият партизанин от бригада "Чавдар" и до смъртта си близък приятел на Тодор Живков и Добри Джуров. Той е сред хората, осъществили най-жестокият и систематичен терор, проведен от комунистите в периода 1944 - 1948 година.

12

Анонимен

преди 12 години

ЧЕСТИТО НА БСП-МАФИОТИТЕ.ТИЯ ЧЕРВЕНИ *** НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ ВСЯКА ТЯХНА СТЪПКА НЕЗАВИСИМО КАКВА РАБОТИ ПРОТИВ ТЯХ САМИТЕ.ЗАЩОТО НАРОДА НЕ ИМ ВЯРВААААААА....НАРОДА ГИ МРАЗИИИИИИИИ ....КОЛКО НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО СА НУЖНИ ЗА ДА СЕ НАВИРАШ ТАМ ОТ КЪДЕТО ТЕ ПЪДЯТ,КЪДЕТО ТЕ МРАЗЯТ.НИКОГА ВЕЧЕ "ОБЕДИНЕНАТА МАФИЯ"(БСП,ДПС,СДС,РЗС,ГОЦЕ,ТРАКТОРА)----НИКОГА.КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТЯХ НАИСТИНА НЕ Е ДОБРЕ ИЛИ Е ...МАЗОХИСТ.ПЛЕВНЕЛИЕВ-ПРЕЗИДЕНТ.САМО ГЕРБ .

11

Ужас

преди 12 години

Не съм от БСП, мразя и в червата ДПС, но за комунистите от ГЕРБ и думите ми не стигат вече! Преди малко бях в студ. град в София, е оцъклих се! Там на поне 10 кафета от вътрешната страна имаше огромни плакати на ГЕРБ! Също така и по магазини и всякакви такива! Целия студ.град е в агитационни материали на ГЕРБ, но не по спирки, а само от вътре по стъклата! Нямаше на никакви други партии! Това е или с много пари, или от много страх... за мен е прекалено вече...

10

Иван

преди 12 години

Станишев каза пред БТВ че ако загубят изборите ще си подаде оставката.И от тогава се забелязва яростно говорене,обиди,компромати - типично за умираща лисица.И типично по шумкарски и клипа на кандидатпрезидентската двойка е пълна манипулация и лъжа.Преди две години пак имаха клип и той им показа червен картон.Сега ги очаква същото с лъжите.

9

Анонимен

преди 12 години

Този поне е интелигентен,за разлика от партията на простаците герб.

8

Капутев

преди 12 години

Колко струват думите на Сергейко изречени до водното огледало в Кърджали? Сергейко е мошеник като Доган и Кобурга.

7

!

преди 12 години

И на БСП оръжията са същите :) Не гласувайте за ГЕРБ и БСП - комунисти са и двете групировки !

6

Писо

преди 12 години

Срергей не ругаи побратимите си от ГЕРБ Зделката скоро ще лъсне стига театър . Герб произлизат от там от където произлиза и БСП демек БКП . За това не гласувам за много рекламирани като месии политици те не стават . Борисов не слизаше от медиите поне 5 г. Сега се разиграва поредния фарст . Не копувам продукти рекламирани в ЕФИРНИ ТЕЛЕВИЗИИ те толерират цар кировщината . Ще гласувам както до сега с бюлетина с номер 6

5

От 2 и 4

преди 12 години

Коментар 2:"Няма граници наглостта на тоя. "Коментар 4:"НЯМА ГРАНИЦИ НАГЛОСТТА НА БОЙКО. "И двата са много верни.Извод: Шах и мат на народа.

4

Сержант

преди 12 години

НЯМА ГРАНИЦИ

3

lemmy

преди 12 години

Станишев скрии се бе , ти и твоита партия опропастихте България а сега Б.Б ви е виновен

2

Анонимен

преди 12 години

Няма граници наглостта на тоя.

1

Анонимен

преди 12 години

Червен срещу герберски популизъм.Оправия отникъде се невиди.