9

до1

преди 12 години

вярно *** от тройната коалиция ги спазариха ,сега Бойко ги плаща!!!!!Да иде Сер гей да резне лентата ,ама няма време от тичане по предизборни агитации и по плюене по опонентите!!!!!

8

Анонимен

преди 12 години

1Времето на премиера е ценно. Няма никакъв проблем този или друг мин.председател да използва хеликоптер за придвижване. ББ не мрази хеликоптерите, в голяма грешка си. Става дума за това, че предните са сключили необезпечени договори. Естествено и нормално е армията ни да бъде снабдяване с повече и по модерна техника, но не на всяка цена.

7

Жо

преди 12 години

НАЙ-МАЛКО десет висши държавни служители- министри, зам. министри, генерали и дипломати ще посрещат някакъв си хеликоптер. За целта ще се придвижат до мястото на церемонията с /минимум/ 20 автомобила. Абе, тези хора нямат ли си друга работа.

6

Ммммммм

преди 12 години

Вкусна варена тиква със захар! Ммммммммммм

5

Анонимен

преди 12 години

Снощи последно в новините чух,че щели да дават на безработни по 20 000 лева за да започнат бизнес без да ги връщат.Дали е вярно това и откъде идват парите?И защо само до 2013 година?Дали парите идват от разликата в цените на Кугарите и Пантерите??

4

Анонимен

преди 12 години

А Репите?

3

А НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ

преди 12 години

Как вървят тиквите на пазара

2

Анонимен

преди 12 години

Хеликоптерът!Ще бъде посрещнат от ленторезЪТ!

1

Спомнете си !

преди 12 години

Искам да си спомните едно от първите неща които Мутрата изрече след като стана премиер. Тогава той обвини Тройната коалиция, че е напазарувала ненужни хеликоптери за армията, за които нямало пари в хазната. Два дни след това мразейки хеликоптерите той се качи на такъв хеликоптер и започна разходките из страната. Сега ще реже ленти на всяка получена машина и ще твърди , че той ги е купил. Тази поръчка е сключена от предишното правителство. Както и всичко друго на което Свинаря е рязал лентата.