85

Загрижена

преди 13 години

Ох форумци,вие не знаете какво ви чака когато Патилан дойде и започне с неговите коментари. Той е на-върлият чалгарски любител на конспирации.

84

..............

преди 13 години

Значи имало 50 кубика гориво. Голяма част от него изгаря при удара. Колко тежи стоманената конструкция на небостъргача и достатъчно ли е това гориво за да я размекне. Защо не вземеш една запалка и не се пробваш да огънеш един винкел ? Ае пробвай .

83

до Каква простащина

преди 13 години

Дааа верно простащина само дето образованите за разлика от Тъпирите нарочно го пиша а Ъ да не обиждам животните че Тъпирите не са наясно че керосина развива температура 1800 градуса а стоманата от която са направени гредите се топи над 3000 все пак мисля че вие ясно че тая стомана не е направена в Кремиковци

82

Европа

преди 13 години

Съвсем разбираемо е хора които живеят в страна като България да имат винаги съмнения и да са най-големите почитатели на конспирации. След толкова правителства, включително и днешното които са ги лъгали и гаврили с тях единствено остава страх да се съмняват дори в сянката си.

81

Анонимен

преди 13 години

именно заради паметта на невинно загиналите не трябва да се премълчават очевидни невероятности

80

до 74

преди 13 години

Хахаха, о, нима???!!! А срещу пари винаги навсякъде ще се намерят всякакви, които да продадат душата си и да оправдаят всяка нелепа версия, макар и ОФИЦИАЛНА! Жалък си!!! И се пише инжЕнер, галфоне!

79

непокиста

преди 13 години

Ако нямаше 11 09 какво ставаше с американският военен комплекс, щеше ли да има американски инвазий в близкия исток, как щяха да вземат петрола на Ирак !Как щяха да се справят с европейската икономика която сривяше долара и почти беше 2 към 1 !Тези конспираций кой ги измисли пак Алкайда ли !!?!?!?!?

78

до 75

преди 13 години

Аха и отделно че филмите неха преди около 9 години

77

за 72

преди 13 години

Сградата пада 7 часа след кулите, вследстие на пожар предизвикан от съседните сгради

76

Каква простащина

преди 13 години

Мнозинството вярвате, че сами са си ги съборили, което ми напомня приказката-*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА! Избирайте си пожарникари за управници, слушайте си чалгата, говорете си всякакви глупости и чакайте промяна. Аз съм се премирил, че с такова просто мнозинство, няма да станем нормална държава! То не са дървени философи, то не не са ***....ужас! С простака на глава не се излиза.

75

за 64

преди 13 години

Прекалено си *** за да ти се обяснява - един самолет носи около 40 тона гориво , за среден полет, което е около 50 000 литра. Освен това стоманената конструкция не е била защите на от пожар предизвикан от външен източник като самолетно гориво. Японският архитект каза,че такъв сценарии е нямало при проектирането. Затова горните етажи поддават и падат върху долните, които от своя страна поддават и падат по -надолу. Казва му се Ефекта на доминото

74

Анонимен

преди 13 години

А бе ревльовците що не погледнете на алекс Джоунс филма отделно ако питате зашо му вярвам ами в америка можеш да осъдиш всеки за клевета и то за луди пари равителството никак неще да съди джоунс а сега де точно това ме кара да му вярвам по същия начин не ще да съди джоунси за снимките в бохемската гора

73

UK

преди 13 години

Навсякъде ще се намери някой *** да направи документална конспирация. Срещу пари винаги има учени, инжинери, професори и специалисти които са готови да си продадат душата и да подкрепят всички конспирации.

72

........

преди 13 години

А какво точно ги спира да съборят сградите ? На война не убиват ли хора ?

71

до 62

преди 13 години

Жалък си, вземи обясни как е паднала сграда 7 първо и тогава говори! Щото според официалната версия това е станало заради пожар, причинен от горенето на канцеларски материали в офисите!!! И ТОВА е ОФИЦИАЛНАТА версия! И по-натам да не ти обяснявам - сам се сещаш, че ако само за сграда 7 пропадне официалната теория, всичко за тоя ден пропада!!

70

Do 68

преди 13 години

И ка разбра дали тези 7 души са евреи или некви други в израел не живеятр само евреи,отделно изччезна едно злато за около 100 на милиарда и то ли се стопи

69

Ужас

преди 13 години

Българите все търсим конспирации за всичко, така сме научени от комунизма, доста семпъл (да не кажа ***) народ сме. Става въпрос за една голяма трагедия, имайте малко почит към паметта на загиналите поне. Тези който си мислите, че това е инсценирано от американците сте болни мозъци...дори по-болни от фанатиците. Надявам се в България никога да не се случи такова нещо, че друга песен ще запеете. Да не би да атентатите в метрото в лондон и мадрид също са инсценирани??? БОЛНИ МОЗЪЦИ

68

UK

преди 13 години

Българските комунисти включително и новата им формация наречена ГЕРБ най-много от всички са известни с генетично-паническата си реакция когато чуят думата Америка. Кухината в техните мозъци към Америка е огромна и тя не може да се запълни само с отворени граници или частно-собственическа икономика. Десетки години сталинска пропагандна бомбардировка на мозъците им е създала не само огромен вакуум, но и съответния рефлекс: за да живеят под надзора на Русия те е трябвало да пълзят, да се кланят и да слушкат, а ако не слушкат да премигват виновно. Това за тях отдавна е станало втора природа. При комунистите това е мазохистична практика. Затова най-хубаво си им е с руснаците с тях те плюскат водка, прегръщат се и се целуват непременно в устата и както големия пес надува перки когато види малкия да му се умилква, така и на малкия му става драго когато големия му каже: Курица не птица Болгария не за граница.Това съвсем не значи, че Русия ги обича. Напротив, напротив, те самите знаят че не ги обича, че Русия е студенокръвен сметкаджия и обирач, но въпреки това й се умилкват , защото ги е страх да се изправят пред света на двата си крака. И ето че пак стигнахме до там страх ги е, защото свободата и истината никога не са били част от речника им. От тия думи българските комунисти се плашат и затова предпочитат да правят нещата заднешки, потайно и страхливо. На това ги е научила безропотната им любов към Русия. На нея те са отдадени доброволно и за нея са готови да робуват доброволно. Затова и Америка ги плаши, защото не знаят как да гледат на свободата й. Плаши ги и факта, че не я познават, но от Русия са се научили да я мразят още преди да са я опознали. Кога например сте чули да кажат нещо за американската революция? Или чули ли сте за поне едно публично обсъждане на американската политика, отбелязване на дата или философстване за американския феномен, за идеологията и принципите му, за постиженията и недостатъците му?

67

за 63

преди 13 години

***, има списъци на загиналите....петина са граждани на Израел...а колко от другите загинали са евреи не е ясно

66

Анонимен

преди 13 години

В сграда 7 сиа са имали офис, тази сграда пада без самолет и керосин